| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 689
تشکر شده 2,387 بار در 293 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *dorsa*, *yAs*, .:BlooM:., .ROYA., amir hosyn, anana, angel26, aristotle, AsalBanu, Ati__377, ayda90, Az@de, Behnoush, blue eyes*, dokhtar shirazi, elahe.goddess, elahe70, farhad_tanha, gherti, gogoli, hamidreza643, harimeshgh, havva7, ice princess, kandi201022, liza76, lois, lolo14, M mehrane, mahdieh67, Mahdis @69, Mahed, mamad63, mary341, milad_mico, miliks, mina68, mirage, miss.no1.2004, N@zn@zi, nasim angel, negin.b, placebo, rizeh mizeh, rObii, roohallah, sanaZzZ, saragh98, se7en-1991, snopoy, spoorg, susu, Y.a.k.h, yasi_69, zahra_s, [fakhte], _black Flood_, ~jOojoO.tAlA~, ~parastesh~, ~shahrivar~, آرام.د, اشوزدنگهه, برادپیت, تاتینا, توحیده, حوراء سادات, لمیس20, ماه جدید, نفسس, پرهام روشن, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 32,875
تشکر شده 43,436 بار در 5,461 پست
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بله بسیار هم جای مناسبی به نظر مورسه برای پرورش گاف و گوسفند مســـــــــــــــــــــــ ــتم و دانم که هستم منـ ... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 118
تشکر شده 978 بار در 478 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | کاش محلش تو حراست بود این جوری خنده دارتر می شد یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سروپایی نکنیم! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | چه کلاس پرباری شود |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : haminja
تشکرها: 1,906
تشکر شده 1,523 بار در 756 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | این هم یک نوعشه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : طهران
تشکرها: 3,411
تشکر شده 5,870 بار در 1,624 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | حتما به جای گاو هم از حضور ریاست فیض میبرن که کلاس عملی هم بشه.... ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
تشکرها: 15,488
تشکر شده 268,866 بار در 3,834 پست
حالت من : | وای خدا عجب مملکتی داریم ما . بابا مردیم از خوشی تا این همه سوتی واسه خندیدن داریم چرا غصه یارانه هامون رو بخوریم ؟ ( البته توجه کنین اصول گاو پروری یعنی یه عده گاو در دانشگاه حضور دارن که قبلا پرورش پیدا کردن و حالا میخوان اصولی ترش رو پرورش بدن | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : c:\windows\system32
تشکرها: 31,517
تشکر شده 31,718 بار در 5,258 پست
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | نقل قول:
گـفـتـنـد: «عـیـنـک سـیـاهـت را بـردار! دنـیـا پـر از زیـبـایـیـسـت..!» عـیـنـک را بـرداشـتـم. وحـشـت کـردم از هـیـاهـوی رنـگـهـا! عـیـنـکـم را بـدهـیـد!! مـی خـواهـم بـه دنـیـای یـکـرنـگـم پـنـاه بـرم... | |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 3,535
تشکر شده 32,679 بار در 4,576 پست
حالت من : | اي بابا عجب گيري دادين به اين بيچاره ها البته عجب آدم تيزي بوده اوني كه اينو عكس گرفته | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 253
تشکر شده 1,046 بار در 490 پست
حالت من : | حتما اونا تو دفتر ریاست گاو پرورش میدن . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آزاد, اسلامی, تشكیل, دانشگاه, سوز, شهرستان, صحنه, عکس, كلاسهای, واحد |