| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تکه ای از بهشت
(View Stats)
تشکرها: 183
تشکر شده 969 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : One Hundred Years of Solitude حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کارگاههای تخصصی داستاننویسی با حضور نویسندگان چون محمدرضا گودرزی در فرهنگسرای انقلاب برگزار میشود. به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای انقلاب و مدیریت فرهنگی هنری منطقه 11، این کارگاهها همزمان با هفته کتاب شامل سرفصلهای داستان چیست؟،کارکرد داستان، روشهای نوشتن داستان، نحوه انتخاب موضوع، مضمون و معنا در داستان، نحوه آغاز داستان و دیگر مبانی نظری و عملی داستاننویسی میباشد. محمدرضا گودرزی مدرس این کارگاهها، متولد1336 زاده شهر کرمانشاه دارای شش مجموعه داستان پشت حصیر/ نشر رسانش/ سال 1379 ( راه یافته به مرحله نهایی بنیاد گلشیری و منتقدان مطبوعات)،در چشم تاریکی / نشر افق (چاپ سوم) 1381 (راه یافته به مرحله نهایی بنیاد گلشیری به عنوان یکی از بهترین مجموعه داستانهای سال)، شهامت درد/ نشر امتداد سال 1382، آنجا زیر باران / نشر علم 1383،به زانو در نیا / نشر ثالث 1384،اگه تو مردی / نشر افق 1387، چاپ 33 داستان و 166 نقد، یادداشت و مرور کتاب در مطبوعات ادبی از سال1370 تاکنون، چاپ پژوهشی تحت عنوان "بازتاب سیاست در ادبیات داستانی ایران از ابتدای سال 1376 تا پایان سال 1383 " در پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همکاری با فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی به عنوان پژوهشگر طرح تطور مضامین ادبیات داستانی ایران،نقد و بررسی و تنظیم رادیویی دهها رمان و مجموعه داستان در شبکه سراسری رادیو فرهنگ و شبکه رادیویی تهران، دبیر گروه داستان کانون ادبیات ایران و مدرس سه کارگاه داستان در سه فرهنگسرای شهر تهران میباشد. این جلسه هر هفته سه شنبهها از ساعت 16 الی 18 در تالار سپیده فرهنگسرای انقلاب برپا خواهد شد. علاقهمندان به عضویت در کانون داستاننویسی جوان و حضور در نشستها میتوانند به نشانی بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع خیابان کمیل شرقی، فرهنگسرای انقلاب واحد فرهنگی مراجعه کنند و یا جهت ثبت نام هر روز از ساعت 16-8 با شماره تلفنهای 9- 55419057 تماس بگیرند. | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: my rOom
(View Stats)
تشکرها: 48
تشکر شده 564 بار در 210 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز واي چه قدر خوب!! به درد يكي مثل من ميخوره كه ميخواد بنويسه اما نمي دونه چه طوري!! واقعا مرسي زي زي از اين خبرهاي دست به نقدي كه مي گذاري [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img] تمام کافه های جهان سرگرم پر کردن جای خالی تو اند غافل از اینکــــه تو جایی میان خیال های شــــبانه ی من داری برای من شـــــراب می ریزی/. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرهنگسرای انقلاب!!! فکر کنم دور باشه... ولی می ارزه بریم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_razz.gif[/img] بروبچ شرمنده کامپیم قاط زده، معلوم نیست کی درست شه لپ تاپمم که سرعت یوخ! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب اریکا | نادیا و هیوا.ب چهل و هفت کروموزومی | هیوا.ب نباید ها | هیوا.ب برای او | سوزان مالری به زیر افتاده | دانیل یانگ برایت میمیرم | لیندا هووارد فرشته نگهبان | پاتریشیا ویلسون هستی من | کریستین هیگینز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی که میگن تهرووون
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست عزیز مرسی اما خیلی خیلی دوره با این ترافیک و وضع درسا اصلا نمیشه برم....... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: venus
(View Stats)
تشکرها: 3
تشکر شده 46 بار در 35 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز فرهنگسراي انقلاب [JUSTIFY][img]http://aco.tehran.ir/Portals/75/Image/1386/47/13861116-114238-Enghelab_ax%20(10).jpg[/img][/JUSTIFY] اين فرهنگسرا در سال 1375 به نام مركز مطالعات تاريخي تهران فعاليت خود را آغاز نمود. در اسفند 1376 به مركز تهران شناسي تغيير نام داد و بالاخره در سال 1380 به فرهنگسراي انقلاب تبديل شد. فرهنگسراي انقلاب با زير بناي 10 هزار متر مربع و با دارا بودن كتابخانه تخصصي و مركز اطلاع رساني انقلاي اسلامي، موزه انقلاب در تهران، كانون هاي مرتبط با موضوع انقلاب در تهران، برگزاري نشست هاي تخصصي و بركزاري مسابقات علمي سعي در ترويج فرهنگ انقلاب اسلامي دارد. اين فرهنگسرا همچنین با وجود امكاناتي از قبيل سالن آمفي تأتر 200 نفره، مهد كودك، سالن ورزشي آقايان، كتابخانه هاي عمومي و كودك، بازارچه هنري و اجراي برنامه هاي متنوع آموزشي، ورزشي و هنري به ارائه خدمات هنري مي پردازد. آدرس: بزرگراه نواب صفوي، خيابان كميل شرقي- فرهنگسراي انقلاب چراغ را خاموش كن سر تا پا ستاره ام و به آغوشم بيا بي ماه شب كامل نمي شود. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: my rOom
(View Stats)
تشکرها: 48
تشکر شده 564 بار در 210 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="as@l";p="353077":260490j4]دوست عزیز مرسی اما خیلی خیلی دوره با این ترافیک و وضع درسا اصلا نمیشه برم.......[/quote:260490j4] اين يك نمونشه كه زي زي معرفي كرده! بيشتر فرهنگسراها كانون داستان نويسي يا نقد داستان دارن! هر كدوم كه نزديكتونه رو بريد و بپرسيد! مطمئنم دارن چنين كانون ها يا كلاس هايي رو [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/img] | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تکه ای از بهشت
(View Stats)
تشکرها: 183
تشکر شده 969 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : One Hundred Years of Solitude حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کارگاه داستان نیم دایره در فرهنگسرای اخلاق http://nimdayereh.persianblog.ir آدرس: تهران، منطقه 14، خیابان 17 شهریور، پایین تر از میدان شهدا، خیابان شهید کاظمی، فرهنگسرای اخلاق. (محل کلاس را از نگهبانی درون ساختمان می توانید سؤال کنید.) زمان: یک شنبه، ساعت 16 الی 19 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انقلاب, داستان, در, فرهنگسرای, کارگاه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |