| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,487 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | به این میگن یه تخم مرغ کاملا بهداشتی .... ![]() ![]() مطمئنه شما هم می خواین؟ ![]() حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
تشکرها: 23,464
تشکر شده 34,253 بار در 7,240 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | منظورت مطمئنا دیگه !!!!!!!!! ![]() چشه مگه ؟؟؟ به این تمیزی ساکت که می مانی، می گذارند به حساب جواب نداشتن تو! عمرا بفهمند که داری جان می کنی تا حرمت ها را نگه داری... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 4,890
تشکر شده 5,539 بار در 1,281 پست
کتاب مورد علاقه : da حالت من : | مرسی جالب بود، تخم مرغ درست کردن به روش افغانی ye modati nistam... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تنکابن
کتاب مورد علاقه : هر چی که ارزش خوندن دا حالت من : | حالا گذشته از استرلیزه بودنش مطمئنین این تخم مرغه؟ اینا چرا اینقدر پت و پهنن؟ ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه ی بامی که پریدیم ، پریدیم رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم کوی تو که باغ ارم روضه ی خلد است انگار که دیدیم ندیدیم، ندیدیم صد باغ بهار است و صلای گل و گلشن گر میوه ی یک باغ نچیدیم ، نچیدیم سرتا به قدم تیغ دعاییم و تو غافل هان واقف دم باش رسیدیم، رسیدیم وحشی سبب دوری و این قسم سخنها آن نیست که ما هم نشنیدیم ، شنیدیم ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمون ابی این شهر
تشکرها: 3,102
تشکر شده 2,045 بار در 573 پست
کتاب مورد علاقه : قلعه دل.همخونه حالت من : | ولي خيلي حال ميده خوردنش ها.... کسی دنبالت می اید به پشت سرت نگاه نکن همچنان برو نترس اهسته قدم بزن نه خیلی کند بگذار همه چیز عادی بنظر برسد برو فرشته مرگ روزی به تو خواهد رسید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پاریس کوچولو
تشکرها: 15,975
تشکر شده 48,817 بار در 1,768 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | وای حال ادم بهم میخوره اینا دیگه چه ادمی هستن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هرگز رهایم نکن | یاشمین نقد رمان هرگز رهایم نکن ************************ طلوع دوباره | من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان طلوع دوباره ************************** تنهایی ماه |من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان تنهایی ماه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
حالت من : | خیلی مقوی اند اینها ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 4,536
تشکر شده 1,198 بار در 610 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | قبل از اين با اين بيل ها چي كار ميكردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوري ميتونن اينا رو بخورن...... توراحس میکنم هردم... که با چشمان زیبایت مرا دیوانه ام کردی... من از شوق تماشایت... نگاه از تو نمیگیرم.... تو زیباتر نگاهم میکنی اینبار.... ولی...افسوس...این رویاست.... تمام آنچه حس کردم،تمام آنچه میدیدم.... تو با من مهربان بودی... واین رویا چه زیبا بود.... ولی.... افسوس.... که رویا بود.... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمون خدا
کتاب مورد علاقه : رازم را نگهدار حالت من : | کثیفه!!!!!! نه دلم بر نمیداره اینا رو بخورم!!!!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() دستانم بوی گل میداد مرا به چیدن گل محکوم کردند ، هیچ کس نگفت شاید گلی کاشته باشد. ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, تخم, مرغی, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |