مواد لازم
500گرم کادایف
1فنجان روغن نباتی
2ق غ کره اب شده
برای ملات های داخلی:
پسته خرد شده
برای شربت:
4لیوان شکر
3لیوان آب
1برش از لیمو
طرز تهیه:کادایف رو با چاقو ریزریز میکنیم-کره اب شده وروغن نباتی رو روی کادایف ریخته وقاطی میکنیم-سینی فر رو روغنی میکنیم و نصف کادایف رو روش میریزیم -
رویش پسته میپاشیم بعد بقیه کادایف رو میریزیم و بادست فشار میدیم ویه چیز سنگین روش میزاریم تا نیم ساعت بمونه-
فر از180قبل گرم شده دردرجه تا طلایی رنگ بشه میپزیم-
برای شربت، شکر، آب ولیمو در یک قابلمه میجوشانیم -
کادایف رو از فر در اورده 5دقیقه بعد شربت سرد رو روش میریزیم ومیزاریم به خوردش بره -
میتونیم بابستنی سروش کنیم
نکته:شربت بایدحتما سرد باشه