| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,487 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ... سلام ... ![]() این دفعه من اومدم با یه مسابقه جدید و کاملا متفاوت... ![]() در اینجا هر کسی بنا به سلیقه و امکاناتش می تونه در این مسابقه شرکت کنه ... ![]() برای تنوع دو بار مسابقه رو اجرا می کنیم یک بار برای دوستانی که می خوان کلیپ بسازن ![]() یک بار برای دوستانی که می خوان فیلم هاشون رو بزارن ![]() تو ضیحات : ![]() زمان فیلم ها حداقل 15 دقیقه و حداکثر 20 دقیقه ![]() زمان کلیپ ها حداقل 5 دقیقه و حداکثر 8 دقیقه ![]() تعداد شرکت کننده های هر کدوم (فیلم یا کلیپ ) بیشتر بود اول اونو شروع می کنیم چند تا نکته مورد توجه در مسابقه: ![]() 1- لطفا فیلم و کلیپ هایی بسازین که قابل پخش و شرکت در مسابقه باشه ![]() 2- موضوع خاصی مد نظر نیست و در انتخاب موضوع آزاد هستین ![]() 3- کیفیت مد نظره نه کمیت ![]() 4- افرادی که کلیپ میسازن می تونن هم ساخت خودشون باشه و یا میکسی از کلیپ های مجاز ![]() اینم یادآوری کنم به خاطر بالا بودن حجم کار لطفا لینک فیلم یا کلیپ رو بزارین ... ![]() خب منتظرم ببینم کی هنرمند تره ![]() اینم لینکهای دانلود .... موفق باشید http://rapidshare.com 2shared.com http://www.4shared.com http://www.mediafire.com ............. ضمنا خیلی خیلی از ادمین عزیز متشکرم ![]() توجه! دوستان عزیزم ... هنرمندان جوان نودهشتی ![]() برای جلوگیری از هر گونه تخلف و تقلب ک فیلم و کلیپ هاتون رو برام خصوصی کنین ... حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! ویرایش توسط ELAHE : ۱۸ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۳۲ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | Amir Mahan, ani 2, avazkhamoosh, behiii319, degeer, fatima_59, haleh_ry, hiva, mahdieh67, mahdiyeh, Mina, NILOUFAR, ninio, OwiDaM, patrin, Re___zA, sama33, SaRa, shirin1366, smart girl, snopoy, talayeh, thunder555, Zanessa, سپید و سیاه, شبنم, ياابالفضل |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر از الهه ی گلم فراخوان آغاز شد | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی شبنم جون .... ![]() دوستان گل ... من دارم میرم صبح ها نمی تونم بیام سایت ![]() فردا نیام بببینم تاپبک روش یه وجب خاک گرفته هاااااااا | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,853
تشکر شده 147,155 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشینا اینا حجمشون چقدره؟ کیفیتشون؟سایزشون؟ موضوشون؟ ![]()
| ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,853
تشکر شده 147,155 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الی، آهنگ ماهنگ داشته باشه؟ عخس داشته باشه؟ تا کی وخت داریم؟ | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه کلیپ می سازی که صد در صد باید آهنگ داشته باشه مثلا می تونی یه کلیپ از عکس های مختلف همراه با آهنگ بزاری فیلم هم اگه دوست داری می تونی براش موزیک بزاری مثلا فیلمی در مورد یه بچه ای که هم درس می خونه هم کار می کنه... یه جور فیلم کوتاه دیگه .... این یه کلیپه: http://www.4shared.com/document/l0sr...ndishehHa.html | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه مون...
(View Stats)
تشکرها: 26,640
تشکر شده 25,959 بار در 4,276 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب منم هستم!میخوام تو هر دو مورد شرکت کنم! | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدو, بیا, ساخت, فراخوان, فیلمسازی, مسابقه, کلیپ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |