| |||
| | #171 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: پیش دوست های خدا !
تشکرها: 447
تشکر شده 1,707 بار در 260 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, *anahit*, .ELHAM., .zakha., alonegirl, always alone, AMINJOON, amozhgan, angel26, asma66, azam 24, Behnaz joon, Cyber7, Elahe-Goddess, elahem, Elnaz, farnaz21, farnaz58, H..GH, hiva, IseL, linda, Mahed, Mina, mina68, misagh joon, nazem, parsa.a, ra9hil, raha16, reyhane.s, Re___zA, Rock, SAMANEH66, samin96, soodi66, ~jOojoO.tAlA~, آليس, حــــــــــــــــــــامي, خاطره69, خانم فسقلی, خانومی, زی زی گولو, مهستی, پاسارگارد, گلنار, یاشمین, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #172 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: پیش دوست های خدا !
حالت من : | جدیدترین کارم : ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * آرتین *, *niusha*, .ELHAM., .zakha., alonegirl, always alone, AMINJOON, amozhgan, asal, Cyber7, dokhtar shirazi, domahi, elahem, Elnaz, eteb, f.alma, farnaz21, faryjun, FaTeMeH 70, ghoba, golnaghshetavous, good, hiva, homay, jojovezi, Mahed, Mina, mina68, nemesis, parisa.1564, raha16, rahgozar7, Re___zA, Rock, saba_lovly, samin96, soodi66, Tracy, zizi, ~jOojoO.tAlA~, آليس, ترنج خاتون, حاجی بلا, خاطره69, خانم فسقلی, زی زی گولو, مهستی, ياابالفضل, پاسارگارد, گلنار, گیتی, یاشمین |
| | #173 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پــیــش خــــــــــــدا
کتاب مورد علاقه : یاسمین | کارات جای نظر نمیذاره.....همش عالیه....واقعا...بهت تبریک میگم!!!! ![]() ادامه بده.... راستی تیری دی هم کار می کنی؟؟؟ انیمشن و این چیزا؟ ![]() هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #174 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | سپاس دوست من ! انیمیشن به صورت ابتدایی کار می کردم گذاشتم کنار . تری دی هم بعضی موقع ها کار می کنم داخل کارها ، یک کار سه بعدی هست برای مسابقه بوده! | ||||||||
| | |
| | #175 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر راز
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | كارات خيلي عاليه اوني هم كه گفتي مبتدي بودي واقعا" عاليه موفق باشي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #176 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: NEVERLAND
تشکرها: 63
تشکر شده 589 بار در 82 پست
کتاب مورد علاقه : گندم حالت من : | فقط یه چیزی میتونم بگم: آفرین، عالیه! ادامه بده! موفق باشی! | ||||||||
| | |
| | #177 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: Ir-Th
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | مثل همیشه عالی.موفق باشید فسیل ترین دیوانه این دایره ، منم ! | ||||||||
| | |
| | #178 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,609 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | مثل همیشه زیبا و قشنگ و عالی.. ممنونم خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #179 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 117
تشکر شده 957 بار در 475 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | افرین گل کاشتی یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سروپایی نکنیم! | ||||||||
| | |
| | #180 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پاریس کوچولو
تشکرها: 15,975
تشکر شده 48,817 بار در 1,768 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | خیلی خوب بودن به کارت ادامه بده موفق باشیییییییییییییییی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هرگز رهایم نکن | یاشمین نقد رمان هرگز رهایم نکن ************************ طلوع دوباره | من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان طلوع دوباره ************************** تنهایی ماه |من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان تنهایی ماه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| mygallery, فتوشاپی, من, کارهای, گالری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |