| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,358 بار در 5,617 پست
| پست بسیار مفید : +9 امتیاز آخرین کلمات یک الکتریسین : خوب حالا روشنش کن... آخرین کلمات یک انسان عصر حجر : فکر میکنی توی این غارچیه؟ آخرین کلمات یک بندباز : نمیدونم چرا چشمام سیاهی میره... آخرین کلمات یک بیمار : مطمئنید که این آمپول بیخطره؟ آخرین کلمات یک پزشک : راستش تشخیص اولیهام صحیح نبود. بیماریتون لاعلاجه... آخرین کلمات یک پلیس : شیش بار شلیک کرده، دیگه گلوله نداره آخرین کلمات یک جلاد : ای بابا، باز تیغهء گیوتین گیرکرد... آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون : این نوع مار رو میشناسم،سمی نیست… آخرین کلمات یک چترباز : پس چترم کو؟ آخرین کلمات یک خبرنگا ر: بله، سیل داره به طرفمون میاد... آخرین کلمات یک خونآشام : نه بابا خورشید یه ساعت دیگه طلوع میکنه! آخرین کلمات یک داور فوتبال : نهخیر آفساید نبود! آخرین کلمات یک دربان : مگه از روی نعش من رد بشی... آخرین کلمات یک دوچرخه سوار : نخیر تقدم با منه! آخرین کلمات یک دیوانه : من یه پرندهام! آخرین کلمات یک شکارچی : مامانت کجاست کوچولو؟ آخرین کلمات یک غواص : نه این طرفها کوسه وجود نداره... آخرین کلمات یک فضانورد : برای یک ربع دیگه هوا دارم... آخرین کلمات یک قصاب : اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم... آخرین کلمات یک قهرمان : کمک نمیخواهم، همهء شان سه نفرند... آخرین کلمات یک کارآگاه خصوصی : قضیه روشنه، قاتل شماهستید! آخرین کلمات یک کامپیوتر : هارددیسک پاک شده است.. آخرین کلمات یک گروگان : من که میدونم تو عرضهء شلیک کردننداری… آخرین کلمات یک متخصص آزمایشگاه : این آزمایش کاملاً بیخطره... آخرین کلمات یک متخصص خنثی کردن بمب : این سیم آخری رو که قطعکنم تمومه... آخرین کلمات یک معلم رانندگی : نگه دار! چراغ قرمزه! آخرین کلمات یک ملوان : من چه میدانستم که باید شنا بلد باشم؟ آخرین کلمات یک ملوان زیردریایی : من عادت ندارم با پنجره بستهبخوابم... آخرین کلمات یک سرباز تحت آموزش هنگام پرتاب نارنجک : گفتی تاچند بشمرم؟ آخرین کلمات یک خلبان : ببینم چرخها باز شدند یا نه؟ لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,215 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بسیار بسیار جالب بود خصوصا پرنده متشکرم تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: پلاک 12
(View Stats)
تشکرها: 1,609
تشکر شده 2,562 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : ریاضیات و مکانیک | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سومین کره مظومه شمسی
(View Stats)
تشکرها: 1,394
تشکر شده 1,838 بار در 930 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جمله خون آشامه جالب بود همراهی خدا با انسان، مثل نفس کشیدن است آرام بیصدا همیشگی... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Mistic Falls
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Vampire Diaries حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخرین کلمات یک خونآشام : نه بابا خورشید یه ساعت دیگه طلوع میکنه! این یکی حرف نداشت ![]() ![]() ![]() .I'm not a hero.I don't do good.It's not in me I'm the most dangerous thing you're ever likely to encounter in your life Damon Winchester The Road So Far | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 271
تشکر شده 766 بار در 164 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی بی مزه بود محمد جان .... آه امروزی از غم آکنده /آه فردایی از مه آلوده باز دارم خیال می بافم / باز دارم بهانه می گیرم آرزوهای سبز پاییزم / خواب کوتاه یک زمستانم شعله هایی به زیر خاکستر / با تو یک شب زبانه می گیرم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
تشکرها: 15,975
تشکر شده 48,817 بار در 1,768 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا میزنی تو ذوق بچه تو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اتفاقا خیلی خندیدم من دست گلت درد نکنه بازم از این زحمتها بکش ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید هرگز رهایم نکن | یاشمین نقد رمان هرگز رهایم نکن ************************ طلوع دوباره | من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان طلوع دوباره ************************** تنهایی ماه |من و دوس جونم (raha6956) نقد رمان تنهایی ماه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز اين پستا اسپم محسوب ميشه دقت كنيد ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 1,963
تشکر شده 2,801 بار در 879 پست
کتاب مورد علاقه : ياسمين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شما ديگه چرا اسپم ميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رفع انحراف:مردم عادي چي ميگن؟؟؟؟ بي تو مهتاب شبي باز از ان كوچه گذشتم همه تن چشم شدم خيره بدنبال تو گشتم شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم شدم ان عاشق ديوانه كه بودم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,045
تشکر شده 3,012 بار در 1,274 پست
کتاب مورد علاقه : چوپان دروغگو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خیلی جالب بود ولی منم میخوام یکی اضافه کنم اخرین کلمه حسین فهمیده: حاجی هل نده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرین, افراد, جملات, در, طنز, مختلف, مرگ, هنگام |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |