بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو > خانواده نودهشتیا

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۰۷ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

-saeed- آواتار ها

-saeed- به Yahoo ارسال پیام
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض نقد پرطرفدارترین تاپیک سایت( نقد خانواده نودهشتیا)

در اینکه تاپیک خانواده ی نودهشتیا-که الان شده خاندان نودهشتیا-( تاپیک هستیم) پرطرفدارترین تاپیک سایت شکی نیست اما چون من فکر می کنم به احتمال زیاد این تاپیک حالا حالاها ادامه خواهد داشت بهتر یکم در موردش صحبت کنیم و نظراتمونو بگیم و یه بررسی مو شکافانه روش انجام بدیم.
من خودم یه پیشنهاد جالب دارم که اگه عملی بشه فکر میکنم فوق العاده خیلی جالب میشه.
پیشنهادم: اگر میشید نمودار درختی اعضای خانواده ها رو یجوری رسم میکردیم فکر می کنم واقعا خیلی حس خوبی به آدم دست میداد که 2سال دیگه مثلا داریم با نوه ی نوه ی نوه ی نوه ی نوه ی نوه ی نوه ی نوه ی نوه ی نومون داریم صحبت میکنیم و احساس میکنیم اونو داریم میبینیم حسی که هیچوقت تو دنیای واقعی امکان تجربه اش رو نخواهیم داشت.
تاپیک خانواده با اینکه تحول بزرگی توی سایت بوجود آورده(بخاطر آشنایی مختصر اولیه که بوجود آورده و. . . .. ) اما یه چیزایی هست که فکر میکنم باید کمی صحبت شه در موردشون.خیلی ها بودن که اوایل توی خانواده میومدن ولی الان دیگه نمیان( افراد زیادی هستن مثال نمیزنم) با اینکه به تاپیک های دیگه سر میزن ولی دیگه میلی نسبت به خانواده ندارن-چرا؟ با یکی 2 نفر که صحبت کردم گفتن چون خانواده فقط برای وقت گذرونی است و هیچ سودی برای هیچ کس نداره!!!! واقعا اینجوریه؟؟ خب من میگم اگه واقعا اینجوریه چرا خانواده رو به سمتی سوق ندیم که کمی مفیدتر شه.راهشو نمیدونم اما فکر میکنم با همفکری همه میشه این امر رو محقق کرد.
چرا هیچ وقت یه کاربر ویژه -مدیر انجمن(بجز خود هستیم)-و حتی ادمین رو تو خانواده نمیبینیم؟؟؟؟ چرا؟ خب خودتون بیاین بگید دلیلشو ما هم بدونیم ممکنه ما هم دیگه پیدامون نشه تو خانواده- حتما نظرتون اینه که این تاپیک کاملا برای وقت گذرونی و علافی است و نیازی نمیبینید که وقت خودتونو درونش تلف کنید- خب میشه که شما هر موقع اومدید اگه حال کردید یه 10 دقیقه ای یه سری بزنید به این خانواده,ما علافای همیشگی خانواده خوشحال میشیم. بالاخره فکر میکنم حرف زدن با یه کاربر ویژه یا مدیر انجمن این سایت حس دیگه ای داره بخاطر تجربه بیشترشون یا خود محمد جان.
اما پیشنهاد میدم به کاربران ویژه - مدیرهای انجمن-خود ادمین(محمد جان) اگه وقت داشتین سری بزنید به خانواده مطمئن باشید به گرمی ارتون استقبال میشه و بچه ها هم خوشحال میشن.
چی میخواستم بگم چی شد.

خب دوستان پس در این تاپیک منتظر نظرات-پیشنهادات و انتقادات شما نسبت به خانواده هستیم. {منظور از هستیم هم هستیم(وجود دارد) و هم خود هستیم(علی) }
امیدوارم این تاپیک یکی از تاپیک های فعال سایت باشه و همه ی بیان و نظرات خودشونو بگن مخصوصا کسانی که دیگر در خانواده نمیان

ببخشید سر همه رو درد آوردم.
اگر با نظر کسی موافقیم فقط تشکر کینم و سعی کنیم پست اضافه ندیم.

در مرام بی مرامان جایی برای مرام ما نیست!

سعید-20ساله-دانشجو عمران-تهران جنوب
-saeed- آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۱۸ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

SAGHIIIII آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض Re: نقد پرطرفدارترین تاپیک سایت( نقد خانواده نودهشتیا)

سعید کاملا باهات موافقم.
این نمودار درختی واقعا چیز خوبی میشه.
به نظر من خاندان از همه نظر خوبه.
من تا حالا چیز بدی توش ندیدم.
مرسی

خدا گوید تو ای زیباتر از خورشید زیبایم!
تو ای والا ترین مهمان دنیایم!
بدان آغوش من باز است!
شروع کن؛ یک قدم با تو!
تمام گام های مانده ات با من!

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۰۳ بعد از ظهر
SAGHIIIII آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

amirarsalan آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

خواهش ميكنم اق سعيد راستش تا حدودي همه ي حرفا رو زدي
راستش خودمم نظرم اينه كه بيشتر براي اشنايي و پر كردن وقت و عوض كردن فضا ( اگه روحيه بدي داري ) مفيده اما خداييش اينم كه ادما رو سرحال بياره خيلي مثمر ثمره و تو يه همچين سايتي فكر كنم لازم باشه كه همچين تايپيكي باشه براي اشنايي و رفاقت و از فشار افكار خارج شدن

اما براي من يه سري فايده هاي ديگه هم داشت كه اين به افراد بستگي داره چطور از همچين تايپكي كه در اختيارشون قرار گرفته بهترين بهره برداريو كنن مثلا خودم تو اين تايپيك مشوق به ادامه تحصيل تو رشته مورد علاقه ام شدم و و از كمك دوستان نهايت استفاده براي بهتر شدن نتيجه كارام ( مشكل درسي ) استفاده مي كنم در ضمن از اين طريق با يكي از دوستان براي خوندن برنامه ريزي كردم و سعي ميكنيم پيشرفت درسي همو بهم گزارش بديم خلاصه سرتونو درد نيارم من كه دارم از اين تايپيك نهايت استفاده رو مي كنم
در مورد ادمين و ساير مديران هم بگم واقعا جاشون خاليه و نمي دونم چه دليلي مانع ميشه كه اونا يه سري به اينجا بزنن به هر حال خوشحال ميشيم زيارتشون كنيم

[color=red]من از روئيدن خار سر ديوار دانستم
amirarsalan آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۵ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

خب مثل این که قراره اولین نفر خودم نظر بدم. ( تابیام سخنرانی کنم شدم سوم)

در مورد پیشنهاد درختت کاملا موافقم البته باید جا برای اضافه کردن افقی هم وجود داشته باشه چون خانواده از هر جهت داره رشد می کنه.

در مورد نظری که شاید بیشتر دوستان داشته باشن در مورد مفید نبودن این تاپیک بهتره یه چیز رو روشن کنیم اونم اینه که این تاپیک کمترین فایده ای که برای هر کدوم از ما داشته لا اقل پیدا کردن چند تا دوست خوب و عزیزه که من با چیزی تو دنیا مقایسه شون نمی کنم. در مورد موضوعات: خیلی وقتها تو همین تاپیکِ به قول برخی بی خود مهم ترین مسئله ها به بحث گذاشته می شه و هر کی در موردش نظر میده.

می دونی من به شخصه انقدر در زندگی شخصی ام با جدیات (جدی + ات) سر و کار دارم که ترجیح می دم تو اون تاپیک چند لحظه ای رو فقط خوش بگذرونم. هر چند این چند لحظه اکثر اوقات به چند ساعت ختم میشه. ببین سعید دنیا نحل تجربه است. من تو اون تاپیک اندازه 100 تا تاپیک علمی از بچه ها چیز یاد گرفتم. به نظر من روابط اجتماعی چیزی است که هیچ جا درس داده نمی شه. حالا که این فرصت هست به دور از انواع و اقسام آلودگی ها این زندگی رو تجربه کرد چرا که نه؟ چرا این فرصت رو به خودمون ندیم. همیشه نباید علمی بود، جدی بود، خاص بود؛ گاهی در عین سادگی می شه مفید بود.

ممنون از تاپیکت

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

شبنم آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۳۲ قبل از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

yebandekhoda آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

با نظرت در رابطه با خاندان موافقم
ولی در مورد نمودار درختی به تعداد زیاد کاربر ها
و پیچیدگی روابط کار خیلی سختیه
این تایپیک هم نباید بهش فقط از بعد وقت گذروندن نگاه بشه
بلکه یه تایپیکی برای تبادل افکار و آشنایی با روحیات سایرین
که حتی در خیلی از زمینه ها مفید واقع می شه
ای کاش دید غلط وقت گذرونی از روش برداشته بشه

زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
yebandekhoda آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۳۳ قبل از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

Jemmy آواتار ها

Jemmy به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

خب اول سعید جان واقعا تحسینت می کنم به خاطر این تفکراتت
در مورد خانواده باید بگم که این تاپیک مال هستیم نیست
این تاپیکو اولین بار کاربری به نام نیلوفر به وجود آورد به این صورت که گفت این جا خانواده ی نود و هشتیاست و هر کس دلش بخواد می تونه نقش پیشنهاد بده و توی نقش خودش باشه
اولش این جوری شروع شد ولی بعدش وقعا به یه خانواده ی واقعی شبیه بود شد یه جایی واسه تعاملات فکری و دوست یابی و دوست داشتن و ... به قول هستیم روح محبت و عشق از بین کلمت و کاراکترای خشک کامپیوتری رد وبدل شد

در مورد شجره نامه ام باید بگم که قبلا درست شده تو ی خانواده ی 1 لینکش بود ولی بعد این قدر خانواده پیچیده شد که دیگه توانایی کامل کردنشو نداشت هستیم
ولی آره باهات موافقم گه یه شجره نامه ی دیگه درست بشه خیلی قشنگ میشه

یه تو ضیحی هم می خوام بدم در مورد پدر و مادر های نود و هشتی که بعضی باباها دخترن
آخه تو در جریان نیستی
اصل تو این تاپیک تشکیل خانواده بود و البته به دلیل کمبود تعداد پسر نمی شد که خانواده ها رو معطل پیدا شدن یک پسر کرد به خاطر همین بعضی دخترا هم نقش پسر می گرفتن الانم غیر من چند نفر دیگه ای هستن و اصلا این یه چیزی عادی بود توی خانواده
ولی ازونجایی که شماها از اولش نبودین و در جریان قرار نگرفته بودین این مسئله براتون سخت بود

خب دیگه اگه نکته ی دیگه ای یادم اومد میگم پسر گلم

و چند ثانیه غفلت حضور هستی ماست ...

Jemmy آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۳۶ قبل از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

Jemmy آواتار ها

Jemmy به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

آ ها در مورد ادمین و کاربرای ویژه راستشو بخوای ما هم نمی دونیم چرا اونا تو خانواده نمیان
ادمین یه بار گفته بود که ازش سر در نمیاره
ولی کاربرای ویژه گاهی وقتا میان
نمی دونم راستشو باید از خودشون بخوای
اگه به نتیجه ای رسیدی مارو هم بی خبر نذاز

Jemmy آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۰ قبل از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

-saeed- آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
با نظرت در رابطه با خاندان موافقم
ولی در مورد نمودار درختی به تعداد زیاد کاربر ها
و پیچیدگی روابط کار خیلی سختیه
این تایپیک هم نباید بهش فقط از بعد وقت گذروندن نگاه بشه
بلکه یه تایپیکی برای تبادل افکار و آشنایی با روحیات سایرین
که حتی در خیلی از زمینه ها مفید واقع می شه

ای کاش دید غلط وقت گذرونی از روش برداشته بشه
ورداشته شه که عالیه
منم میدونم کار سختیه بخاطر همین میگم کاش بشه یه شجره درست کرد

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۰۴ بعد از ظهر
-saeed- آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۳ قبل از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

-saeed- آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
خب اول سعید جان واقعا تحسینت می کنم به خاطر این تفکراتت
در مورد خانواده باید بگم که این تاپیک مال هستیم نیست
این تاپیکو اولین بار کاربری به نام نیلوفر به وجود آورد به این صورت که گفت این جا خانواده ی نود و هشتیاست و هر کس دلش بخواد می تونه نقش پیشنهاد بده و توی نقش خودش باشه
اولش این جوری شروع شد ولی بعدش وقعا به یه خانواده ی واقعی شبیه بود شد یه جایی واسه تعاملات فکری و دوست یابی و دوست داشتن و ... به قول هستیم روح محبت و عشق از بین کلمت و کاراکترای خشک کامپیوتری رد وبدل شد

در مورد شجره نامه ام باید بگم که قبلا درست شده تو ی خانواده ی 1 لینکش بود ولی بعد این قدر خانواده پیچیده شد که دیگه توانایی کامل کردنشو نداشت هستیم
ولی آره باهات موافقم گه یه شجره نامه ی دیگه درست بشه خیلی قشنگ میشه

یه تو ضیحی هم می خوام بدم در مورد پدر و مادر های نود و هشتی که بعضی باباها دخترن
آخه تو در جریان نیستی
اصل تو این تاپیک تشکیل خانواده بود و البته به دلیل کمبود تعداد پسر نمی شد که خانواده ها رو معطل پیدا شدن یک پسر کرد به خاطر همین بعضی دخترا هم نقش پسر می گرفتن الانم غیر من چند نفر دیگه ای هستن و اصلا این یه چیزی عادی بود توی خانواده
ولی ازونجایی که شماها از اولش نبودین و در جریان قرار نگرفته بودین این مسئله براتون سخت بود

خب دیگه اگه نکته ی دیگه ای یادم اومد میگم پسر گلم
درسته حالا با این توضیحاتت کمی درک میکنم فاطمه یعنی همون بابا جمی(قلابی)
ا خب من قدیما رو نمی دونم چون نبودم
خب سعی میکنیم باهاش کنار بیایم جمی

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۰۵ بعد از ظهر
-saeed- آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵ قبل از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

-saeed- آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
آها در مورد ادمین و کاربرای ویژه راستشو بخوای ما هم نمی دونیم چرا اونا تو خانواده نمیان
ادمین یه بار گفته بود که ازش سر در نمیاره
ولی کاربرای ویژه گاهی وقتا میان
نمی دونم راستشو باید از خودشون بخوای

اگه به نتیجه ای رسیدی مارو هم بی خبر نذاز
من که از موقعی که تو سایتم ندیدم اگه کسی دیدیه بگه اگه ندیده هم پست نده و با تشکر موافقت کنه

ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۰۵ بعد از ظهر
-saeed- آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تاپیک, خانواده, سایت, نقد, نودهشتیا, پرطرفدارترین

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش