| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: ايران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال-گندم-م حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هميشه دوست داشتم پسر باشم ويكي از دلايلش علاقم به سربازي بود (فكرشو بكنين دوسال اجباري براي ما دخملاي ننر ولوس) زنگ آمادگي دفاعي معلمم را اذيت كردم گفت حقشه بهت بگم كل حياط رو سينه خيز بري منم از خدا خواسته استارت رفتن و زدم اما معلممون نذاشت منم بدجور خورد تو ذوقم وجلسه هاي بعدي هر چي اذيتش كردم چيزيم نگفت (فهميده بود چه كله شقي ام) ولي اگه مي رفتيم سربازي چي ميشد.......... | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,487 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااااااااای من آرزو به دل می مونم که برم سربازی حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 414
تشکر شده 360 بار در 218 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم عاشقه سربازی ام حیف که پسرا قدر نمی دونن ...Zahra hoori... is my facebook... | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آقا جوراب این تخت بغلیه من بو میده خوابم نمی بره !! ها این تایپیک چه گرد وخاکی داره !! اوهو اووهو !! ها من وخوام ورم خدمت سربازی.....منو وفرستید تا خنجرمو در نیاوردم....ها آقا دختر پسر نداره....سربازی برای پخته شدنه !! البته خب نیس ما دخترا همیشه عاقل تر و پخته تر از پسرا بودیم...واسه همین....سربازی گذاشتن واسه این پسرا !! همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 3,107
تشکر شده 3,253 بار در 1,192 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آفرین نازی!!! تواینی که دخترا از پسرا بیشتر میفهمن که شکی نیس ولی آره منم دوس دارم برم سربازی You will stay with me I can feel it In the secure sensation of your hand around my waist You will fight away my worries until the end of forever You will stay with me!! خداحافظ!!! | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,603
تشکر شده 994 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلییییییییییییییییی وقت پیشا دخترا هم سربازی می رفتن ... استقلالی ها برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید به یه پرسپولیسیه می گن تا ۱۰ بشمر می گه : ۱ ، ۲ ، ۳ ، خدا ازت نگذره فرهاد ، ۵ ، ۶ ، ۷ ، ۸ ، ... | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صاب تایپیک دعا به جون من بکن تایپیکتو آوردم بالا !! | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98تی, 98ي, 98ی, خونه, سرباز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |