| |||
| | #201 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بدم مياااااااااااااااد خب آخه كه چي 2 سال عمر حروم شه پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #202 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: zire hamin shahr
(View Stats)
تشکرها: 171
تشکر شده 348 بار در 210 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره دوخملا دوره هم جم میشیم واااای چه حالی به حولی بشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #203 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: توی قصه ها باید دنبال بگردی
(View Stats)
تشکرها: 2,640
تشکر شده 3,764 بار در 1,515 پست
کتاب مورد علاقه : اغوش سرد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدانصیب هیچ کس نکنه بهعشقدلم همیشه ولم ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها به رمانم سر بزنید خوش حال میشم http://www.forum.98ia.com/t424203.html ایش الله خدا حفظت کنه یا ازوسطت نصفت کنه | ||||||||
| | |
| | #204 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,078
تشکر شده 1,164 بار در 775 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظری ندارم.............. درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند معنی کور شدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند | ||||||||
| | |
| | #205 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظرم بچه های متولد هفتاد به بعد چه پسر چه دختر باید همشون برن اینو من نمیگم . بیشتر روانشناس ها و جامعه شناس ها دارن میگن. جسارت نباشه اما من خودمم خیلی دقت کردم که رفتار بچه های دهه هفتاد با بقیه خیلی فرق کرده. و خدمت میتونه بهشون کمک خیلی خوبی باشه نمونش خودم خدمت رفتم داداشم رفته اما یکی از داداشم نرفته همه رو کلافه میکنه یه وقت هایی و ازین دست خیلی دیدم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #206 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : shahname حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم واقعا یه زمانی دوست داشتم خودم هم برم سربازی ولی بااون 2سال هدررفتنی عمر موافق نیستم... لُطفــا" هـِـی نَپــُرسیـد : دِلتَنگـــی ، چِـه مَعـنی دارد ؟ دِلتنگـــی ، مَعنــی نَدارد ... . . دَرد دارد ! | ||||||||
| | |
| | #207 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : shahname حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اگه این موضوع سربازی با کاهایِ دیگه مثل درس وسرکاررفتن همراه بود وهرکس هم یه ساعاتِ مشخصی می رفت وتوشهرِ خوشون هم می بود من حاظر بودم برم...ولی اینجوری که 2سال فقط بری سربازی وهیچ کاری غیرِ اون نتونی انجام بدی موافق نیستم | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #208 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یعنی چی آخه... من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #209 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: در میان خاطرات خوش
(View Stats)
تشکرها: 76
تشکر شده 647 بار در 384 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب و دالان به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مادر بودن درست مثل سربازیه باید همیشه آماده به خدمت باشی کم بخوابی بقیه رو به خودت ترجیح بدی و البته از این همه لذت ببری پس من یک سربازم برای همیشه ![]() بيخودي پرسه زديم،صبحمان شب بشود،بيخودي حرص زديم،سهممان کم نشود، ما خدا را با خود، سر دعوا برديم،و قسم ها خورديم، ما به هم بد کرديم، ما به هم بد گفتيم،ما حقيقتها را،زير پا له کرديم،و چقدر حظ برديم،که زرنگي کرديم،روي هر حادثه اي ،حرفي از عشق زديم،از شما ميپرسم،ما که را گول زديم؟؟ "دكتر علی شریعتی'' | ||||||||
| | |
| | #210 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
(View Stats)
تشکرها: 19
تشکر شده 5 بار در 4 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تبريك به آش خورجديداميدوارم خدمتت كردستان نباشه ![]() آقايون توجه كنن اين شتريه كه روي هرپسري ميخوابه منظورم در خونشون بود ![]() ولي جالب بود ميذاشتن ماهام بريم سربازي نه؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98تی, 98ي, 98ی, خونه, سرباز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |