| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 5,648 بار در 949 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="elpachino";p="323539":ievpri94]اتفاقا خود خودشه رفيق شفيق خودم و 98يا واسه اينكه منحرف نشه هم بگم از موضعت كنار كشيدي هاني بالاخره خوبه يا بده؟[/quote:ievpri94] البته مشهدیا همشون گلن برای منحرف نشدن تاپیک: سربازی خیلی خوبه ... به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 3,212
تشکر شده 4,716 بار در 1,739 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم 2 تا يوزر دارم ادمين هم بدونه براي منحرف نشدن تاپيك به اون دوستي كه گفت 2 سال تلف ميشه بگم شايد هم تلف نشه شايد هم تضمين يه عمر زندگي باشه در طریق هدایت از کمی رهروانش نهراسید(!) ، همانا مردم دور سفره ای گردامده اند که سیری آن کم و گرسنگی آن بسیار است. امام علی-علیه السلام- http://negah-e-sevom.blogfa.com http://www.forum.98ia.com/t241483.html رفتم....همین! اگه کارم داشتین با لینکهای زیر در تماس باشید http://www.forum.98ia.com/member82034.html http://donbalamkon.com/elpachino با عرض پوزش از دوستان که دارم بی خداحافظی میرم خداحافظ همگی | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 5,648 بار در 949 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="elpachino";p="323626":3lwaj4z7] به اون دوستي كه گفت 2 سال تلف ميشه بگم شايد هم تلف نشه شايد هم تضمين يه عمر زندگي باشه[/quote:3lwaj4z7] من گفتم ... منظوره من این بود : بذار یه مثال بزنم ... داداشه یکی از دوستانم دانشگاه مهندسی ... میخونه. همزمان کار هم می کنه پول شهریه اش جور شه. پس به قدر کافی فشار زندگی روش هست که مرد بار بیاد. بعده درسش قرار بود دو سال سربازی بره ؛ اما الان مشمول سه برادری شده و معاف شد. اون الان هم میخواد برای ارشد ادامه بده هم شرایط کاریش رو بهتر کنه. گفتم برای چنین استثنا هایی سربازی بهش ضربه میزنه. | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه منظورم حرف شما نبود منم تقريبا همين وضع رو دارم اما شايد سربازي برام خوب باشه(البته من دوست ندارم سربازي برم ولي خوبه روي اين شايدها بحث كرد) | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کویر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگی | بدون امتیاز : 0 امتیاز اتفاقا من موافق این فعل هستم واقعا دوران عجیبیه خیلی خاطره انگیزه برای من که همش خاطرس در ضمن واقعا آدمو مرد میکنه البته برای پسرا خوبه نه دخترا چون شرایطی کاملا مردونه داره البته به قول یکی هم دوره ایهام سربازی شش سال آدمو از زندگی عقب میندازه برای من که کلا شرایط عوض شد ومسیر زندگیم تغییر کرد از عالم هنر اومدم بیرون رفتم دانشگاه و روحیاتم قدری عوض شد گفتار نکو دارم و کردارم نیست از گفت نکوی بی عمل عارم نیست دشوار بود کردن و گفتن آسان آسان بسیار و هیچ دشوارم نیست | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تو خونه مون
(View Stats)
تشکرها: 4,581
تشکر شده 4,195 بار در 508 پست
کتاب مورد علاقه : کمیک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه 6 ماهش میکردن من میرفتم عاشق ترین مرد .... آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت....... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: یه تیکه از این کره ی خاکی
(View Stats)
تشکرها: 224
تشکر شده 919 بار در 429 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین-همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه بابا کی حال سربازی داره من کارت جعلی درست می کنم خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن. " کوروش بزرگ " | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دنیای شیشه ای
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هفت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وا چه سوالی تو خونه خوابیدیم مگه مرض داریم پاشیم بریم سربازی واسه پسرا خوبه نه واسه ما دخترا........ خوب بود به جای سربازی واسه دخترا یه دوره کامل آشپزی میزاشتن اون هم اجباری بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم خدایا به بزرگی ات قسم دلم از کوچکی خودم گرفته فقط همین...... مرضیه-18 | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خیابان دا... بقیشو بمون توش
(View Stats)
تشکرها: 606
تشکر شده 709 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : سرزمین همیشه جاوید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دوس داشتم برم چون خيلي باحاله با هم جنسات دور هم جمع ميشي و كلي خاطره برات درس ميشه كه در اينده بهشون احتياج پيدا مي كني | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این چه سایتیه؟ اههههههههههههه نه بد نگاه میکنن بههههههههههه ای ادمین خان کجایییییییییییییی؟ علی ایس تو کجایی؟ هستیییییییییییییییییییییی ییم؟ نیستیم؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98تی, 98ي, 98ی, خونه, سرباز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |