| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | سلام دوستان عزيز از اون جاييکه در بخش عکس هميشه با ايجاد تاپيکهاي تکراري مواجه هستيم و از طرفي برخي از دوستان از اين شاکي هستن که چرا تاپيکهاشون پاک شده ،جهت اشنايي بيشتر شما عزيزان و با مشورت مديريت محترم سايت تصميم گرفتيم تاپيک دفتر مديران بخش عكس رو در بخش ايجاد کنيم لذا از شما کابران محترم خواهشنمديم چنانچه درخواست حذف انتقال و يا ويرايش تاپيک در بخش عكس رو داريد اينجا عنوان کنيد هم چنين ميتونيد در صورت ديده نشدن و يا تكراري بودن عكس لينك تاپيك مربوطه رو اينجا بگذاريد تا رسيدگي بشه ممنون از همكاري همگي شما ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
| http://www.forum.98ia.com/t91612.html#post1224636 این تکراریه انی من افتتحاح کنم ممنون از بابت تایپک خیلی منظم میشه اینجوری ![]() پ.م:حذف شد Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *GolDeN*, .ELHAM., 23252, ali_jon, alonegirl, aram_joon, Arrosha, AR♥SH, Astrgirl, avazkhamoosh, azaliya, Chakavak - 69, elahem, erfan5300, Hoopoe, kodaki, maheabi, Mahed, mahtab68, mazi63, Mina, mitra.ym, natalia, nazi nazi, nemesis, nutty, pari.maloos, paria.v, paripar, radineh, raha_lucky, roohallah, saeid amour, sara51, serentipiti, shaghhayeghh, shide, sokoote_zendegi, Star-Crossed-Lover, s_donia323, tabaloga_ra, Unknown., zahra97, Zanessa, ~Melika~, آنالیا, آنیتا, بانوی بهار, بــــاران☂, حسنا72, خانومی, دختر استقلالی*, دلنویس, ساحلي, شقایق وحشی, لاوینی, ویولت بودلر, ياابالفضل, ღvareshღ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: هركجا هستم باشم آسمان مال من است...
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | ![]() حالا که رفته ای، به درک! فقط این منی که عاشقت بود را پس بده لطفا... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, -MARYAM-, 23252, ali_jon, aram_joon, AR♥SH, Astrgirl, avazkhamoosh, azaliya, elahem, erfan5300, farnaz mt, GhOsT GiRl, kodaki, Mahed, mahtab68, maria341, mazi63, Mina, natalia, nutty, pari.maloos, paria.v, sanaz1990, sara51, SEA SHELL-600, shide, Star-Crossed-Lover, s_donia323, tabaloga_ra, Unknown., zahra97, Zanessa, ~Melika~, آنیتا, بانوی بهار, بــــاران☂, تقدیر, حسنا72, خانومی, دختر استقلالی*, دریایی, ساحلي, ستاره ی رها, شقایق وحشی, لاوینی, ویولت بودلر, ياابالفضل |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: هركجا هستم باشم آسمان مال من است...
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, <..RoSe..>, -MARYAM-, 23252, ali_jon, aram_joon, Astrgirl, avazkhamoosh, azaliya, elahe.goddess, elahem, farnaz mt, kHoDe khOdAm, kodaki, Mahed, mahtab68, mazi63, Mina, natalia, nutty, pari.maloos, paria.v, sara51, shide, Star-Crossed-Lover, s_donia323, tabaloga_ra, Unknown., zahra97, Zanessa, ~Melika~, آنیتا, بانوی بهار, بــــاران☂, خانومی, دختر استقلالی*, دریایی, ساحلي, شقایق وحشی, لاوینی, ياابالفضل |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
حالت من : | نقل قول: | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, -MARYAM-, 23252, ali_jon, aram_joon, avazkhamoosh, azaliya, elahem, f1363, farnaz mt, kHoDe khOdAm, kodaki, mahtab68, mazi63, Mina, natalia, nazi nazi, nutty, pari.maloos, paria.v, radineh, SEA SHELL-600, shide, Star-Crossed-Lover, tabaloga_ra, Unknown., zahra97, Zanessa, ~Melika~, بانوی بهار, بــــاران☂, خانومی, دختر استقلالی*, ساحلي, شقایق وحشی, ياابالفضل |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | نقل قول:
مرسي نيلوي عزيزم مثل هميشه اكتيوي هم چنين هلي گلم ![]() اينجا ميتونيد لينك تاپيكاي تكراري رو بزارين و همينطور لينك تاپيكايي كه اسپم دارن و احيانا اگر خودتون تاپيك تكراري گذاشته بوديد يا در جاي اشتباه اينجا رسيدگي ميشه | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, *ghazali_aho*, -MARYAM-, .eli., 23252, ali_jon, alonegirl, aram_joon, avazkhamoosh, azaliya, birdana2, elahem, erfan5300, Hoopoe, kHoDe khOdAm, kodaki, mahtab68, malchi, mazi63, Mina, nemesis, nikitaaa24, nilooii, NILOUFAR, nutty, pari.maloos, paria.v, rahgozar7, sara51, shide, Star-Crossed-Lover, yasam, zahra97, Zanessa, ~Melika~, بانوی بهار, بــــاران☂, خانومی, دختر استقلالی*, دریایی, ساحلي, ياابالفضل |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
تشکرها: 5,797
تشکر شده 2,217 بار در 931 پست
حالت من : | یعنی خبر بدیم بهتون انیتا جون خدایا به هر که دوست می داری بیاموز که عشق از زندگی کردن بهتر است و به هر که دوست تر می داری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر ! دکتر علی شریعتی ![]() استقلالی ها ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, -MARYAM-, 23252, ali_jon, alonegirl, aram_joon, avazkhamoosh, azaliya, elahem, kHoDe khOdAm, kodaki, mahtab68, Mahtab70, malchi, mazi63, Mina, nikitaaa24, nutty, pari.maloos, sara51, shide, Unknown., zahra97, Zanessa, بانوی بهار, بــــاران☂, خانومی, دختر استقلالی*, ساحلي, ياابالفضل, چیکا |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | http://www.forum.98ia.com/t91646.html#post1225158 تکراریه فک می کنم. ویرایش توسط Hinta : ۱۱ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۶:۰۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, -MARYAM-, 23252, ali_jon, alonegirl, aram_joon, avazkhamoosh, azaliya, elahem, ESHGHE_AVVAL, kHoDe khOdAm, mahdie joon, mahtab68, mazi63, Mina, nutty, pari.maloos, sara51, shide, Unknown., zahra97, Zanessa, آنیتا, بانوی بهار, بــــاران☂, خانم فسقلی, خانومی, دختر استقلالی*, ساحلي, ياابالفضل, پدیده |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
حالت من : | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, * sogi jOoOn *, -MARYAM-, 23252, ali_jon, alonegirl, anghel, aram_joon, avazkhamoosh, azaliya, elahem, kHoDe khOdAm, kodaki, layahashemi, mahtab68, malchi, mehdi66, Mina, nazi nazi, niayesh_s.s, nutty, pari.maloos, sara51, shide, Unknown., zahra97, Zanessa, ~Melika~, آشفته, آنیتا, بانوی بهار, بــــاران☂, خانومی, دختر استقلالی*, دریایی, ساحلي, ياابالفضل |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, بخش, دفتر, عكس, مديران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |