| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
| Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 56,717
تشکر شده 38,388 بار در 7,686 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | ممنون آنی جونم از تاپیک خوب و عالیت اسپم تو تاپیک http://www.forum.98ia.com/t90508.html پ.م:انجام شد مرسي عزيزم از همكاريت ![]() ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار! ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد ! ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن! ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: هركجا هستم باشم آسمان مال من است...
کتاب مورد علاقه : کتاب شعر! | ![]() حالا که رفته ای، به درک! فقط این منی که عاشقت بود را پس بده لطفا... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 67,853
تشکر شده 147,155 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : |
| ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 56,717
تشکر شده 38,388 بار در 7,686 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه مون...
تشکرها: 26,640
تشکر شده 25,959 بار در 4,276 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, بخش, دفتر, عكس, مديران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |