| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : جایی که خدا آنجاست
تشکرها: 2,476
تشکر شده 7,411 بار در 1,242 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : ...Tehran...
تشکرها: 19,709
تشکر شده 40,527 بار در 7,036 پست
حالت من : | چه خوجل دقت کردین این کاغذ کادو که اکثرا اینجا استفاده میشه دیگه از مد افتاده!!! همه دیگه از جعبه یا ساک استفاده می کنن. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 20,034
تشکر شده 3,607 بار در 870 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | میتونی کادو کردن فقط با کاغذ کادو یاد بدی؟؟؟ آیلا![]() به شدت محتاج دعا هستم! !![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,107
تشکر شده 29,883 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | ![]() من اینو پسندیدم هر کی خواست برام کادو بخره تو این جعبه برام بفرسته ![]() وقتی که تو نیستی دنیا چیزی کم دارد مثل کم داشتن یک وزیدن ، یک واژه ، یک ماه ! من فکر می کنم در غیاب تو همه خانه های جهان خالیست ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | چه بی سلیقه اصلا خوشم نیومد ویرایش توسط ice princess : ۲۸ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۳۶ بعد از ظهر |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 42,726
تشکر شده 15,130 بار در 1,931 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | می گم کسی نمی خواد واسه من کادو بخره؟؟؟؟؟؟؟؟ جعبه خالی اش هم قبول دارم . رفع انحراف: کادو رو تو ابن بدین يادت باشه وقتى واسه كسى همه كس شدى اون كس بعد ازتوخيلى بى كسه يا براى كسى همه كس نشو يا اگه شدى به فكر بى كسى هاش هم باش ...!!! ویرایش توسط elahe70 : ۲۸ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۴۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 16,448
تشکر شده 11,083 بار در 2,823 پست
کتاب مورد علاقه : دنیای سوفی،راز فال ور حالت من : | خوشگل بودن ولی واسم جالب بود که بعضیاشون کیکه!! موسیقی شانس|پل استر| تایپ راهنمای دانلود از 4shared درخواست اهنگ|(ورژن جدید) ********* من از آغاز می ترسم من از پرواز می ترسم من از آغاز یک پرواز بی احساس می ترسم! من از تکرار می ترسم من از انکار می ترسم من از تکرار انکار همین احساس می ترسم! ~دوست عزیزم ~ .MAHROKH. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : قم
تشکرها: 15,161
تشکر شده 4,222 بار در 969 پست
کتاب مورد علاقه : عصیان | Banner حالت من : | اینا رو خالی واسه بقیه بفرستی گشنگه نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد! آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز... نیلوفر-سوم ریاضی-17 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جعبه, طرح, متنوع, های, کادو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |