| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #301 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: نَـزدیکِ زایَندِه رود ツ
تشکرها: 5,134
تشکر شده 5,293 بار در 1,183 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت؛کسی می آید حالت من : | .............. سلام به همه ی دوستای 98یی خب تعطیلاتم داره تموم میشه و مدرسه ها دوباره داره شروع میشه. همونجور که میدونین قراره من دیگه نت نیام؛پس امیدوارم اگه به کسی حرفی چیزی زدم،به بزرگیه خودتون منو ببخشین. دلم واسه همتون تنگ میشه؛مخصوصا" دوستای فابریکم: صبا - مریم - ملیکا - بهار - پریسا - ساغر - پویا دوستون دارم.خدافظ ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #302 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: محله ی آتزوری ها
تشکرها: 422
تشکر شده 762 بار در 297 پست
کتاب مورد علاقه : هایکلبری فین حالت من : | اینم عکسای 10 ماهگی من http://s1.picofile.com/file/7220115478/2.png http://s1.picofile.com/file/7220116876/3.png http://s2.picofile.com/file/72201245..._2004351_n.jpg اینم از یک سالگیم http://s1.picofile.com/file/7220113224/1.png چه فایده بالای خط فقر باشی اما زیر خط فهم ... .................................................. ....................... ![]() او سراسیمه به دنبال تلافی می رفت، به دلش زخم قدمهایی که از آغاز مانده او نداند که پی مردن خود، می کشد هر چه اصالت باقی ست =============== رسوایی فوتبال، کالچوپولی نیست، ندادن تــــــــــــوپ طـــــــــــلا به دلپیروست ... روبی بزرگ =============== مانند دلپیرو هرگز متولد نخواهد شد... به عشق الکس سلطان قلبم ویرایش توسط eirsa delpiero : ۳۰ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۲۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #303 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: harja k nabasham
تشکرها: 54
تشکر شده 65 بار در 22 پست
حالت من : | اینم عکسه منه ... 2-3 سالم بودههه دقیقا نیدونم | ||||||||
| | |
| | #304 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
تشکرها: 1,106
تشکر شده 1,336 بار در 904 پست
حالت من : | اینم منم ، مامانم میگه گرد و تپلی بودی!!! ![]() اونم دست مامانم که منو گرفته ازم عکس گرفته! ![]() http://fearzonegame.com/2.jpg ویرایش توسط heavy rain : ۱ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۵۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #305 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 1,849
تشکر شده 43,469 بار در 631 پست
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | اینم طوفولیت من که فقط دو روزم بوده ![]() قربونه خودم برم که شکل پسرا بودم ![]() | ||||||||
| | |
| | #306 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
تشکرها: 1,106
تشکر شده 1,336 بار در 904 پست
حالت من : | خوشم میاد دوستان عکس می رنن در حد تیم ملی ... اووفففففففف بابا یکم انصاف ! خداییش هر چقدر هم مانیتورم رو کش بدم بازم نصفش می زنه بیرون!!!! با چی از رو عکستون عکس گرفتین ! | ||||||||
| | |
| | #307 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی حالت من : | این عکس منه اگه تاره بخاطر اینکه دستگاه اسکن نداریم بادوربین موبایل عکس گرفتم ![]() اینم یکی دیگه ![]() رمانایی که پیشنهاد می کنم حتما بخونید | ||||||||
| | |
| | #308 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 4,225
تشکر شده 8,945 بار در 1,979 پست
کتاب مورد علاقه : شبهای سرای حالت من : | اینم عکس منه یک سالم هم نبوده دقیقا نمیدونم چقدرم بوده ![]() ................................................. عکس رو چند روز دیگه برمیدارم فکر میکردم تو همدردی! ولی نه! تو هم دردی ! ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() ویرایش توسط mahtab68 : ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۱۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #309 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل زیبای جنوب
تشکرها: 614
تشکر شده 588 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | عکس من همون عکس اواتورم 8ماه بودم تا 1 هفته نیستم..بوس بای | ||||||||
| | |
| | #310 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | اینم عکس بچگیای من فکر کنم 2 یا 3 سالم بود ![]() ببخشید عکس یه وریه حواسم نبود اینجوری گرفتم شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آلبوم, از, بزرگترین, بچگی, بچگیام, خاطرات, رفته, سایت, عکس, لو, نودهشتیا, هم, واین, کاربران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |