| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
| این عکست جیگر منه خدایا چشاشو ![]() ![]() این انحرافه آیا : من فردا عکسمو میزارم 8 ماهگیمو پیدا کردم Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (سایه), *ghazali_aho*, *GolDeN*, *Sepid*, aili, alonegirl, Amir Mahan, avazkhamoosh, ELAHE, elahe.goddess, elahem, Esperichoo, hana_89, Hinta, mahdieh67, Mina, Mino Bookworm, PRISON BREAK, raha.fm, REAL LOVE, saeid amour, sahar100000, snopoy, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, s_donia323, Zanessa, بهارجون, راما, سپید و سیاه |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: دهلی نو
تشکرها: 502
تشکر شده 2,961 بار در 1,281 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | فکر نمیکنم این عکس تو باشه اخه من این رو تو گوشیم دارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در گذرگاه خیمه شب بازی دیگر با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد عشق ها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست كه چه تلخ و شیرین دست نخورده به جای می مانند ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (سایه), *ghazali_aho*, *GolDeN*, .Saeideh., aili, alonegirl, Amir Mahan, Ati__377, avazkhamoosh, boyegandom, ELAHE, elahe.goddess, ERFAN SARAVI, Esperichoo, hana_89, Hinta, kimiakhan0m, mahdieh67, Mina, Mino Bookworm, ninio, PRISON BREAK, raha.fm, raha16, RaheBipayan*, saeid amour, sahar100000, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, thunder555, zahra.h, Zanessa, ~shahrivar~, بهارجون, ستين, سپید و سیاه, یهدا |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش موسیقی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 12,986
تشکر شده 9,040 بار در 2,390 پست
کتاب مورد علاقه : دنیای سوفی،راز فال ور حالت من : | والا تا اخرین بار که البوممو داشتم می دیدم این من بودم،که حتی جا و ادرسی هم که این عکسو گرفتم می تونم بگم اگه دوست داشته باشید،یه چند تا عکسه دیگه هم دارم دقیقا که با خانواده گرفتیم!! ![]() ببخشید تورو خدا قصدم انحراف نبود... راهنمای دانلود از 4shared من از آغاز می ترسم من از پرواز می ترسم من از آغاز یک پرواز بی احساس می ترسم! من از تکرار می ترسم من از انکار می ترسم من از تکرار انکار همین احساس می ترسم! دوست خوبم ![]() خانم فسقلی کاربر حرفه ای ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (سایه), *GolDeN*, *Sepid*, aili, alonegirl, Amir Mahan, avazkhamoosh, ayda90, daneshmand, ELAHE, elahe.goddess, elahem, Esperichoo, hana_89, Hinta, mahdieh67, Mina, mina68, Mino Bookworm, NILOUFAR, ninio, p_f_p, raha16, RaheBipayan*, REAL LOVE, sahar100000, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, thunder555, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, بهارجون, ستين, یهدا |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 56,717
تشکر شده 38,388 بار در 7,686 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | ممنون محمد از تاپیک جالبت اینم عکس ۲ سالگی من دورشو خودم درست کردم ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار! ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد ! ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن! ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, (سایه), *dorsa*, *ghazali_aho*, *GolDeN*, *Sepid*, aili, alonegirl, Amir Mahan, asal, Ati__377, ayda90, brain storm, ELAHE, elahe.goddess, elahem, Elnaz, elnaz89, Esperichoo, farahi, farizad, farshid23, fatima_59, ghooghool-barghi, gogoli, golnaghshetavous, hana_89, Hinta, m.gabryel, mahdieh67, Mahed, mahnameh, Mahtab70, man war, Mina, mina68, Mino Bookworm, nemesis, NILOUFAR, ninio, PRISON BREAK, R ! R a, raha.fm, raha16, RaheBipayan*, saeed41, sahar100000, samss, shirin1366, shiva.v, snopoy, Sokout, Sonetto, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, thunder555, Vampires, yasam, yasi88, zahra.h, Zanessa, zara14, ~jOojoO.tAlA~, ~shahrivar~, αгѕαпα, آنیتا, بهارجون, سپید و سیاه, شبنم, واران, یهدا |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زير سايه خدا
کتاب مورد علاقه : کتاب مورد علاقه ام. حالت من : | و هیچکس نفهمید که خداوند هم تنهاییش را فریاد میزند : قل هو الله احد !! ![]() .................................................. ................................................. به زیر سقف این خونه، منم مثل تو مهمونم!!!!!! .................................................. ................................................. بهترین دووست اونی هستش که باعث خنده ات میشه اون موقعی که فک میکنی دیگه نمیتونی بخندی ... ویرایش توسط .:aida:. : ۱۲ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۴۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, (سایه), *ghazali_aho*, *GolDeN*, *Sepid*, aili, alonegirl, Amir Mahan, asal, Ati__377, avazkhamoosh, ayda90, brain storm, ELAHE, elahe.goddess, Elnaz, ERFAN SARAVI, farizad, farshid23, gogoli, golnaghshetavous, hana_89, jessica3, jojovezi, m.gabryel, Maedeh, Mahed, man war, Mina, mina68, ninio, PRISON BREAK, R ! R a, raha.fm, raha16, RaheBipayan*, REAL LOVE, saeed41, sahar100000, shirin1366, snopoy, Sokout, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, s_donia323, TAGHDIR, thunder555, Vampires, zahra.h, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, αгѕαпα, κįД, آنیتا, بهارجون, راما, ستين, سپید و سیاه, شبنم, یهدا |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: دهلی نو
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | نقل قول:
اما این عکس مدتی تو گوشی من بود حالا چه طوری تو گوشی من رفته رو نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *ghazali_aho*, *GolDeN*, *Sepid*, aili, alonegirl, Amir Mahan, avazkhamoosh, ayda90, ELAHE, elahe.goddess, elahem, farizad, hana_89, m.gabryel, Mina, Mino Bookworm, NILOUFAR, PRISON BREAK, p_f_p, raha.fm, raha16, RaheBipayan*, snopoy, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, zahra.h, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, بهارجون, یهدا |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: مامانم گفته به کسی آدرس خونمونو ندم!
تشکرها: 15,394
تشکر شده 6,870 بار در 3,321 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار/همخونه حالت من : | ![]() اینم عسخ منه.تقریبا یه سالمه. آخی هنوزم لباسمو دارم.![]() ![]() just g2m ![]() هیچ وقت از خدا نخواستم همه دنیا مال من باشه، فقط خواستم اونی که دنیای منه مال هیچکس نباشه! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (سایه), *GolDeN*, *niusha*, *Sepid*, aili, alonegirl, Amir Mahan, asal, Ati__377, avazkhamoosh, ayda90, brain storm, ELAHE, elahe.goddess, Elnaz, elnaz89, Esperichoo, farizad, fatima_59, ghooghool-barghi, golnaghshetavous, hana_89, jim.jim, m.gabryel, Maedeh, mahdieh67, Mahed, mahnameh, man war, Mina, mina68, nemesis, NILOUFAR, ninio, R ! R a, raha.fm, raha16, RaheBipayan*, REAL LOVE, sahar100000, Saher07, samss, shirin1366, snopoy, Sokout, soniaaa_2003, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, s_donia323, thunder555, Vampires, yasam, zahra.h, Zanessa, zara14, ~jOojoO.tAlA~, ~shahrivar~, αгѕαпα, آنیتا, سپید و سیاه, شبنم, نیلوفر دختر دریا, یهدا |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | خواهش میکنم همین جا حرفتون رو بزنید نمیدونم چرا نمیتونم براتون پیغام بفرستم.اگه میدونستم ناراحت میشید اصلا نمیگفتم! دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم یکی از اقوام برام فرستاد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
حالت من : | من تا فردا عکسامو میزارم اینم از عکسای بنده شرمنده دیر شد تا خواهرم برام بفرسته کلی طول کشید اینجا یک سالمه ![]() از اونجایی که خیلی بغلی بودم نصف عکسامو توی بغل بقیم اینجا بقل مامانی و بابایی ![]() اینجا سه سالمه من اظهارات يك پزشك را در خصوص پزشكی با كمال دقت گوش ميكنم ونيز اظهارات يك شيمی دان را در خصوص شيمی همانطور كه به اظهارات يك مهندس توجه كامل خواهم نمود زيرا اطلاعات آنها در خصوص پزشكی و شيمی و هندسه هزار بار بيشتر از من است.ولی هرگز به اظهارات يك دانشمند دينی گوش نميدهم زيرا او كه خود را دانشمند خداشناسی مي داند اطلاعاتش بيش از من نيست. زيرا همانطوری كه من نميدانم خدا كيست و چيست او هم نمی داند خدا چيست وكيست ؟؟؟ ویرایش توسط AvA : ۱۳ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۴۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, *GolDeN*, *Sepid*, aili, Amir Mahan, asal, Ati__377, avazkhamoosh, ayda90, brain storm, ELAHE, elahe.goddess, Esperichoo, golnaghshetavous, hana_89, mahdieh67, mahnameh, Mina, mina68, raha.fm, RaheBipayan*, soniaaa_2003, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, yasam, zahra.h, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, αгѕαпα, آنیتا, بهارجون, سوری, سپید و سیاه, نیلوفر دختر دریا, یهدا |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | ![]() اين عكس دو سالگي منه خواهرم الان برام ايميل كرد ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آلبوم, از, بزرگترین, بچگی, بچگیام, خاطرات, رفته, سایت, عکس, لو, نودهشتیا, هم, واین, کاربران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |