| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,487 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستان گلم اگر کسی سایتی از word 2003 داره لطفا بهم بگه ... ![]() من خیلی خیلی امروز بهش نیاز دارم ... ![]() خواهشا کمکم کنید حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 22,873
تشکر شده 95,663 بار در 9,287 پست
کتاب مورد علاقه : جاده تارا | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب چرا تو 2007 تایپ نمی کنی بعد با 2003 سیوش کنی؟؟؟ هر موقعیتی چه خوب یا بد، گذرا است... شکرگزار باش؛ شاید بدترین شرایط زندگی تو برای دیگران آرزو باشد... ![]() خدا شونه هامونو فقط واسه اینکه کوله بار غمهامونو روش بگذاریم نیافرید بلکه آفرید تا بعضی وقتا بندازیمشون بالا و بگیم بی خیال...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
(View Stats)
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,487 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سایت می خوای که دانلودش کنی؟؟ نمی ارزه که الهه؟ سایت می خوای بگو معرفی کنم |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: بخارا
(View Stats)
تشکرها: 7,113
تشکر شده 5,448 بار در 904 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز میتونین بصورت آنلاین با ورد کار کنین یا اونو ذخیره کنین یا ویرایش کنین. تو خود سایت مایکروسافت دیدم. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2003, word, خوام, من, می, کمک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |