| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Teh
تشکرها: 5,438
تشکر شده 5,674 بار در 885 پست
کتاب مورد علاقه : GMAT حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به خانم های نوجوان سایتمون و به همه ی دوستان مهمترین ویژگی و خصوصیت اخلاقی یک دختر نوجوان از دیدگاه شما چیست؟ لطفاً یک یا دو خصوصیت اصلی و برتر رو بگید که یک دختر در سن نوجوانی باید داشته باشه تا بتونه یک الگو باشه! منظورم خصوصیت اخلاقی بود که در این محدوده سنی از همه واجبتر باشه مثل: ...نجابت...جدیت...صداقت...مغرور بودن....پرتلاش.....متفکر....احس س مسولیت کردن و غیره بیشترمایلیم خود دوستان نوجوانمون بیان توضیح بدن..... البته همه میتونن نظر بدن... یادتون نره NO KAL KAL پیشاپیش ممنون. ویرایش توسط Amir Mahan : ۵ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خونه مون...
تشکرها: 26,640
تشکر شده 26,917 بار در 4,288 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب من که به طور کلی مشنگ میزنم!یعنی احساسات و حتی منطقم حالت عادی نداره!!!دیگه نمیدونم بقیه م اینجورین یا نه! اما کلا اینکه احتمالا خیلی احساساتی میشه!!!!(اینو راجع به همه مطمئنم!) و یکی دیگه م اینکه اکثرا تو این سنا دنبال چیزای مختلف مثل گروهای امو و شیطان پرستا و ینجور چیزا میفتن!یا کشش خاصی به بازیگرا و خواننده ها(فرقی نمیکنه دختر باشه یا پسر) پیدا میکنن!!! دیگه چون گفتی 2 تا بگم اینارو گفتم وگرنه n تا خصوصیت یافت میکنن! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Teh
تشکرها: 5,438
تشکر شده 5,674 بار در 885 پست
کتاب مورد علاقه : GMAT حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ممنون عزیز اینهایی که گفتی خوب بودند ولی بیشتر سلیقه بود تا خصوصیت اخلاقی... منظورم خصوصیت اخلاقی بود که در این محدوده سنی از همه واجبتر باشه مثل: ...نجابت...جدیت...صداقت...مغرور بودن....پرتلاش.....متفکر....احس س مسولیت کردن و غیره ویرایش توسط Amir Mahan : ۵ مهر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۲۰ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 8,588
تشکر شده 18,841 بار در 992 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من ! اول از همه نجابت ! باور کنید تو این دوره زمونه دیگه کم پیدا میشه از این دخترا ! دیگه اینکه در مقابل پسرا مغرور باشه تا یه وخت گولشونو نخوره ! پشتکار که واسه هر انسانی حیاتیه ! والا زیاده تقریبا همه اینایی که خودت گفتی ! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 304
تشکر شده 2,304 بار در 321 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز غرور تنها ویژگی این طیف سنی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : بهشت دنیا
تشکرها: 1,840
تشکر شده 11,990 بار در 1,714 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به عنوان يه دختر نوجوون ميگم مغرور و البته حساس بودن!نجابت رو هم كه ديكران بايد تشخيص بدن و بايد ديد كه منظور از جابت چيه؟ درهر حال من خودم وقتي به همسن وسالام و به البته خودم نگاه ميكنم اين دو خصوصيت رو خيلي زياد ميتونم ببينم! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 30,321
تشکر شده 7,561 بار در 2,660 پست
کتاب مورد علاقه : كلا كتاب دوست مي داريم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اعتماد به نفس\نجابت ؟ غرور ولي به اندازه؟ عزت نفس ببخشيد ميخواستم ويرگول بزنم نميدونم چه جورياعلامت سوال شد البته پشتكار چون آدم تو اين سن آيندشو ميسازه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : خاطرات گذشته
تشکرها: 911
تشکر شده 760 بار در 368 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درباره ی پسرا نمیخای بدونی؟! کشتی نساز ای نوح،طوفان نخواهد آمد برشوره زار دلـــــــها باران نخواهد آمد شایدبخندی امـــــــــــــــا،جایی که سفره خالیست ایمان نخواهد آمد رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن آن مــــــــــــــــــــــــ ـرد تا نیاید باران نخواهد آمد ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 659
تشکر شده 496 بار در 359 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حساس ،مغرور، لجباز | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : لاهیجان
تشکرها: 39
تشکر شده 50 بار در 27 پست
کتاب مورد علاقه : نفرت | بدون امتیاز : 0 امتیاز ................................ ساده بودن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 14تا19سال, اخلاقی, اصلی, ترین, خصوصیت, دختران, مهمترین, نوجوان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |