ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
انواع رولت اسفناج
asiatech



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض انواع رولت اسفناج

    رولت اسفناج مواد لازم براي رولت اسفناج : اسفناج پخته شده و با گرفته 450 گرم – تخم مرغ درشت 4 عدد – كره با شده 1 ق س – پنير پارمزان 2 ق س – نمك و فلفل به ميزان لازم
    براي ميان رولت : مرغ چرخ كرده 300 گرم – پيازچه چرخ كرده 6 ق س – فلفل دلمه ريز خرد شده 6 ق س
    قارچ رنده شده درشت 6 ق س – پنير خامه اي 2 ق س – ماست چكيده 2 ق س – خردل 1 ق س –
    آرد 3 ق س – شير 1 پيمانه – روغن زيتون 3 ق س – نمك و فلفل به ميزان لازم
    برچسب عنوان2
    مقدار عنوان2 چگونگی تهیه ابتدا اسفناج را شسته و در يك قابلمه ريخته و با كمي نمك و 2 حبه سير اجازه دهيد تا اسفناج ها پخته شوند سپس آن را در آبكش ريخته و بعد از خنك شدن اسفناج را كاملاً چنگ بزنيد و با دست فشار دهيد تا آب اضافه آن خارج شود. زرده و سفيده تخم مرغ از هم جدا شود زرده را بزنيد و بعد كره و اسفناج را به آن اضافه كنيد سفيده را جداگانه در ظرفي ديگر بزنيد تا سفت و سفيد شود سپس به آرامي هردو مواد را با هم مخلوط شوند و در يك سيني به ابعاد 45*35 را كاغذ روغني پهن كنيد و روي آن را چرب كنيد بعد مايه رولت را روي آن ريخته پنير را روي آن بپاشيد در فر 400 درجه فارنهايت يا 200 درجه سانتيگراد يا شماره 6 به مدت 12 دقيقه قرار دهيد سپس از فر خارج كرده و يك سيني روي سيني رولت قرار دهيد به مدت 10 دقيقه سپس سيني را برداشته و رولت را لوله كنيد و اجازه دهيد تا خنك شود و سپس مواد مياني را آماده كنيد رولت را باز كرده مواد مياني را روي آن بماليد و بعد مجدداً آن را لوله كنيد سپس در يخچال قرار دهيد بعد از يكي دو ساعت آماده است و مي توانيد آن را برش هاي نازك بدهيد. اين اردور به صورت سرد سرو مي شود.
    براي تهيه مواد مياني روغن را در يك قابلمه ريخته مرغ را اضافه كنيد بلافاصله هم بزنيد تا گلوله نشود سپس پيازچه و فلفل را اضافه كرده كمي تفت دهيد بعد قارچ رنده شده را اضافه كرده و بعد از كمي پنير و ماست را اضافه كنيد نمك و فلفل بزنيد در آخر آرد را اضافه كرده و بعد شير را اضافه كنيد اجازه دهيد مواد كمي روي حرارت بماند تا كاملاً غليظ شده و حالت خمير به خودش بگيرد.
    ویرایش توسط 2012 : 1389,07,04 در ساعت ساعت : 09:40
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض



    رولت اسفناج با قارچ

    مواد لازم برای 6 نفر
    اسفناج تازه: 450 گرم
    کره: 1 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ: 4 عدد، سفیده و زرده جدا
    پنیر چدار: 50 گرم، نواری برش داده
    نمک و فلفل: به مقدار لازم

    مواد لازم برای داخل رولت
    کره: 2 قاشق غذاخوری
    قارچ تازه خرد شده: 350 گرم
    آرد سفید: 4/1 پیمانه
    شیر: 3/2 پیمانه
    خامه: 3 قاشق غذاخوری
    پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری




    طرز تهیه
    مرحله 1 - فر را حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در سینی فر با اندازه 33 در 23 سانتیمتر را کاغذ روغنی پهن کنید.
    مرحله 2 - اسفناج ها را تمیز کرده، شسته، روی حرارت گذاشته تا آبش تبخیر شود. سپس آنها را خرد کنید.
    مرحله 3 - در یک کاسه اسفناج خرد شده را با کره، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه با همزن زده تا سفت شود، سپس به مخلوط اسفناج و زرده اضافه کنید و هم بزنید.



    مرحله 4 - مخلوط اسفناج را روی کاغذ روغنی پهن کرده و نصف از پنیر نواری برش داده شده را روی آن پاشیده و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

    مرحله 5 - برای درست کردن مایه داخل رولت: کره را در ماهیتابه ای آب کرده و بعد قارچ های خرد شده را افزوده و تفت داده تا قارچ ها نرم شوند، سپس آرد را روی آنها الک کرده و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید، شیر را اضافه کنید و مایه را بجوش آورید و اجازه دهید برای 2 تا 3 دقیقه بجوشد، بعد از روی حرارت برداشته، خامه و پیازچه را افزوده و هم بزنید.
    مرحله 6 - رولت آماده شده را روی فویل برگردانید که در اینصورت سطح پنیر دار زیر قرار می گیرد، کرم قارچ را روی اسفناج پخش کنید و سپس آرام رول کنید، مابقی پنیر را روی رولت پاشیده و برای 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. سپس برش داده، در ظرف دلخواه چیده و سرو کنید.


    نکات
    به دوستانی که طعم شیر در غذا را نمی پسندند، این غذا پیشنهاد نمی شود.

  4. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرز تهيه رولت اسفناج همراه با سس ليمو

    مواد لازم براي 6 نفر:
    اسفناج ريز خرد شده 1 كيلو
    تخم مرغ 8 عدد
    آرد 3 قاشق غذاخوري
    شير 3 قاشق غذاخوري
    روغن مايع 600 گرم
    پودر سير 1 قاشق چايخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم


    مواد لازم داخل رولت:
    پنير خامه اي 150 گرم
    قارچ تفت داده شده 250 گرم
    گوشت گوساله ورقه شده پخته يا ژامبون گوشت 3 ورق


    مواد لازم براي سس ليمو:
    آرد سفيد گندم 2 قاشق غذاخوري
    كره 30 گرم
    پوست ليموي رنده شده 1 قاشق چاي خوري
    زعفران به ميزان لازم
    خامه يك دوم پيمانه
    آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
    شير يك دوم پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    روش تهيه:
    - اسفناج را ريز خرد كنيد و روي حرارت بگذاريد تا كمي بپزد. سپس بگذاريد كمي سرد شود.
    - زرده و سفيده ي تخم مرغ را جدا كرده و زرده، آرد، شير، پودر سير، نمك و فلفل را به اسفناج اضافه نموده و خوب هم بزنيد.

    - در ظرف تميزي سفيده را بزنيد تا كاملا كف كند و پفكي شود. سپس به مخلوط قبلي بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا يكدست شود.

    - حال مخلوط را داخل تابهاي مستطيل شكل كه از قبل چرب شده و داخل آن كاغذ روغني انداخته ايد بريزيد و داخل فر با حرارت 300 درجه ي فارنهايت(150 در جه ي سانتيگراد) به مدت 20تا 30 دقيقه بپزيد.

    - سپس رولت را بر روي شبكه ي توري كه با حوله يا دستمال پارچه اي پوشيده شده برگردانيد و با دقت كاغذ روغني را از روي رولت برداريد و پنير خامهاي را روي آن پخش كنيد.
    - سپس ژامبون يا ورقه ي گوشت را بگذاريد و در آخر قارچ تفت داده شده را روي رولت بريزيد و سپس رولت را بپيچانيد (مطابق تصوير).
    روش تهيه سس ليمو :
    كره را روي حرارت قرار دهيد.
    آرد را به آن اضافه كرده و كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
    شير را بيفزاييد و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.
    سپس رنده ي پوست ليمو ترش، زعفران، نمك، فلفل و خامه را اضافه نماييد.
    سس را از روي حرارت برداريد و آب ليمو ترش را اضافه كنيد.
    سس را همراه رولت سرو نماييد.

  6. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.56
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,056 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    رولت اسفناج و پنیر


    این غذا با عطر ریحان و مواد اشتها برانگیزش میتواند در برنامه غذایی هر خانواده تنوع ایجاد کند.

    با توجه به پرسش خوانندگان این بار غذایی متناسب با چهارچوب غذایی مبتلایان به دیابت انتخاب کرده ایم. این غذا با عطر ریحان و مواد اشتها برانگیزش میتواند در برنامه غذایی هر خانواده تنوع ایجاد کند.

    مواد لازم(برای 4 نفر)
    • یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
    • یک سوم پیمانه پیاز خرد کرده
    • یک حبه سیر له شده
    • 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
    • دو گوجه فرنگی متوسط خرد شده
    • یک و نیم قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک
    • یک چهارم قاشق چای خوری شکر
    • کمی نمک
    • کمی فلفل سیاه
    • 8 رشته لازانیا خشک
    • 300 گرم اسفناج خرد شده
    • سه چهارم پیمانه پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی
    • نصف پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
    • 2 قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده
    • 2 قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
    • 1 سفیده تخم مرغ


    روش تهیه
    برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم. پیاز .و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود.

    گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود 5 دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).

    در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود.

    برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.

    فر را در درجه 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولتها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه 4/1 پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود 25 دقیقه بعد رولتها آماده هستند.

    منبع:مجله اینترنتی فریا

  8. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    328
    میانگین پست در روز
    0.21
    محل سکونت
    زیرآسمون آبی
    تشکر از کاربر
    490
    تشکر شده 1,570 در 363 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    مواد لازم:

    کره: 100 گرم ماست: نصف لیوان آب ولرم: ا لیوان

    روغن مایع: 1 فنجان سرکه: 1 ق.چ تخم مرغ:2 عدد

    پکینگ پودر:1 ق.چ آرد: به مقدار لازم .

    مواد لازم برای داخل برک:

    اسفنجاج: 2 بوته کوچک نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه: به مقدار لازم

    پیاز: 1 عدد هویج رنده شده: ۱ فنجان

    طرز تهیه:

    اسفناجها را خرد کرده درون قابلمه ریخته و بعد هویج رنده شده، پیازهای خرد شده و بعد نمک و فلفل سیاه را می ریزیم و مخلوط کرده در قابلمه را گذاشته و 20 دقیقه بدون برداشتن در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده در ون ظرفی ریخته و وسط آن را مانند یک حوض گود کرده و 1 عدد تخم مرغ و 1 عدد سفیده تخم مرغ را می ریزیم و بعد نمک، ماست و کره و آب، سرکه را ریخته و ورز می دهیم. خمیر بدست آمده را 20 دقیقه استراحت می دهیم. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی سینی آرد پاشیده و با وردنه باز می کنیم و روی آن روغن مایع می مالیم و لبه های خمیر را تا کرده و نصف مواد سبزیجات را روی خمیر ریخته و صاف می کنیم و سپس خمیر را به شکل رولت تا می کنیم. خمیر دیگر را هم اینگونه آماده کرده و روی آن زرده تخم مرغ مالیده و رویش کنجد می پاشیم روی آن با چاقو چند تا خراش می اندازیم و درون سینی فر قرار می دهیم و در فری که قبلاً با 190 درجه سانتیگراد گرم شده قرار می دهیم و تا طلایی شدن روی آن صبر می کنیم و بعد از خارج کردن از فر می بریم.
    آبی دریا قدغن
    شوق تماشا قدغن
    عشق دوماهی قدغن
    باهم وتنهاقدغن
    برای عشق تازه اجازه بی اجازه...

  10. 3 کاربر از پست parisa.5085 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر نیمه فعال


    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    نوشته ها
    383
    میانگین پست در روز
    0.33
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا...
    تشکر از کاربر
    1,590
    تشکر شده 3,392 در 548 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    مرسی مامانم حتما خوشحال میشه
    آدامسوبا اون همه "شیک" بودنش بعد از نیم ساعت زیر پام له می کنم....
    تو که جای خود داری!

  12. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,795
    میانگین پست در روز
    2.47
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,022 در 4,083 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    رولت اسفناج مواد لازم
    ▪ یک قاشق غذاخوری کره
    ▪ نصف فنجان پیاز خرد شده
    ▪ یک عدد سیر
    ▪ ۵۰ گرم اسفناج
    ▪ یک فنجان پنیر پیتزا
    ▪ نصف فنجان خامه ترش
    ▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
    ▪ نان لواش
    ▪ سس مایونز یا گوجه فرنگی
    ● طرز تهیه

    اسفناج ها را شسته و خرد کنید. کره را در یک ماهیتابه ریخته و آن را ذوب کنید. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. اسفناج ها را به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. سپس ظرف را از روی شعله برداشته، پنیر و خامه ترش، نمک و فلفل به آن افزوده و هم بزنید.
    نان را در اندازه های دلخواه بریده و مواد درون ظرف را درون آن گذاشته و آن را بپیچید. رولت ها را در ظرفی که کف آن را قبلاً چرب کرده اید، قرار داده و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. سس مایونز یا گوجه فرنگی را بعد از طبخ روی رولت ها بمالید.
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  13. 3 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  14. Top | #8

    همکار بخش آموزش


    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    نوشته ها
    6,516
    میانگین پست در روز
    3.57
    محل سکونت
    استان مرکزی
    تشکر از کاربر
    83,316
    تشکر شده 68,911 در 7,426 پست
    حالت من
    Sepasgozar
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کلی / قفل
    خدا آدم ها را به دلیلی به زندگی شما وارد ،
    وبه دلیلی بهتر از زندگی تان خارج می کند.

    هرلحظه سپاس
    آموزش

    رمان تولد یک پروانه | آلاشین کاربر انجمن

    من خیال می کردم | haniyehhhh کاربر انجمن
    توجه:
    نوشتن کلمه های...مرسی،ممنون،خوب بود،عالی بود ،
    شکلک تنها،فکر کنم خوشمزه باشه،دوست دارم درست کنم اسپم حساب میشه.اخطار می گیرید.

    اطلاعيه بخش آموزش
    لیست منوی آشپزی وشیرینی پزی
    کانال آموزشی آشپزی
    منوی نودهشتیا (آموزش متفرقه)


  15. کاربر زیر از پست azam 24 تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. رولت خامه ای
    توسط Asal88 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1393,02,21, ساعت : 13:48
  2. ته چين اسفناج
    توسط farzanehmasoud در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1392,12,17, ساعت : 09:20
  3. انواع سس و طرز تهيه آن
    توسط Persiana در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 6
    آخرین نوشته: 1392,08,16, ساعت : 22:32
  4. آموزش و بهترین روش دم کردن چای و انواع دم نوش
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1392,07,08, ساعت : 14:36
  5. رولت گوشت
    توسط farzanehmasoud در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,05,09, ساعت : 21:11

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •