| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 14,431
تشکر شده 15,078 بار در 2,434 پست
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوستای گلم رمان بغض غزل خیلی قشنگ بو تازه تمومش کردم توصیه میکنم بخونیدش.هم باهاش میخندید هم کلی گریه میکنید برای من که اینجوری بود. خلاصه :داستان مربوط به دختر شیطونی به اسم غزل که حسابی تنبل وبانمکه که طرفدارای زیادی داره.دوست برادرش نیما که اسمش سهیل هستش چون خانواده ای نداره با این خانواده ارتباط گرم وصمیمی داره وعاشق خواهر بزرگ غزل عسل میشه که... عشق غزل به سهیل خیلی ناز بود ولی بلایی که سر سهیل اومد داغونم کرد![]() لینک تاپیک تایپ: بغض غزل | فرخنده موحدی (تایپ گروهی ) /ویرایش شد/ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز جدا کسی این رمان رو نخونده؟ خیلی قشنگ وبا احساسه.سوژه ی جدید ونویی داشت.مخصوصا قلم نویسنده | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جهان سوم :)
تشکرها: 25,172
تشکر شده 962,983 بار در 3,803 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری :) حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز تکراری محض... امانت عشق + الهه ی عشق= بغض غزل خدایی تکرای بود... بعدشم کدوم فامیل ادم میاد با ادم اینکار و بکنه؟؟؟؟ غزلم شخصیت متفاوتی نداشت....مثل همه ی دخترای دیگه.... شروعش خوب بود......پایانشم که نفهمیدم چی شد؟؟؟با ارمان عروسی کرد یا نه..... اما در کل نثر روونی داشت. ![]() و نمی دانستی باغبان باغچه ی همسایه پدر پیر من است/من به تو خندیدم تا که با خنده پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم/بغض چشمان تو لیک/ لرزه انداخت به دستان من وسیب دندان زده از دست من افتاد به خاک/دل من گفت برو.../ چون نمی خواست به خاطربسپارد گریه ی تلخ تو را/ و من رفتم/و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام/حیرت و بغض تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم که چه می شد اگر باغچه ی خانه ی ما سیب نداشت... "فرخزاد" آدما آدمو تنها میذارن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 81,829
تشکر شده 71,015 بار در 11,666 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من این کتاب خوندم به نظرم از کتابای دیگه تاثیر گرفته بود ولی درکل به خاطر نثر رونش آدم رو تا آخرش میکشوند ولی درکل شخصیت غزل و سهیل رو دوست داشتم خیلی قشنگ بیانشون کرده بود توصیفش کرده بود به نظر من نثر نوشتنش بیشتر آدم رو جذب میکرد تا داستان ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||||
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
| |||||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تکراری محض... امانت عشق + الهه ی عشق= بغض غزل _____________ درباره ی تکراری بودنش.من الهه ی عشق رو نخوندم حتما می خونمش. اما وجه نشابهش با امانت عشق بیماری سرطان علی بود که تو این کتاب سهیل سرطان داشت.با توجه به محیط اطرافمون داریم به کررات میبینیم گل عشق خیلی از عاشق به واسطه ی همین بیماری وحشتناک از هم می پاشه.واین حقیقت داره.سرطان فقط خاص علی نبودو نیست... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
تشکرها: 55
تشکر شده 125 بار در 20 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به نظرم یه کمی یه جوری بود. اتفاقی که برای غزل افتاد که حامله شد بعد که فهمیدن قضیه چی بوده خیلی راحت از خیر ماجرا گذشتن!!!! یا اینکه چرا باید هر کسی که سرطان داره بمیره تو کتابا ؟ چرا این یه روشه مردنه؟ من بیماره سرطانی رو می شناسم که تو بیمارستان کارش فقط کتاب خوندنه. اونم این کتابو خوند تا چند روز کلا یه حاله دیگه ای بود | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
حرف شبنم جون خیلی جالب بود.چرا سرطان شده دلیل مردن؟در صورتی که خیلی از کسایی که سرطان دارن سالها با این بیماری مبارزه میکنن و سالم می مونن.به نظر من سهیل به خاطر بچه اش اانگیزه اش بیشتر شد و میتونست بیشتر زنده بمونه.البته عمر دست خداست!!!!! | |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 3,198
تشکر شده 2,367 بار در 803 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خوب بود.من که توش ایرادی ندیدم. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خیلی دور از این هیاهو
تشکرها: 10,495
تشکر شده 22,015 بار در 2,930 پست
کتاب مورد علاقه : عملیات مشترک حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یه چیزی بگم خیلی قشنگ بود...مخصوصا اینکه اقرار نداشت که پدره از گناه دخترش گذشت ولی وقتی فهمید بیگناه تسلیم شد ..کمی باواقعیت ادغام شده بود ولی تنها مشکلی که داشت این بود که سهیل مرد ولی اخر داستان که روی مزار سهیل بود خیلی متن جالبی گفت...خیلی خوشم اومد ازش... دست نویسندهش مرسی ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بغض, راد, رمان, غزل, فرخنده, معرفی, موحدراد, موحدی, نقد, نوشته, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |