| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : کوالالامپور
تشکرها: 50,306
تشکر شده 193,108 بار در 27,954 پست
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | امروز تنها وسایل و اثاثیه نیست که در یک چیدمان و نمای زیبا به ما کمک میکند بلکه لوازم جانبی نیر تاثیر به سزایی در زیبایی محیط دارد .یکی از این موارد پرده است که نمای خاصی به فضای اتاق میدهد. اصولا با توجه به هر فضایی و با تو جه به فرم هر پنجره و نمای بیرون آن مدل و نوع پرده متفاوت است .به نمونه های مختلف که برای شما تهیه نموده ایم توجه نمایید خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست با چشمهای روشنِ برّاق با گیسویی بلند، به بالای آرزو. هر کس ازو نشانی دارد، ما را کند خبر..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : سرزمین رویاها
تشکرها: 184
تشکر شده 208 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | خیلی قشنگن وقتي يكي غصه داره سوال نكن فقط اغوش باز كن! وقتي خوب شد سوال نكن بذار فراموش كنه ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,429
تشکر شده 1,567 بار در 721 پست
حالت من : | یکی مونده به آخریه رو دوس دارم مرسی בِلتَـنگـــَــم … هـــَـــمـــین !... وَ ایــــــن نیــــــاز به هــــیچ زَبـــان شاعــِــرانـﮧ اے نَــــבارَב ...!!!... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : زیرسقف آسمون
تشکرها: 3,331
تشکر شده 2,026 بار در 965 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ وصلح حالت من : | زیبا بودنننننننننن صمیمی ترین و شدیدترین و لطیف ترین و اهورایی ترین نیاز من نخستین آدمی، نیاز به فهمیده شدن است. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی
تشکرها: 175
تشکر شده 318 بار در 219 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | خوب بودن،مرسی ![]() من عاشقانه دوستش دارم و او عاقلانه طردم میکند منطق او حتی از حماقت من هم احمقانه تر است. ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : رویا های شیرینم(زیر سقف پایتخت)
تشکرها: 10,489
تشکر شده 9,398 بار در 3,824 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم. حالت من : | یه عاشق میگه: اگه اتفاقی واست بیفته ؛ میمیرم !اما...... یه رفیق میگه : اگه بمیرم هم نمیذارم اتفاقی برات بیفته! شاید کسی که روزی با تو خندیده است را از یاد ببری، ![]() اما هرگز آنرا که با تو اشک ریخته است را فراموش نخواهی کرد. منو از این عذاب رها نمیکنی. کنارمی به من نگاه نمیکنی ![]() تمام قلب تو به من نمیرسه. همین که فکرمی برای من بسه سکوت سرد شاه شطرنج پشت دیوار سنگی چهار دیواری ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برای, فضاهای, مختلف, مدلهای, پرده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |