| |||
| | #821 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 4,741
تشکر شده 5,407 بار در 322 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | پست بسیار مفید : +5 امتیاز ماه پنهان نوشته ناهید سلیمان خانی علی پیرنیا وکیل پایه یک دادگستری به نقطه ای از زندگی رسیده است که باید از حق خود در برابر خیلی از عزیزانش دفاع کند. او به مدت 5 سال با بهناز دختری زیبا و مهربان دوست بوده است. بهناز برای علی تنها یک دوست ساده است ولی علی برای بهناز تمام عشق و زندگی او است. همه بهناز را نامزد علی میدانند اما علی بارها و بارها در طی این 5 سال به بهناز فهمانده که علاقه ای به ازدواج با او ندارد. تا اینکه با ورود پروانه دوست بهناز به عنوان منشی به دفتر علی داستان جور دیگری رقم میخورد. علی کم کم عاشق پروانه میشود اما پروانه دوست بهناز است و ....... http://www.forum.98ia.com/t379962.html آن سوی دلتنگی ها خدایست که داشتنش بهتر از نداشتنش است. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *dorsa*, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Baharak., .Monire., 5011311, abby7, amisha, arman_iran, aroosak, avazkhamoosh, AVESTA, azam 24, Elahe111, elahe70, hannah, havijjo0nam, hediyeh_b, homaa, honey_x, M mehrane, ma30-69, mah banoo, maheabi, mani0020, maryam1363, masty, Mina, nina505, pegah.a, REAL LOVE, samandf, sania555, sigaret, Sokout, Zahra_niki, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, ایماز, بلوط, بی بی گل, زهرا.الف, مونا**, هدیه, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #822 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 83,355
تشکر شده 71,765 بار در 11,847 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
درخواست كتاب ممنون از توجهتون ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | |||||||||
| | |
| | #823 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 5,917
تشکر شده 6,779 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز تنهایی ماه | raha6956 و یاشمین خلاصه : مامان آیلار و آیدا که تو شش سالگی از هم جدا شدن و باباشون به اسم ماموریت به مسافرت های یک هفته ای می رفت .... تو یکی از این ماموریت ها که باباش مسافرت بود آیلار و دوستش میرن واسه روز مادر کادو بگیرن که به طور اتفاقی آیلار باباشو با یه خانوم میبینه و یه بچه کنارش که بهش میگه بابا و .... لینک رمان :http://www.forum.98ia.com/t323971.html در بچگی از تکلیف میترسیدم و حالا از بلاتکلیفی...! ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Elahe111 : ۲۶ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۱۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *dorsa*, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Monire., amisha, aroosak, asal-661, avazkhamoosh, AVESTA, azam 24, com86, elahe70, havijjo0nam, hediyeh_b, homaa, honey_x, Hoopoe, lili5225, M mehrane, mah banoo, mahsaok, maryam1363, masty, Mina, noOoOoO, pegah.a, phare, roya2144, samandf, samira1362, sania555, Sokout, some one, Zahra_niki, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, ایماز, بی بی گل, زهرا.الف, لمیس20, مونا**, هدیه, پروانه!, گیتی |
| | #824 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,804
تشکر شده 10,702 بار در 712 پست
| پست بسیار مفید : +7 امتیاز حسرت دیدار تو نوشته مریم جعفری سالار از زمانی که پانزده ساله بود و پدرش مرد، شد سرپرست مادر و خواهر و برادرش؛ ولی خواهرش در اثر بیماری و بی پولی خانواده فوت کرد و از ان زمان سالار به خودش قول داد که همه ی سعیشو برای راحتی مادر و برادرش که ده سال ازش کوچک تر بود بکنه. این قول پابرجا بود تا زمانی که با دختر نابینایی به نام کیمیا آشنا شد و هر دو برادر شدند عاشق کیمیا. حالا سلار مونده و قولش و .... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Baharak., .Monire., arman_iran, aroosak, avazkhamoosh, AVESTA, azam 24, Elahe111, elahe70, havijjo0nam, hediyeh_b, homaa, honey_x, lisan, M mehrane, mah banoo, mahbob_sh, maheabi, mahsaok, maryam1363, masty, Mina, pegah.a, phare, roseberry, roya2144, samandf, sania555, Sokout, Star-crossed, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, بی بی گل, زهرا.الف, مونا**, هدیه |
| | #825 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,635
تشکر شده 366,681 بار در 31,139 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین مهم بخش ترول | ||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *dorsa*, *_*aseman*_*, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Monire., amisha, aroosak, avazkhamoosh, AVESTA, azam 24, Elahe111, elahe70, hannah, havijjo0nam, hediyeh_b, homaa, honey_x, M mehrane, mamorin, maryam1363, pegah.a, samandf, Star-crossed, ~*SaHaR*~, ایماز, بی بی گل, زهرا.الف, لمیس20, مونا**, نیاز و ن |
| | #826 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : لابیرنت
تشکرها: 44,319
تشکر شده 154,177 بار در 12,416 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز http://www.forum.98ia.com/t312018.html http://www.forum.98ia.com/t25915.html موج غریبی رو در نگاهش حس می کردم. موجی که باعث می شد قبلم به لرزه دربیاد. مدام می خواستم بگم برگردیم به تهران و فردا صبح راهی سفر بشیم. بی تابی ناآشنایی به دلم چنگ انداخته بود. خودم هم نمی فهمیدم که چرا یکدفعه حالم اینطوری شد! اون آروم بود و با عشق نگاهم می کرد. و با لبخند پرمهرش منو به آرامش دعوت می کرد اما من… خوشبخت او | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *dorsa*, *~Faezeh~*, -نازلی-, arman_iran, aroosak, avazkhamoosh, azam 24, Elahe111, elahe70, hannah, havijjo0nam, hediyeh_b, homaa, honey_x, M mehrane, mah banoo, maheabi, mamorin, maryam1363, masty, Mina, phare, samandf, Sokout, Star-crossed, tanaz56, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, ایماز, بی بی گل, زهرا.الف, زیبای شرقی, لمیس20, مونا** |
| | #827 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : لابیرنت
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز http://www.forum.98ia.com/t161412.html سمفونی مردگان، رمان بسیار ستوده شدۀ عباس معروفی، حکایت شوربختی مردمانی است که مرگی مدام را بر دوش میکشند و در جنون ادامه مییابند، در وصف این رمان بسیار نوشته اند و بسیار خواهند نوشت! و با این همه پرسش برخاسته از این متن تا همیشه برپاست؛ پرسشی که پاسخ در خلوت تک تک مخاطبان را میطلبد: کدام یک از ما آیدینی پیش رو نداشته است، روح هنرمندی که به کسوت سوجی دیوانهایش درآورده ایم، به قتلگاهش برده ایم و با این همه او را جسته ایم و تنها و تنها در ذهن او زنده مانده ایم..... لازم به ذکر است که این رمان زیبا برنده جایزه سال ۲۰۰۱ شده است | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *dorsa*, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Monire., aroosak, avazkhamoosh, AVESTA, azam 24, Elahe111, elahe70, fani8483, FowL, hannah, havijjo0nam, hediyeh_b, homaa, honey_x, M mehrane, mah banoo, mahsaok, mamorin, maryam1363, masty, Mina, roseberry, samandf, Sokout, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, ایماز, بی بی گل, زهرا.الف, لمیس20, مونا** |
| | #828 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز http://www.forum.98ia.com/t255442.html یگانه دختر زیبایی است که با مادر و پدر ش زندگی میکند. مادری که از خیانت پدر ناراحت است. شبی در مهمانی دوستش نازنین با چند پسر آشنا می شود. بی محلی و زیبایی یگانه پسران را تحت تاثیر قرار میدهد و هر یک در تلاشند توجهش را به خود جلب کنند. یگانه محلی به رفتارشهایشان نمیگذارد تا اینکه… | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, **Silver Star**, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Monire., arman_iran, avazkhamoosh, azam 24, Elahe111, elahe70, FowL, hannah, hediyeh_b, homaa, honey_x, M mehrane, mah banoo, mahdis eli, mamorin, maryam1363, masty, Mina, samandf, sania555, Sokout, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, ایماز, بی بی گل, زهرا.الف, مونا**, هدیه |
| | #829 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Never Never Land
تشکرها: 18,035
تشکر شده 14,160 بار در 475 پست
کتاب مورد علاقه : Falling under_ Something Borrowed حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز عشق و آتش خلاصه : داستان در مورد دختريه كه همه اهل محل و خانواده بهش مي گن فري ....فري مجبوره براي امرار معاش و زندگيش همراه برادرش جمشيد دست به انواع دزدي بزنه...... .... جمشيد ادم لاابالي و خوش گذرونيه و همش گند بالا مياره ........و كلي ام به رضا موشي بزرگترين شر خر تهرون بدهكاره تو يكي از اين دزديا فري مجبوره ميشه وارد بازي بشه ....كه سرنوشتشو حسابي تغيير مي ده .... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (زلال), **sevdayi **, *~Faezeh~*, -نازلی-, .Monire., arman_iran, avazkhamoosh, azam 24, Elahe111, elahe70, ghorbani, hannah, hediyeh_b, homaa, honey_x, lili5225, lilil, M mehrane, masty, Mina, nilina98, Noosha Y, pegah.a, Sahar.M, samandf, samira1362, sania555, sigaret, Sokout, some one, Star-crossed, ~*SaHaR*~, آبجی نیلوفر, ایماز, بی بی گل, لمیس20, مونا**, ميمو, هدیه |
| | #830 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,635
تشکر شده 366,681 بار در 31,139 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تایپ, خلاصه, در, ديگه, رمان, رمانهای, قسمت, موجود, نود, نودوهشتیا, های, هشتیا, هيچكس, يا, ياتو, کامل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |