| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,751
تشکر شده 8,721 بار در 1,432 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | پست بسیار مفید : +12 امتیاز این تاپیک رو درست کردم تا هر کس بتونه یه یادگاری توی این سایت از خودش بذاره. تو این تاپیک هر کسی فقط میتونه یک پست بده و توی اون پست خودش رو معرفی کنه و اگه خواست شعری بذاره عکسش رو بذاره یا هر عکسی که خواست ..خلاصه یک یادگاری از خودش جا بذاره ..... نکته: خواهشا فقط یک پست بدید تا این تاپیک بصورت یک دفترچه تر و تمیز دربیاد و بعدها هر کی خواست بتونه قشنگ ورق بزنه . راستی از همین الان میتونید با یک پستی جا رزرو کنید و بعدها ویرایشش کنید توی پستتون مطلب ننویسید فقط چند تا نقطه برای بالا آوردن تاپیک هم میتونید همین نوشته ها رو کپی کنید و تو پستتون بذارید ![]() خیلی وقت بود ایران یه پهلوان تختی کم داشت! چه سخت قهرمان شدی و چه تلخ پهلوان! [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] رفتیم به امید خدا یه چند سالی درس بخونیم که بتونیم زندگی کنیم. 98ایا خداحافط. انشالله امسال میرم حج واجب. دوستان میدونم سخته ولی سعی کنید حلالم کنید. بی خداحافظی رفتم که دیگه منتظر سلام نباشم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, -Hamila-, angelic, arnavaz, asal, Astrgirl, bella persiana, bianazaninam, BIDAD, brain storm, farshid23, gogoli, H0NEY, Helpax, hiva, HooMeeHrr, Jvmay, lucy, mahdieh67, Mahed, nazem, NILOUFAR, Niloufarjojo, ONCE ALONE, pari.maloos, p_f_p, rana-021, rangool, s.love, samanta31, SaRa, shadow, spoorg, sunshine.h, thunder555, tireys_77, yase sefid, Zanessa, αгѕαпα, باران, خانومی, راما, شبنم, فرودو, لاوینی, م.ن, مهرگل, مهستی, مینا تنها, پدیده, پرنده مهاجر, یگانه |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,751
تشکر شده 8,721 بار در 1,432 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | پست معمولی : +1 امتیاز .............. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جا
(View Stats)
تشکرها: 925
تشکر شده 2,660 بار در 917 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ..................... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ربه کا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ......... زندگي صحنه ي يكتا ي هنر مندي ماست هر كسي نغمه ي خود خواند از صحنه رود صحنه پيوسته بجاست........... خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد.... فراموش کن چیزی را که نمی تونی بدست بیاری ولی بدست بیار چیزی را که نمی تونی فراموشش کنی! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 61,087
تشکر شده 122,290 بار در 11,821 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ![]() هنوز هم هی سرت را بالای ِ ستاره میگیری پشت این آسمان آسمانی دیگر است باز هم پر ستاره پشت آن آسمان، باز آسمانی دیگر است پر از واژه و پری زبان بینهایت همین اختلاط اشاره و لبخند است. تو چرا از خواب دیشبت برای آیینه سخن میگویی؟؟ آیینه تعبیر همین معانی آسان ِ ماست! باور کن؛ باور کن مینا! 18ساله! هر وقت کم می آورم میگویم اصلا مهم نیست ... اما خودم میدانم چقدر مهم است... عـضو ميپـذيريم:)--> [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کویر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگی | پست معمولی : +1 امتیاز .................... برخیز ای چاووش شهر عشق برخیز غسل زیارت کن به نهر عشق برخیز بربند محمل را و برپا کن علم را آواز ده ، آواز عشاق حرم را هر سر که پیمان بلا دارد بیاید هر کس هوای کربلا دارد بیاید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: Iran.Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ............ تو را دوست خواهم داشت آن چنان که خود را حتی اگر . . . تمام عشاق را دیوانه بخوانی و عشق را قصه ای بی سرانجام من . . . تو را دوست خواهم داشت بیش تر از آن چه خود را !!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیاد مهم نیست!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ........ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 355
تشکر شده 200 بار در 84 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] در مرام بی مرامان جایی برای مرام ما نیست! سعید-20ساله-دانشجو عمران-تهران جنوب | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | پست معمولی : +1 امتیاز به نام خالق زیبایی ها گاهگاهی که دلم می گیرد پیش خود می گویم آن که جانم را سوخت یاد می آورد از این بنده هنوز؟ سخت جانی را بین که نمردم از هجر... مرگ صدبار به از بی تو بودن باشد گفتم از عشق تو من خواهم مرد چون نمردم،هستم پیش چشمان تو شرمنده هنوز *حمید مصدق* جزیره تنهایی **روزگاری بود در جزیره ای دور افتاده تنها بودم** به فکر همدمی بودم که درکم کند از دنیای خود به بیرون نگاهی انداختم پشیمان شدم گرد و غباری بس زیاد هوا را پوشانده بود به زمین نگاه کردم مردمان را دیدم در همین حین دخترک کوچکی برایم دستی تکان داد با خود گفتم او کیست؟ من هم برایش دستی تکان دادم اشاره ای به من کرد و دستش را به سمتم دراز کرد من هم همان کار در اندیشه ای غرق شدم مگر هوا از گرد و غبار لبریز نبود پس چه شد؟ ناگهان خیسی پشت دستم حس کردم نگاهم را به آن دوختم مروارید های گرانبهایی بود همانطور مرواریدهای درخشان از چشمانم فرو می ریختند این بود تنهایی من این اشک ها بودند که مرا آزاد کردند رها شدم آزاد شدم زلزله ای آمد جزیره ام را نابود کرد و من به زمین فرود آمدم دخترک دستم را گرفت با لبخندی دلنشین نگاهم می کرد **این بود آغاز زندگی من...** ♥ و این من بودم هلیا از جزیره ای دور افتاده از جزیره تنهایی ولی آخر رها شدم ♥ ![]() [فقط کاربران میتوانند لینک ها
را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] تا حالا جمع روشن فکرها رفتی؟ روشن فکرهای الکی،چهره های الکی... تا حالا از کسی دل بردی؟ سرفه های الکی،سرفه های الکی... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ایا, دفتر, یادبود |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |