| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | بدون امتیاز : 0 امتیاز ................................ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ............. از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند، تنها آنان که با خود چتری به همراه می آورند، به کار خود ایمان دارند. (آنتوان چخوف) آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be ویرایش توسط sue.sun : ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۲۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: همین دور و بر!
(View Stats)
تشکرها: 1,828
تشکر شده 2,952 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | بدون امتیاز : 0 امتیاز اي همه مردم ، درين جهان به چه كاريد ؟ عمر گرانمايه را چگونه گزاريد ؟ هر چه به عالم بود اگر به كف آريد هيچ نداريد اگر كه عشق نداريد . واي شما دل به عشق اگر نسپاريد گر به ثريا رسيد هيچ نيرزيد عشق بورزيد دوست بداريد ! ارادتمند....خاله mp3 88/8/9 در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری..کوچکتر می شوی!! | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زير همين آسمون
(View Stats)
تشکرها: 2,281
تشکر شده 728 بار در 216 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر بامداد آهوي از خواب برمي خيزد ميداند بايد از تندترين شيرها تندتر بدود و گرنه كشته خواهد شد و هر بامداد شيري از خواب برمي خيزد مي داند بايد از كندترين اهوها بايد تندتر بدورد وگرنه گرسنه خواهد ماند. پس فرقي دارد اهو باشي يا شير، آفتاب كه بر آمد آماده دويدن باش. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گاهی خدا درها را میبندد و پنجره ها را قفل می کند ![]() ![]() زیباست که فکر کنیم شاید بیرون طوفانی می آید و خدا می خواهد از ما محافظت کند ![]() | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 4 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نمي بخشمت به خاطر لبخندي كه ازصورتم گرفتي نمي بخشمت به خاطر غمي كه درصورتم گذاشتي نمي بخشمت به خاطر دلي كه شكستي نمي بخشمت به خاطر عشقي كه كشتي مي بخشمت به خاطر اينكه كسي را نداشتي به خدانگوئيد مشكلات بزرگي داريد | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 268
تشکر شده 1,824 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : سرمه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ........................... | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: در همين نزديكي...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مثنوي معنوي/چنین گفت ز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر تنها ترین تنها شوم بازهم خدا هست او جانشین تمام نداشته های من است این جسم من از خاک است همه خاک شوند روزی این خط من از دفتر همه پاک شوند روزی هرکس که مرا دانست یا خط مرا خواند شاید که کند یادم افسرده شود روزی دوستدار همه نودهشتیای گل zb7373 گاهی به آسمان نگاه کن...! | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 768
تشکر شده 1,905 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به | بدون امتیاز : 0 امتیاز به چه میخندی تو ؟ به مفهوم غم انگیز جدایی؟به چه چیز؟ به شکست دل من یا به پیروزی دل خویش؟به چه میخندی به نگاهم که چه مستانه تو را باور کرد؟ یا به افسونگری چشمات که مرا سوخت و خاکستر کرد؟به دل سادهی من که تا به ابد به فکر خود نیست؟ خنده دار است....بخند!....... ] ![]() تا روزی که این سایت هست منم هستم و نمیتونین از شرم خلاص بشین دوستتون دارم منیره صبر کن ای سهراب...!!! قایقت جا دارد...!؟؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم. | ||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد الرضا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,160 بار در 204 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دل جز ره عشق تو نپويد هرگز جان جز سخن عشق نگويد هرگز صحراي دلم عشق تو شورستان كرد تا مهر كسي در آن نرويد هرگز بگذاريد و بگذريد ببينيد و دل مبنديد چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
(View Stats)
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,970 بار در 4,252 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ............................ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ایا, دفتر, یادبود |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |