| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 6
تشکر شده 26 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده | بدون امتیاز : 0 امتیاز .................. ترجیح میدهم با کفش هایم راه بروم و به خدا فکر کنم به جای اینکه در مسجد بنشینم و به فکر کفش هایم باشم. | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 103 بار در 42 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز .................... فرق بین نبوغ و حماقت این است که نبوغ حدی دارد.... (آلبرت انیشتین) المیرا،16 ساله، دوم تجربی | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: my rOom
(View Stats)
تشکرها: 48
تشکر شده 564 بار در 210 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ................ پي نوشت: و اين منم كه در سكوت شب نامه هاي عاشقانه پاره مي كنم تمام کافه های جهان سرگرم پر کردن جای خالی تو اند غافل از اینکــــه تو جایی میان خیال های شــــبانه ی من داری برای من شـــــراب می ریزی/. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می شود رازی را به تو بگویم ؟ من …. راستش من …. تو ……. راستش من تو رو ……. اه ! پدر بزرگ همیشه می گفت : عشق در دل مرد است و لبخند بر لب زن ! … رازم را می دانی خودت ! لبخند بزن ! ![]() ویرایش توسط s_donia323 : ۲۱ خرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۰۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای کسی که چون من بی کسی در لحظه های واپسین بی همنفسی همه کسم باش بیا تا شهر خاموش دلم را به یمن قدم های سبزت آذین ببندم بیا که می خواهم با مریم های نگارین چشمانت ، نگاهم را بنگارم و آغشته کنم به رنگ طلوع خورشید ، به هجرت پروانه ها ، به فصل خزان پرستوها ، به گل های قالی ، به شمعدانی ها .... در بی منتهای این دوردست خاموش همسفرم باش در وادی گناه و این عشق جنون آسا تنهایم مگذار این قلب ترک خورده ، این به ویرانی کشانده شده را رها مکن چشمانت را به من بسپار می خواهم این مخملین شبرنگ را چراغانی کنم می خواهم در عمق چشمان نگین بارت جشنی برپا کنم و تمام پرستوها ، شب بوها، پنجره ها، اطلسی ها را به این ضیافت نور دعوت کنم ، می دانم در رقص نور چشمانت می رقصی و پرده ای کهنه ی خاک گرفته ی دلم را پس میزنی می دانم دوباره زنده خواهم شد با صدایت می دانم خزانم را بهار می کنی و پرستو ها را ماندگار مهسا 17 ساله به سوي من اگر مي آييد با پتك و تبر بياييد جنگ است بر سر شكستن چيني نازك تنهايي ِ من | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 174
تشکر شده 6,319 بار در 751 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,389
تشکر شده 6,070 بار در 1,129 پست
کتاب مورد علاقه : شور زندگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() به سلامتی دیوار! | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر گنبد کبود
(View Stats)
تشکرها: 756
تشکر شده 5,648 بار در 949 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ...................... به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: شيراز
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 3 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز می خوام عاشق بشم اما تب دنیا نمی ذاره سر راه بهشت من درخت سیب میکارهههههههههههههههههههه هههه | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,717 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه دارن جا رزرو میکنن! چه خبره من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ایا, دفتر, یادبود |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |