بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو > خانواده نودهشتیا

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۳:۰۵ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر بخش فرهنگ و هنر

خانومی آواتار ها

پست بسیار مفید  +19 امتیاز     
پیش فرض بیاین با هم آشتی کنیم !!!

خانمها و اقایون عزیز
هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که میبینم در اکثر پست ها متاسفانه کل کل کردنها و شوخی ها بالا گرفته
من از اولش هم یه سری این موضوع رو یاد آوری کردم و گفتم نکنه حرفی زده بشه که به کسی بربخوره
به هر حال بین شوخی و جدی فقط یه تار مو فاصله هست
خیلی از شوخی ها زود جدی میشن
و حرمتها هم زود شکسته میشه
نگذارید توی سایتی که در رابطه با کتاب.ادب.شعرو خلاصه مسائل فرهنگی هست حرفهایی زده بشه که در شان هیچ کدوم از ما انسانهای با شخصیت نباشه
به نظر من اگه این بحثها تموم نشه صندلی داغ هم زیاد جالب نیست و پر از حاشیه خواهد شد و تبدیل به میدون تیر اندازی میشه
باور کنید در کشورهای توسعه یافته این چیزها واقعا پیش پا افتاده هست و همه در کنار هم به خوبی و خوشی و بدون نگاه به جنسیت دارن کار میکنند و از نظرات هم استفاده میکنند
جنگ بین خانمها و اقایون اگر بنا بر شوخی باشه پایان پذیر نیست
این تاپیک رو زدم که هر کسی فکر میکنه حرفی زده که به کسی برخورده یا خدای نکرده اشتباه برداشت شده عذر خواهی کنه
چون بخشش از بزرگان هست و اگه ما همدیگه رو نبخشیم چطور انتظار داشته باشیم که خدا ما رو ببخشه ؟

اول از همه هم خودم شروع میکنم
گرچه یادم نمیاد با کسی شوخی بی جایی کرده باشم اما
اگر حرفی زدم یا پستی دادم یا عکسی گذاشتم که به کسی برخورده از همه بزرگواران تقاضای بخشش دارم
امیدوارم مثل یه جامعه کوچیک و خوب همیشه در کنار هم بمونیم
هم در شادی و هم در غم و اندوه
پیروز و سربلند باشید

انگار که شاهرگ احساسم را زده باشی،
بند نمی آید دوست داشتنت ....
دوستت دارم

خانومی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
* Star, *armita, *rainbow*, *snowflake*, *راحيل*, 2012, Aji_TanNaZ, ali1352, alonegirl, always alone, ardalan.hava, arnavaz, asal, AsalBanu, atei_69, Ati__377, babasi, brain storm, c6.racer, cat.woman19, Darya_secret, delester, dokhtare sahra, doni.m, ehsanyazan, ELAHE, elahe70, elahem, eli5, f.alma, FaTeMeH 70, fatima_59, fery_mo_tala, ghazalghazal, gogoli, H.NaTa.G, H00da, hamidreza643, hana_89, Hanna CH, hediyeh_b, Hell Angel, hirodia, hiva, linasldvh, M mehrane, M,GHALB, Maedeh, maedeh7389, mahbano324, mahdi378, mahnia2011, marjan.AA, mehrban, mehri255, Melika1997, MICROOOB, Mino Bookworm, mobin.parsian, MOHSEN 88, moosio sezar, mrkh792, mryamiii, my love, nastaran.z, nazem, nazi2000, NILOUFAR, notrika, paradise, paripar, parisa khanoom, p_f_p, Rabein22, rahgozar7, reza23, rosha90, sadafh, sahar100000, saharnaz1390, Saher07, sama33, samim, Sanazi!i, shaghhayeghh, shiva.v, Sokout, Sokout_momtad, Sonetto, SORAN, spong bob, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, s_donia323, Veni, Y.a.k.h, Y@Li-Jj, yara, Zanessa, zb7373, |SarA_S|, ~AfShAn~, ~Melika~, آبجی نیلوفر, حاجی بلا, حنانه90, خانم فسقلی, دختر استقلالی*, دختر بارون, رابين هود, راما, رز صورتی ..., رضا اسماعيلي, رهگذر13, ستاره اقبال, ستاره یخی, شکیبا.., فهیمه67, فیلسوف کوچولو, لیلیو, م.ن, مايا, مريم 64, مهراساجون, مهرساRD, مهرگل, مینا تنها, ياابالفضل, پدیده, پرنده مهاجر, کوروش بزرگ, گلاریژان, ܓܨ سارا ܓܨ
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۳:۱۱ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
Guest

آواتار ها

پیش فرض Re: بیاین با هم اشتی کنیم !!!

با تشکر از مدیر بخش "خانومی".
من هم اینجا از همه کاربران فعال و غیر فعال و مدیران و ....... از همه عذر خواهی میکنم.این رو هم نوشتم که کسی گله گی نکنه و بگه شادمهر مدیر انجمن هستش چرا اون عذر خواهی نمیکنه.امیدوارم همه از حق همدیگه بگذریم.در ضمن یکی از دلایلی که توی بخش بحث و گفت و گو شرکت نمیکنم میتونه همین مساله باشه که شوخی داخلش زیاد هست و به قول "خانومی"شوخی شوخی جدی میشه.

شاد باشید.
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۳۱ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

parisam آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

از چه دلتنگ شدی ... دلخوشی ها کم نیست ...
parisam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۳۹ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
مدیر کل سایت

Admin آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

ببینید ، بعضی از دوستان خیلی زیاده روی میکنند و توی تاپیک های دیگه که اصلا ربطی به اون موضوع نداره پست میدند .
یا خوش و بش میکنند . این کار فقط باعث شلوغ شدن انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس میشه .
نقل قول:
خانومی ممنونم ازت. خوشحالم که بالاخره یکی پیدا شد و خواست که اینجا رو به راه شه.
میتونم بپرسم ، مگه الان سر به راه نیست ، که رو به راه بشه؟

پس لطفا شوخی ها را کم کنید .
کل کل نکنید .
توی هر تاپیک ، مطلب مرتبط با موضوع تاپیک را ارسال کنید .

لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره .
قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید .

آپلود فایل و عکس

بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم!
Admin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۴۴ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
Guest

آواتار ها

[JUSTIFY]یک نکته رو هم من به صحبتهای ادمین عزیز اضافه کنم که دوستان و کاربران محترم سایت (اعم از تازه وارد و قدیمی) یک بار دیگر قوانین سایت رو مطالعه کنند تا این گونه مسایل ایجاد نشه. [/JUSTIFY]
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۵۳ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

parisam آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

[quote="admin";p="5940":6ra66ezn]ببینید ، بعضی از دوستان خیلی زیاده روی میکنند و توی تاپیک های دیگه که اصلا ربطی به اون موضوع نداره پست میدند .
یا خوش و بش میکنند . این کار فقط باعث شلوغ شدن انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس میشه .
نقل قول:
خانومی ممنونم ازت. خوشحالم که بالاخره یکی پیدا شد و خواست که اینجا رو به راه شه.
میتونم بپرسم ، مگه الان سر به راه نیست ، که رو به راه بشه؟

پس لطفا شوخی ها را کم کنید .
کل کل نکنید .
توی هر تاپیک ، مطلب مرتبط با موضوع تاپیک را ارسال کنید .[/quote:6ra66ezn]

parisam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۴۰ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
Guest

آواتار ها

ای خدااااااااااااااا...من یکی بدبخت شدم ..... آخه خانومی جونم من اگه بخوام معذرت خواهی کنم که تا سال دیگه همین موقع هم تموم نمیشه.... آخه بعضیاشون دیگه اصلا به سایت سر نمی زنن ولی من تا اونجایی که ذهنم اجازه بده از همه اونایی که اذیتشون کردم معذرت میخوام......

ادمین ....شادمهر..... هستیم.... sun 2 sun..... yashar ......اکس الکس نه ببخشید علی آقا که حکایت شما شده (آقا موشه که تو سوراخ نمیر فت یه جارو هم می بست به دمش

آخه خودتو اینجا به زور تحمل میکنیم رفتی برامون دوستت هم آوردی...) وای خانومی نمیشه . مثلا دارم معذرت خواهی میکنما.....آهان یارا ی بیچاره رو بگو ...بیچاره یارا......

دیگه ...دیگه کی؟....دیگه یادم نمیاد....منو ببخشین ... حالا آشتی؟؟ .... معذرت میخوام ....من همه بچه های سایت رو دوس دارم ... سنگدل هم نیستم ....اینم قبول دارم که پسرا

کشش مغزشون بیشتر از این نیست...ولی چیکار کنم ...حالا آشتی؟؟؟؟..... 100 در دنیا 1000در آخرت
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۰ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

xAlix آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

آقا من از هر کی بگذرم از ونوس نمی گذرم ( این جای معذرت خواهیه )

دور از شوخی قشنگی سایت به همین شوخی هاست. من بدی روابطی را در سایت نمی بینم.
آخه مگه مثلا سر جنسیت یک حرف می زنیم و صد تا می شنویم این که ناراحتی ندارد
من تا حالا توی خیلی سایت ها عضو هستم و بوده ام ولی هیچ جوی را مثل این سایت ندیده ام چون همه با هم صمیمی هستیم.

بهتره در این تاپیک به شوخی های محترمانه بپردازیم و آموزش آنها

در دنيا هيچ چيز کاملاٌ خطايی وجود ندارد. حتی يک ساعت از کار افتاده هم میتواند

دو بار در روز وقت دقيق را نشان دهد.
xAlix آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۶ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

maryam آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

اینم منم که اعلام شرمندگی می کنم ، لطفاً منم عفو کنید.

یه لحظه یاد ادبیات نمی دونم سال چندم بود افتادم ( بخشش لازم نیست اعدامش کنید) حالا برای من که معذرت خواهیَم کردم ویرگول ( ، ) رو کجا قرار می دید؟

چقدر دلتنگ لحظاتی هستم که ساده از آن گذشتم.
maryam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۴۲ قبل از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

hasteem آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

خب منم که خدایی نمی تونم کسی رو ببخشم!
آخه از هیچکی ناراحت نشدم!
ولی خب منو ببخشید اگه از من ناراحت شدین!
شاید باید سکوت می کردم، ولی نکردم، و شاید باید حرف می زدم و سکوت کردم
این دیتا بیس سایت هم کمر ادمینو داره می شکنه!

من و تو عاشقان جام بودیم
بکش با لحن عاشق پیشگی سر
سلامت باشد این احساس مرده
سلامت باشد ان قول شکسته
بکش سر این شراب عاشقی را
بکش طعم بد دلبستگی را
hasteem آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آشتی, اشتی, با, بیاین, تو, قهر, من, نکن, هم, کنیم

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع