| |||
| | #2911 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 23,464
تشکر شده 34,253 بار در 7,240 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
و با توجه به گرون شدن ارز و ریال فکر نمیکنم اصلا به صرفه باشه ساکت که می مانی، می گذارند به حساب جواب نداشتن تو! عمرا بفهمند که داری جان می کنی تا حرمت ها را نگه داری... | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2912 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : باده ی عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
الان پی دی اف آموزشش کلون را گرفتم اما نمیدونم از کدوم گزینه باید استفاده کنم چون باید کپی کنم دی وی دی را بیرون بیارم بعد یه دی وی دی خام بذارم و بعد رایت کنم میشه راهنمایی کنید بچه ها | |||||||||
| | |
| | #2913 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: اپلستان
(View Stats)
تشکرها: 334
تشکر شده 1,905 بار در 576 پست
کتاب مورد علاقه : تکنولوژی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
موفق باشید ویرایش توسط ali_hidden : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۴۴ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2914 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : باده ی عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نرم افزار بهم ارور میده OH NO ![]() چه بامزه است حالا باید چیکارکنم ؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #2915 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: ايران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هر كتابي كه بشه دوستش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رمز هاي بازي Gun رو مي خوام. كسي مي تونه بهم كمك كنه؟ | ||||||||
| | |
| | #2916 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: اپلستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تکنولوژی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #2917 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : باده ی عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وسط کپی بهم ارور میده | ||||||||
| | |
| | #2918 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کوچه علی چپ
(View Stats)
تشکرها: 5,608
تشکر شده 1,889 بار در 781 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز درود بر شما دوستان الان چند وقته من پست میدم ولی تعدادشون گیر کرده از کی رو 147 مونده پستی هم ندادم که پاک شده باشه نمیدونم مشکل از کجاست سپاسگزار از کسی که راهنمایی کنه با عرض پوزش از شما دوستان تا چند وقت پیش این مشکل بودا الان دیگه درست شد یه روز وقتی داشت بارون می اومد دختر کوچولویی قد یه شاپرک به آسمون نگاه کرد و گفت: خدا جون غصه نخور درست میشه! ویرایش توسط ارغوان 67 : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۱۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2919 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تکنولوژی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
با انجمن مشکل دارید؟ موفق باشید | |||||||||
| | |
| | #2920 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خسته نباشيد من يه مشكلي دارم وقتي يه MV يا فيلم با IDM دانلود ميكنم وقتي دانلودش تموم ميشه بازش ميكنم ميبينم يه كم كنده يعني انگار تبديل به حركت اهسته شده ( صدا و تصويرشون با هم نميخونه ) اول فكر كردم لينك دالنودي ام مشكل داره ولي از جاهاي مختلف كه دانلود ميكنم وقتي حجم هام بيشتر از 100 ميشه اينجوري ميشه با KM player و مديا پلير و هر نرم افزار ديگه اي هم كه بازش ميكنم همين وضعه فكر ميكنم به اين خاطره كه IDM لينك ها رو تيكه تيكه ميكنه دانلود ميكنه . هر بار مجبورم فرمتش رو تبديل كنم تا درست بشه كه كلي وقت ميبره مثلا وقتي يه چيزي رو دانلود كردم با فرمت MP4 و حجم 70 مگ بايد تبديلش كنم به WMA يا همون MP4 تا يه كم بهتر بشه كه اونم حجمهاش دو برابر ميشه اكثرا الان مفهومه حرفهام آيا؟؟ بهتر از اين بلد نيستم توضيح بدم Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزش, افزاری, درخواستی, سخت, سوال, سوال؟, سوالات, مشکلات, نرم, های, و, پرینت, گرفتنpdf, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |