| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 5,716
تشکر شده 11,153 بار در 645 پست
| ![]() ![]() انتظار را از کوچه های بن بست بیاموز که دلخوش به تماشای هیچ رهگذری نیستند ! چشم به راه آمدن کسی می نشینند که اگر بیاید ، ماندنیست … | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *mikhak*, .ELHAM., 18خرداد, abby7, Amin_Unique, asha, Ati__377, avazkhamoosh, corail, degeer, elnaz89, f.alma, gelare, gogoli, havijjo0nam, havva7, Hinta, hodasamin, kandi201022, kian, M mehrane, Maedeh, mahbano, mahsama, Mahtab70, maryam paeizi, Mina, Mino Bookworm, misagh joon, mrkh792, REAL LOVE, rizeh mizeh, shadman, shili, shiva.v, silverstar, Sokout, spoorg, SunDaughter☼, sunshine.h, taniii, taraneh24, UnKnOwN_Sh, vahideh3008, yasam, zara14, ~ ghazali ~, افروز جون, الی جوون, باقری, بهارجون, خورشید خانم, دانش+جو, رويا, سامان63, سوده74, شب, عاطفه 1, فرگون آسمانی, نگاه روشن, ياابالفضل |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,107
تشکر شده 29,861 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | خود عطاران خیلی سر تره. وقتی که تو نیستی دنیا چیزی کم دارد مثل کم داشتن یک وزیدن ، یک واژه ، یک ماه ! من فکر می کنم در غیاب تو همه خانه های جهان خالیست ! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 643
تشکر شده 878 بار در 469 پست
حالت من : | زنش چا این جوریه.......سنش بالاست از رضا عطاران لبریزتر از پیمانه شدیم دیوانه تر از هزار دیوانه شدیم دیدیم گلی به روی ما می خندد از پیله در آمدیم پروانه شدیم. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تو خونمون(اهواز)
تشکرها: 456
تشکر شده 823 بار در 248 پست
حالت من : | صد رحمت به خوده عطاران | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 0
تشکر شده 106 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر | از رضاعطاران متنفرم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 51,745
تشکر شده 26,882 بار در 6,934 پست
| زنش چرا این شکلیه خودش بهتره من می خواهم بدانم که ...راستی راستی زندگی یعنی اینکه توی یک تکه جا... هی بروی و برگردی... تا پیر شوی و دیگر هیچ؟! یا اینکه طور دیگری هم... توی دنیا می شود زندگی کرد؟... ماهی سیاه کوچولو- صمد بهرنگی | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 2,845
تشکر شده 1,652 بار در 333 پست
حالت من : | خوبه خوبه خدا درو تخته رو باهم خوب جور میکنه!!! ﻳﺎﺩﻱ ﻛﻨﻴﻢ ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺍﺕ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﻧﺪَﻥ, ﺍﻣﺎ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﻣُﺮﺩﻥ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون
تشکرها: 1,057
تشکر شده 381 بار در 90 پست
حالت من : | چقدر زنش شبیه همون زنش تو بزنگأه خودش؟ ![]() حالا زن چیکاره هست؟ولی عطاران خیلی قشنگ بازی میکنه من که خیلی دوسش دارم نیستی حالم خرابه تو رو با یکی دیگه دیدم داغون شدم مردم ولی باز تو رو بخشیدم نیسی دل شوره دارم میبینم تو رو تو چشماش این تقدیر بی رحم با قلبم عشق من برو نذار تنهام ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 5,716
تشکر شده 11,153 بار در 645 پست
| | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷ محل سکونت : همه جا ... هیچ جا ... همین جا
تشکرها: 217
تشکر شده 490 بار در 167 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب شیمی تجزیه1 حالت من : | حیف از عطاران | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رضا, عطاران, فرامرزي, فريده, همسر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |