| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین و سریعترین رمان تایپ شده ؟ | |||
| behiii319«خلوت نشین عشق» | | 7 | 7.69% |
| ،Anahita.s« نازکترین حریر نوازش»« ایلگار دخترم....»«در چشم من طلوع كن»«بوسه تقدیر» | | 43 | 47.25% |
| ،hiiva«لبخند خورشید»« ساحل آرامش» | | 32 | 35.16% |
| نظر دیگری دارم | | 9 | 9.89% |
| رأی دهندگان: 91. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جایزه 1000امتیاز در این نظر سنجی سلیقه شخصی اعمال شده در ضمن اینکه ازهمه تایپ کننده های رمان تشکر می کنم. نکته:Anahita.sرمان در چشم من طلوع کن را به تنهایی و سه تای دیگه را با دیگران همکاری داشتند. سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,107
تشکر شده 197,559 بار در 18,605 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان نازکترین حریر نوازش زندگی غم کده ای بیش نبود سهم ما جز غم وتشویش نبود به کدام خاطره اش خوش باشیم که کدام خاطره اش نیش نبود | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="far58";p="277267":243pgqu0]رمان نازکترین حریر نوازش[/quote:243pgqu0] البته نه بتنهایی توضیحش را اضافه کردم. | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این نظر سنجی بمدت یکماه برقراره پس لطفا شرکت کنید. | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 33,744
تشکر شده 78,656 بار در 2,515 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان نازكترين حرير نوازش جا داره اينجا از بچه هايي كه زحمت تايپ اين رمان را مي كشن، تشكر ويژه كنم. | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 765
تشکر شده 1,603 بار در 150 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز hiiva لبخند خورشید. واقعا دستش درد نکنه هم کتابه قشنگ بود هم هیوا تند تند گذاشت. مرسی هیوا جون. البته آناهیتا هم خیلی داره زحمت میکشه. دست گل همه تون درد نکنه [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_razz.gif[/img] " باران باش وببار. مپرس کاسه های خالی از آن کیست " | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,588
تشکر شده 1,497 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح | بدون امتیاز : 0 امتیاز البته ناگفته نمونه به نظر من رمان "جائیکه قلب آنجاست " از همه سرعتی تر بود ( یه آدمک که تو یه ماشین پر سرعت نشسته) هر موقع که میومدم کلی گذاشته بودن. (از این آدمک هایی که دست میزنن) طفلی به نام شادی، دیریست گمشده ست. با چشمهای روشنِ براق. با گیسویی بلند به بالای آرزو . هرکس از او نشانی دارد، ما را کند خبر. این هم نشان ما: یک سو خلیج فارس سوی دگرخزر. *محمد رضا شفیعی کدکنی | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۷ محل سکونت: یزد
(View Stats)
تشکرها: 740
تشکر شده 348 بار در 29 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دست همه ی اونهایی که رمان تایپ می کنند درد نکنه من میگم هم هیوا هم آناهیتا[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/img] خانه ی دوست کجاست؟نرسیده به درخت کوچه باغی است که از خواب خدا سبزتر است | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,038
تشکر شده 22,648 بار در 3,395 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من هیوا" لبحند خورشید" رو خیلی سریع تایپ کرد[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] ! یادمان باشد محیط زیست میراث گذشتگان نیست ، آن را از آیندگان به امانت گرفته ایم ! فرح - مهندس محیط زیست ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانم.
(View Stats)
تشکرها: 93
تشکر شده 164 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دست آناهیتا و مریم که رمان نازکترین حریر نوازش رو مرتب و سریع تایپ می کنند درد نکنه،ایول[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/214.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/214.gif[/img] چونان گلی پرپرت کردم تا درونت را به تماشا بنشینم! ندیدمش اما، پیرامنم از عطری بی مرز سرشار شد! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهترین, تایپ, تایپ؟اعلام, درحال, رمان, شده, نتایج, وسریعترین, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |