| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
تشکرها: 170,481
تشکر شده 99,410 بار در 16,056 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز رمان افـسونـگر نویسنده:سپیده پیام نویسنده: من تصمیم گرفتم که واسه آریان یه داستان بنویسم.داستانی که به هیچ عنوان حقیقت نداره البته شاید یه قسمتهاییش مثل اوایل داستان مربوط به زندگی واقعی آریانی من باشه ولی بقیه داستان واقعیت نداره وفقط حاصل تخیلات منه با تشکر از MiSs.MiNi که زحمت تایپ رو کشیدند ![]() لینک غیر مستقیم: دانلــود لینک مستقیم: دانلــود لینک مستقیم: دانلود کد: www.98ia.com
ویرایش توسط یگانه : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۳۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, *dorsa*, *shima*, ... DARYA 23 .., ?98i, abr63, absalan, Aghigh, Anahita.s, aneya, ania, ashoka, AVESTA, azin_kh, bahar bahari, doni.m, elahe70, fati!, fereshth, hadis_s, hermine, hirta, homaa, honey_x, khale rise, lamita, leila_r, linda, little darling, m.mahya, Maedeh, mah banoo, mahana1, mahbano, mahdiyeh, mahtabiiiiii, majidmahmoodi, mariam79, masi20002, mehrnusheh, mellina2000, Mina, mina.zoroaster, mina12MINA, mina1366120, mina880, moon shine, Mr.Pouya, N A R S A N, narcis64, nfs25tavana, niloofarane, NILOUFAR, parmis86, Parya.G, pegah.a, Qeen, razieh y, rika, ronak1, rozi-91, S>O>H>A, s-engineer, safo, samss, sazin513, shadan30000, sharmina, shivapatter, souraj, ssssoha, Sutra, taniii, TARANOMEMEHR, Wanda, Yasnaaaa, yeganeh*z.y*, zaza2012, ταнα, آذر جون, ابی دریا, باران 69, باربارا, باسیلیسک, باقری, بی کس, جوجه اردک زشت@, خرمالو, خورشیدک, روژان6815, ستاره اقبال, لحظه, مریمدو, مهنا2, مِنّا, نسرین..., نهایت, واران, پرستوی مهاجر, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,419 بار در 12,616 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : لابیرنت
تشکرها: 42,845
تشکر شده 145,049 بار در 11,828 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خوشبخت او | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افسونگر, افـسونـگر|سپیده, دانلود, رمان, سپیده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |