ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش انواع ژله و تزیین ژله
bamilo

asiatech



نودهشتیا
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
  1. Top | #1

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش انواع ژله و تزیین ژله

    طرزز تهیه ژله آکواریومی

    این تزئین ژله را می توانيد درجشن تولد بچه ها استفاده کنید.



    مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:
    -ژله آبی
    -پاستیل به شکل ماهی و ...
    -شکلات های سنگی

    برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.
    طرز تهیه ژله آکواریومی:
    ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.

    درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده ايد. شما با خرید یك بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگي را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به يك ميزان است.

    اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفي مناسب یا با تزئیني زيبا بهتر نشان میدهد. یك غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهايت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل مي شود.

    برگرداندن ژله:
    در داخل ظرفی که براي تهيه و فرم دادن ژله انتخاب كرده ايد آب سرد بریزید و خالي كنيد تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مايع را در آن بریزید.
    بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد يك ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهيد و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتي كه ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید.

    نكاتي در رابطه با ژله:
    هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد. آناناس شامل آنزيمي است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.براي تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد. مي توانيد آنانس تازه را براي مدت كوتاهي مثلا 5 دقيقه بجوشانيد تا آنزيم آن از بین برود.درباره آناناس كال، راهكار لذيذي توصيه مي كنيم.قسمت سر و پوست آن را جدا كنيد. ورقه ورقه ببريد و در ظرفي بريزيد. روي آن را با آب و شكر بپوشانيد و چند دقيقه بجوشانيد. سپس درون يخچال قرار دهيد تا ترد و خوشمزه شود.

    طرز تهیه نوع جدیدی از ژله

    به جای اینكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنید، یك و نیم لیوان بستنی كمی شل شده را در كاسه محتوی محلول ژلهای بریزید و خوب هم بزنید.



    این میوه را كه در مقایسه با طالبی كمتر شیرین است، میتوانید همراه با بستنی ژلهای میل كنید تا كمبود شیرینی آن با بستنی جبران شود.

    البته اگر گرمك پیدا نكردید، از طالبی هم میتوانید استفاده كنید.

    مواد لازم برای 8 نفر :

    گرمك یا طالبی متوسط؛ یك عدد
    ژله طالبی، یك بسته
    بستنی وانیلی؛ یك و نیم لیوان
    آب جوش؛ یك لیوان


    روش تهیه :
    1 – ابتدا گرمك یا طالبی را بشویید و با چاقوی تیز به 2 قسمت مساوی تقسیم كنید. سپس تخمهای داخل هر نیمه را خارج كرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق یا چاقویی كوچك تا یك و نیم سانتی متری پوست، خالی كنید.

    2 – گوشت طالبی یا گرمك را با چاقو به قطعات ریز خرد كنید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا هر كدام از پوستهها را داخل كاسهای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.


    3 – بستنی وانیلی را از فریزر خارج كنید و كمی صبر كنید تا در هوای معمولی اتاق كمی شل شود.

    در این فاصله، كاسه بلوری متوسطی آماده كنید و پودر ژله را در آن بریزید. سپس آب جوش را اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا پودر ژله بهطور كامل در آب جوش حل شود.

    4 – به جای اینكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنید، یك و نیم لیوان بستنی كمی شل شده را در كاسه محتوی محلول ژلهای بریزید و خوب هم بزنید.


    5 – هر یك از نیمه پوستههای گرمك یا طالبی را با مقداری از گرمك یا طالبی خرد شده به همراه بستنی ژلهای مایع پر كنید. سپس پوستهها را به یخچال انتقال دهید و چند ساعت صبر كنید تا بستنی ژلهای داخل گرمك یا طالبی كاملا سفت شود. پس از آن شما میتوانید با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم كنید. به این ترتیب خواهید دید كه بستنی ژلهای نیز همراه با گرمك یا طالبی بریده میشود.



























  2. Top | #2

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله میوه ای برای بچه هایی که میوه نمی خورند

    می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد

    اگر فرزندتان اهل میوه خوردن نیست برایش ژله میوه ای درست کنید.

    مـواد لازم برای ۴ کودک

    آب سیب : ۲ لیوان
    شربت توت فرنگی : ۲ لیوان
    پودر ژلاتین : ۸ قاشق غذاخوری
    مخلوط آناناس و پرتقال : ۱ لیوان
    مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه : ۱ لیوان
    پرتقال نصف شده : ۸ عدد

    طـرز تـهـیـه

    پرتقال ها را به دو نیم تقسیم و داخلشان را خارج کنید تا به صورت کاسه ای خالی درآیند. ( از این کاسه های میوه ای به عنوان قالب استفاده می کنیم.)
    ۲ لیوان آب سیب را با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید و آنها را در ۴ کاسه پرتقالی بریزید.
    این مرحله را برای شربت توت فرنگی تان هم تکرار کنید و آن را در ۴ کاسه باقی مانده پرتقالی بریزید.
    کاسه های پر شده را در یخچال بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه در کاسه هایی که برای تهیه ژله از آب سیب استفاده شده است، آناناس و پرتقال بریزید و در کاسه هایی که با شربت توت فرنگی ژله تهیه کرده اید، مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه.
    پس از آماده شدن کامل ژله ها، دو نوع ژله را برای بچه ها سرو کنید یعنی برای هر نفر دو کاسه با رنگ های جذاب و متفاوت.


    می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد زیرا در غیر این صورت افزودن بستنی به این میان وعده، به غیر از افزایش انرژی سودی نخواهد داشت. افزودن خامه یا تکه های شکلات به ژله های تهیه شده، نیز فقط مقدار کالری دریافتی را افزایش می دهد پس اگر فرزندتان اضافه وزن دارد، بهتر است از آنها صرف نظر کنید. البته این دسر باید کاملا خنک سرو شود و بهتر است کاسه های پرتقالی را به فرزندانتان بدهید تا خودشان بخورند و از خوردن دسری که برایشان تهیه کرده اید، لذت ببرند.


  3. 16 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  4. Top | #3

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرز تهیه ژله به شکل نیمرو



    اول از همه باید جا تخم مرغی داشته باشید



    تا بتونید قسمت زرده تخم مرغ رو درست کنید

    من برای زرده از ژله موز استفاده کردم
    برای نصف پودر ژله شما به یک - سوم لیوان آب جوش نیاز دارین
    که باید با ژله و یک - دوم قاشق چایخوری پودر ژلاتین مخلوط بشه و بزارید کاملا سرد بشه
    تو محیط بیرون از یخچال
    چون قراره شیر به مواد اضافه بشه تا مواد رنگ کدر بگیره
    شیر هم بهتره که نصف لیوان به مواد اضافه کنید
    نکته: شیر رو از ساعتی قبل بیرون از یخچال بزارید تا دمای شیر به محیط برسه
    نکته دوم: مخلوط ژله و آب جوش و ژلاتین هم باید در محیط بیرون کاملا خنک بشه
    وگرنه شیر در مواد میبره.
    نکته قابل ذکری که باید بگم اینه که هیچکدوم از ژله های زرد ،

    رنگش زرد واقعی در نمیاد فقط اسمش زرده
    به خاطر همین منم اندازه یک قطره رنگ خوراکی زرد قاطیش کردم که این شکلی بشه
    تا اینجا شد زرده تخم مرغ
    ..................................





    و دیگه اینکه
    نیاز به زله آلوئه ورا با شیر دارید برای قسمت سفیده تخم مرغ
    به این طریق که زله آلوئه ورا رو درست کنید کل پودر ژله با نصف لیوان آب جوش
    و بزارید سرد بشه وقتی سرد شد
    شیر رو که از قبل بیرون گذاشتید تا به دمای محیط برسه رو با مواد قاطی کنید
    تا به رنگ سفید
    بعد از اینکه زرده تخم مرغ رو تو یخچال گذاشتید و سفت شد اون رو درش بیارید و



    درون ظرفی بزارید
    و بعد از اونم سفیده ای رو که درست کردید بریزید کنار این ژله و بعد بزراید تو یخچال تا قسمت سفیده هم
    بگیره و سفت بشه
    بعد هم با یک چاقو به شگل گرد دورش رو ببرید تا مثل شکل نهایی بشه

    نکته: از اونجایی که خود نیمروی واقعی هم هیچوقت صاف و مرتب نیست ، مهم نیست که
    شما هم در بریدنش زیاد دقت به خرج بدید چون هرچی نامرتب تر باشه طبیعی تر جلوه میکنه















    سر تخم مرغ رو کمی سورخ می کنید،بعد محتویاتش رو خالی کنید و توشو نصفه با ژله پر کنید بعد با ذرت و ژامبون و شوید و هر چی دوست دارید پرش کنید و بذارید تو یخچال تا ژله اش ببنده بعد دیگه پوستشو بشکنید.



  5. Top | #4

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله تمشک آبی (بلوبری ) رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد درست کردم گذاشتم نیم بند شه تو فریزر بعدش پاستیل های ماهی رو انداختم تو آب گرم تا نیان روی ژله. بعد چیدمشون ته ظرف. بعد از بستن ژله هم تزیینات انجام دادم با بیسکوییت مادر یا بیسکویت پتی بور ماسه ساحل ساختم خرد کنید کاملا بیسکویت رو و شکلات سنگی هم میچینیم برای سنگها و تزئینات دیگه...













  6. 16 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  7. Top | #5

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله رنگین کمان





    ژله رنگين كمان
    مواد لازم:
    پودر ژله هاي:
    انگور يا شاتوت(براي بنفش)
    بلوبري،تمشك آبي(براي آبي)
    ليمو يا كيوي(براي سبز)
    موز يا آناناس(براي زرد)
    پرتقال(براي نارنجي)
    آلبالو يا انار(براي قرمز)
    بستني ليواني وانيلي:2 عدد




    البته ميتونيد تعداد رنگهاي ژله رو كم كنيد (اگه وقتتون كم بود)به نظرم باز هم قشنگيه خودشو خواهد داشت
    اگه از ظرفي مثل قالب ما استفاده ميكنيد به اين نكته توجه كنيد كه ميزان ژله اي كه از هر نوع تهيه ميكنيد به ترتيب رنگ رنگين كمون همينجور زياد تر ميشه
    براي اينكه متوجه منظورم بشيد دونه دونه رنگها رو توضيح ميدم
    اولين رنگ(بنفش):
    ميزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوريه.نصف پودر يعني 5 قاشق رو با نصف ليوان آب جوش حل كنيد.براي شفاف تر شدن كمي روي حرارت قرار بدين تا بجوشه.

    بعد حدود 4-5 قاشق از اونو كنار بذاريد و به بقيه 2-3 قاشق آب يخ اضافه كنيد و در ظرف ژله بريزيد.
    البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشوريد و حدود 1 دقيقه در فريزر بذاريد...

    و در يخچال به مدت 45-60 دقيقه بذاريد تا خودشو بگيره(شايد زودتر از اين زمان هم سفت بشه)
    فقط توجه داشته باشين نبايد ژله ها خيلي سفت بشه چون در پايان لايه هاي ژله از هم جدا ميشن...
    بقيه ژله رو (اگه سفت شده بود كمي حرارت بديد) با دوقاشق بستني كه در دماي اتاق شل شده مخلوط كنيد و روي ژله بنفش بريزيد. و حدود 20-30 دقيقه زمان بديد تا سفت بشه...
    (چون آپلود عكسها مشكله من عكس همه مراحل رو نميذارم)
    مرحله 2 رنگ نيلي رنگه كه تركيبش شاما 3 قاشق بلوبري و 2 قاشق ژله بنفشه.

    اين پودرها رو با نصف ليوان آب جوش حل كرده و باز هم 5 قاشق كنار بذاريد و به بقيه 3 قاشق آب يخ اضافه كرده بذاريد كمي سرد كه شد به آرامي روي لايه دوم بريزيد(اين كا رو آرووووووووم انجام بديد و زمان بديد تا خودشو بگيره.
    و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستني آب شده به بقيه ژله اضافه كرده و روي لايه بعدي بريزيد

    خب من ديگه فقط ميزان مواد لايه هاي بعدي رو ميگم
    رنگ آبي:
    6 قاشق ژله آبي رو با يه خورده از نصف ليوان بيشتر آب جوش حل كنيد.6 قاشق رو كنار بذاريد براي مخلوط كردن با بستني و بقيه رو با 4 قاشق آب يخ مخلوط كنيد و طبق مراحل قبل روي لايه ها بريزيد
    لايه بستني باز هم با دوقاشق بستني مخلوط ميشه



    7 قاشق رنگ سبز با كمي بيشتر از نصف ليوان آب جوش مخلوط بشه و 6 قاشق رو كنار بذاريد و با بقيش
    5 قاشق آب يخ مخلوط كنيد و ...ادامه بديد...باز هم ميزان بستني 2 قاشقه


    ببخشيد عكس همه مراحل رو نميشه گذاشت
    8 قاشق ژله زرد با كمي بيشتر از آب جوش مرحله قبل حل كرده و 7 قاشق رو كنار بذاريد و مثل مراحل قبل عمل كنيد.باز هم با همون 2 قاشق بستني...
    9 قاشق ژله نارنجي رو با يك ليوان آب جوش حل كرده و 7 قاشق رو كنار بذاريد و با 1/4 ليوان آب سرد مخلوط كنيد و ...ادامش مثل مراحل قبل...ميتونيد اينبار به جاي 2 قاشق 3 قاشق بستني بذاريد.من ديگه بستنيم تموم شده بود براي همين تو عكس بين نارنجي و قرمز خيلي مرزي ديده نميشه...
    تمام پودر ژله انار رو با يه ليوان آب جوش حل كنيد و با 1/4 آب سرد مخلوط كنيد.و به آرامي روي مواد بريزيد و بذاريد حدود يك روز در يخچال بمونه(كمترش هم باشه اشكال نداره...)

    بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو كنيد و اونو به آرامي توي بشقاب يا ... برگردونيد.البته قبلش با كارد كناره هاي ژله رو جدا كنيد.
    يا ميتونيد ظرفتون رو توي آب جوش فرو ببريد و 1001 ،1002 ،1003 بشماريد و ظرف رو برگردونيد.

    ظرف من كمي پايينش گوده كه رنگ قرمز ديديه نميشه

    اين برش دادشه





    نكات مهم:
    حتما هر مرحله رو به آرومي روي مراحل سفت شده قبل بريزيد
    ژله هايي رو كه ميخواين روي مراحل با بستني بريزيد رو بذاريد كمي ولرم بشه و داغ روي ژله بستني نريزيد
    نذاريد خيلي ژله هاي هر مرحله سفت بشه چون موقع برگردوندن ژله لايه ها از هم جدا ميشن
    ميشه ژله هاي هر مرحله رو در فريز گذاشت ولي مراقب باشيد يخ نزنن
    من دوست ندارم لايه هاي ژله بستنيم ضخيم باشه ولي اگه شما دوست داشتين ميتونيد موقع تقسيم بندي ژله اونو به نسبت 2 به 2 تقسيم كنيد ولي خيلي بستني نزنيد...
    اگه ظرفتون مستطيله ميزان پودر ژله ها به يك اندازه ميشه...
    اميدوارم خوشتون اومده باشه و توضيحاتم كافي بوده براتون


  8. 18 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  9. Top | #6

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله انار




    ژله انار …..یک بسته
    ژله آلوورا…..یک بسته
    انار دانه یاقوتی…۳ عدد
    شیر کم چرب….نصف لیوان
    خیلی خوجججججل هست و البته خوشمزه
    انارها رو دونه کن
    ژله انار رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کن و بذار سرد بشه

    ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کن و بذار خنک شه
    بعد کم کم نصف لیوان شیر رو بهش اضافه کن و هم بزن تا یکدست بشه
    اگه ژله داغ باشه و شیر اضافه کنی ….سیر میبره و ژله دون دون میشه
    حدود یک قا شق از ژله آوورا و شیر رو بریز وسط قالب و بذار فریزر تا زود سفت بشه

    دونه های انار رو با ژله انار خنک شده مخلوط کن

    ظرف ژله رو از فریزر بیرون بیار و مایع ژله و انار رو بریز و بذار فریزر….بعد از ۱۰ دقیقه سفت میشه

    ژله آلوورا و شیر رو بریز و باز بذار فریزر….۲۰ دقیقه بعد ژله آماده هست

    من بعد از فریزر حدود یک ساعت هم گذاشتمش داخل یخچال
    بعد قالب رو گذاشتم داخل آب گرم و لبه های ژله رو با انگشت از دیواره های قالب جدا کردم
    بعد از حدود ۳۰ ثانیه قالب رو از آب بیرون آوردم و کجش کردم
    کم کم ژله از یک طرف ظرف جدا شد و انداختمش کف دستم و گذاشتم داخل ظرف

  10. 15 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  11. Top | #7

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله انار چند وجهی




    از قدیم گفتن هر چیز که خوار آید یک روز به کار آید
    ایناهاش
    اینه

    قالب این ژله
    جعبه حالی شیرینی یزدی
    مواد لازم شامل
    ۲ تا انار یاقوتی و

    ژله های قرمز رو با دو لیوان اب جوش مخلوط کردم و گذاشتم خنک شد
    کف قالب رو چرب کردم و انارها رو ریختم داخل ۳ وجه قالب و ژله قرمز خنک شده رو ریختم روی انارها
    خامه رو بن ماری گرم کردم
    که اینجا میتونی ببینی

    خامه رو ریختم داخل ظرف و گذاشتم روی بخار آب تا کامل آب بشه



    ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و خامه که الان دیگه کامل حل شده رو بهش اضافه کردم و ریختم وسط قالب
    بقیه ژله آلوورا و خامه رو با ژله قرمز مخلوط کردم و ریختم داخل ۳ وجه باقی مونده
    [FONT='arial black', 'avant garde']
    و گذاشتم داخل یخچال
    بعد از خنک شدن ژله قرمز و آلوورا دو لایه میشه
    به این صورت

    یکی یکی ژله ها رو از قالب بیرون آوردم و گذاشتم داخل دیس


    چون کف قالب چرب هست به راحتی ژله ها جدا میشه
    آخر کا هم با کمی خامه شیرین شده تزیینش کردم

  12. 10 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  13. Top | #8

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله 3 بسته
    خامه 400 گرم
    گلابي 0.5 فنجان
    سيب 0.5 فنجان
    هلو 0.5 فنجان
    آناناس کنسرو شيرين 0.5 فنجان
    ژلاتين 200 گرم
    خاک قند 5 قاشق سوپخوري
    وانيل 0.5 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    براي تهيه اين ژله به دو قالب کوچک و بزرگي که داخل هم بيفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتي متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتياج داريم . ژله را در 3 پيمانه آب جوش حل مي کنيم و 3 پيمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مايه را در قالب بزرگتر مي ريزيم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار مي دهيم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه يا يخ پر مي کنيم بنحوي که قالب بهيچوجه بالا نايستد و قالب را در يخچال مي گذاريم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتين را در کمي آب جوش حل مي کنيم و با خامه و خاکه قند مخلوط مي نمائيم و ميوه هاي آماده شده را در آن مي ريزيم وقتي ژله کاملا بسته شد از يخچال خارج مي کنيم وزنه ها را از داخل قالب بيرون مي اوريم و قالب کوچکتر را با آب نيم گرم پر مي کنيم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مي نمائيم با اين عمل قالب ژله اي داريم که ميان آن خالي است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتين و ميوه هاي خرد شده را داخل آن مي ريزيم و پر مي کنيم دوباره در يخچال مي گذاريم تا خامه نيز کاملا بسته شود بعد قالب را يک لحظه در آب نيم گرم قرار مي دهيم و طرف مناسبي را روي دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمي گردانيم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زينت می دهیم

  14. 9 کاربر از پست Mar*Mar banoO تشکر کرده اند .


  15. Top | #9

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    طرزتهیه دسر و ژله, ژله شیشه ای
    مواد لازم:
    ژله در رنگ های مختلف(من دو رنگ استفاده کردم)…..از هر کدام یک بسته
    ژله آناناس برای رنگ اصلی…..یک بسته
    بستنی وانیلی…..یک لیوان


    طرز تهیه:
    ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم و میذاریم تو یخچال که خودش رو بگیره.
    ×دیگه آب سرد نمی ریزین ، چون اینجوری هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش در کل به دهن میاد.
    بعد که خوب گرفتن به اندازه های دلخواه در میاریم و میذاریم کنار.
    حالا ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی رو اضافه می کنیم.
    ژله پایه رو توی ظرف دلخواه میریزیم و خرده ژله ها رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال که خودش رو خوب بگیره.



  16. Top | #10

    Banned


    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    نوشته ها
    1,511
    میانگین پست در روز
    2.07
    محل سکونت
    ❤اهواز❤شهر عشق❤
    تشکر از کاربر
    11,746
    تشکر شده 13,991 در 2,424 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله میوه





    من خودم شخصا عاشق این دسرم
    امیدوارم شماها هم لذت ببرین

    __________________________________________________ _________________________________

    مواد لازم:

    ژله : ۳ بسته
    خامه : ۴۰۰ گرم
    گلابی : ۰.۵ فنجان
    سیب : ۰.۵ فنجان
    هلو : ۰.۵ فنجان
    آناناس کنسرو شیرین : ۰.۵ فنجان
    ژلاتین : ۲۰۰ گرم
    خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری
    وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه:

    برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتی*متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
    ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل می*کنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگ*تر می*ریزیم قالب کوچک*تر را در داخل ان قرار می*دهیم و داخل قالب کوچک*تر را با وزنه یا یخ پر می*کنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می*گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می*کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می*نمائیم و میوه*های آماده شده را در آن می*ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می*کنیم وزنه*ها را از داخل قالب بیرون می*آوریم و قالب کوچک*تر را با آب نیم گرم پر می*کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می*نمائیم.
    با این عمل قالب ژله*ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه*های خرد شده را داخل آن می*ریزیم و پر می*کنیم دوباره در یخچال می*گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می*دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی*گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می*دهیم.


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آموزش تزیین سبد با کاموا
    توسط Persiana در انجمن آموزش های متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1391,11,22, ساعت : 09:33
  2. آموزش تزیین روسری عروس(گل رز)
    توسط mahnameh در انجمن گالری عروس
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1391,06,06, ساعت : 11:45
  3. آموزش تزیین خلاقانه و زیبای تخم مرغ
    توسط سوانا77 در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1390,11,17, ساعت : 23:42
  4. آموزش تزیین پیاز
    توسط harimeshgh در انجمن آموزش های متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,06,02, ساعت : 05:27
  5. آموزش انواع تزیین بر روی تخم مرغ برای هفت سین .
    توسط طیبه در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,19, ساعت : 22:21

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •