| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | پست بسیار مفید : +11 امتیاز باتشکر از دوستانی که گروهی زحمت تایپ این رمانو کشیدن. ![]() و تشکر از خودم برای اسکن این کتاب ![]() کد: www.98ia.com لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز |
| | |
| تشکر شده توسط : | !!! NAFAS !!!, *avina*, *niusha*, *shima*, -ALI-, ?98i, abr63, absalan, aftab, aftab2710, aneya, ania, arnavaz, bahar bahari, bakht, banix, Carpe Diem!, elahe70, elahem, fako, girlstreet, Goleyas2, havva7, hermine, homaa, honey_x, lalehjoon, lamita, linda, m.m.m.m., mahdiar, maria341, masi20002, maya20, mazari, Mina, mobena1, motevalede_azar, motlagh, Nahid_m, niloofarane, NILOUFAR, parastesh_nia, parsadmehr, PARVAZ B S K, p_f_p, qqparpar, razieh y, rihannajoojoo, safo, samanta31, samira1362, samss, shahriyar, shahrzad1369, shirin1987, starunique, taniii, taniya n, thunder555, unique1366, yasam, ziba111, ~mehrnoosh~, αгѕαпα, ابی دریا, الناز گوگولی, ایتیشا, باقری, بتمن, بیوتی, جان کریستوفر, ديزج, روژان, رویای باران, سامانتا, سرو آزاد, سمن ناز, سمي جوون, سیده, عالیوند, لحظه, مانی معصومی, منم من, مهستی, مِنّا, نامی, واران, واله73 |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سقف آسمان
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز برای دادن نظر از تاپیک های نقد استفاده کنید لطفا در تاپیک های دانلود فقط مشکلات دانلود رو بگید
تنها ترین تنها منم گذاشتن کتاب های سال 89 - 90 - 91 ممنوع!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سقف آسمان
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,107
تشکر شده 197,559 بار در 18,605 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز این تاپیک موبایل هست این دفعه دوم هست که دارم تذکر میدم نباید پست بدین. برایم بمان | فهیمه سلیمانی | موبایل عزیزم باید پسورد بدی زندگی غم کده ای بیش نبود سهم ما جز غم وتشویش نبود به کدام خاطره اش خوش باشیم که کدام خاطره اش نیش نبود | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,107
تشکر شده 197,559 بار در 18,605 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
(View Stats)
تشکرها: 56,717
تشکر شده 38,378 بار در 7,685 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روی فایل پیوست کلیک کنید بعد از مدتی یه کادر باز میشه save as رو بزنید دانلود شروع میشه بعد از تمام شدن دانلود با برنامه winrar فایل رو باز کنید فایل pdf هم درون فایل قرار گرفته برای خوندن فایل pdf هم باید برنامه adobe reader داشته باشید برای دانلود برنامه winrar به این تاپیک برید دانلود نسخه جدید برنامه فشرده ساز winrar برای دانلود adobe reader هم به این تاپیک برید دانلود Adobe Reader 9.3 اگر سوالی داشتید میتونید به صورت خصوصی از من یا همکاران بخش کتاب بپرسید و درون تاپیک مطرح نکنید ممنون از توجهتون ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار! ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد ! ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن! ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برایم, بمان, دانلود, رمان, سلیمانی, فهمیمه, فهیمه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |