| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | پست بسیار مفید : +30 امتیاز سلام خوبین ؟ یه چند وقتیه توی سایت بعضی دختر پسرها با هم خیلی مهربون شدن... قربون هم میرن فدای هم میشن بهم عضو مثل قلب و چشم و گردن و ... اهدا میکنن و از همه بدتر! به جیگر هم چشمداشت دارن![]() همه ما میدونیم مهمترین مشخصه این سایت محیط پاکشه که از ادمین گرفته تا کوچکترین عضو سایت که بنده باشم سعی میکنیم این مشخصه از بین نره... خیلی از پدر و مادر ها واقعا به این سایت اعتماد دارن و وقتی بچشون پاش میشینه دیگه خیالشون راحته... البته بیشتر بین بچه های جدید و یخورده کم سن و سال تر دیده میشه این فداکاریها... من نمیگم قربون صدقه هم نرید ... ولی صفحه شخصی یه جای تقریبا عمومیه... برید تو خصوصی خوب که هم خودتون راحت باشید هم ما![]() نظر شما چیه دوست عزیز؟ با شمام دوست من! نظرت چیه؟ خوب نظرتو بگو... نشسته بر وبر منو نگاه میکنه ویرایش توسط isatis : ۲۲ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۴۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا که یار است...
(View Stats)
تشکرها: 980
تشکر شده 1,622 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : اول قرآن و بعد رمان... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم موافقم............ ![]() بعضیا این سایت رو با سایتای دوست یابی اشتباه گرفتن........ ![]() لطفا رعایت کنید.......... ![]() شیوا|18 > به کعبه گفتم تو از خاکی من از خاک. ..چرا باید به دور تو بگردم؟؟؟!! !ندا امد تو با پا امدی باید بگردی.. برو با دل بیا تا من بگردم | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 1,047
تشکر شده 670 بار در 212 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاملا موافق بیدم نیلوفر _ 16/5 | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام کاملا موافقم مرسی علی نه فقط توی پروفایلها تو خصوصی هاتون هم رعایت کنید . اگه دقت کنید دلیل چند تا از کاربرایی که بن شدن پیام خصوصی بوده پس فکر نکنید همه دوستتونن تو کاربری که دیگه واقعا ... زن و بچه مردم رد میشه بابا | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, *ghazali_aho*, *rainbow*, *Sepid*, *_*aseman*_*, *مهسا*, 23252, aida., aili, aqua, AR6AR6, arnavaz, Asal88, Astrgirl, avazkhamoosh, azam 24, brain storm, dj_bass, elahem, fani black 212, farizad, feedback, girlstreet, gogoli, golnaghshetavous, hediyeh_b, isatis, KhaleGhezi, mahdiyeh, Mahed, MarMar73, masum, Mina, miss.no1.2004, nastaran.z, NAVA22, nazi2000, naz_goli, nemesis, NE[ )@A, nigar_403, nilooii, NILOUFAR, ONCE ALONE, parastoomc, parsa.a, patrin, raha16, rahgozar7, REMIX, rose33, Samiyar, sasha, shirin1366, shivva_alone, smmomu, sollmaz, Sonetto, taniii, taniya n, yasam, ymza, zahra256, zeos, خواجه, دختر استقلالی*, سمن ناز, سپید و سیاه, فرمسک, فیلسوف کوچولو, قناد, مسافر كوچولو, مهراساجون, مهستی, ياابالفضل, گلاریژان, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم موافقم سایت فرهنگیه باید رعایت کنن همه قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خوب منم موافقم چون پروفایل یک محل عمومیه که خیلیا ازش رد میشن باید یک سری از مسایل رعایت بشه. البته علی آقا اهدای عضو خانم به خانم و آقا به آقا با رعایت شئونات اشکالی نداره که داره؟ خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... |
| |
| تشکر شده توسط : | $...MoNiLi...$, 23252, aili, aqua, arnavaz, Astrgirl, brain storm, elahem, farizad, golnaghshetavous, isatis, mamigigili, nazi2000, nigar_403, ONCE ALONE, raha16, sadafh, samin96, Samiyar, sasha, shiva joon, shivva_alone, smmomu, Sonetto, taniya n, yasam, zeos, خواجه, دختر استقلالی*, مهراساجون, مهستی, هلنا, گلاریژان, یاشمین |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که خدا آنجاست
(View Stats)
تشکرها: 2,476
تشکر شده 6,993 بار در 1,232 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اهداء اعضای بدن ![]() این تیکه رو خوب اومدی خوشمان آمد .... اما خداییش راست میگه همین چند وقت پیش دوتاشون کارت دعوت به عروسی شونو فرستاده بودن من هنوزم نگرفتم جدی بود یا سر کاری ولی بابا زشته یادتون رفته همین چند وقت پیش شیلتر شدیم ، بی گناهاش گناه دارن خوب طفلکیا هیچ صیادی در جوی حقیری که به گودالی میریزد مرواریدی صید نخواهد کرد | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | 23252, aili, aqua, ariany, arnavaz, Astrgirl, azam 24, brain storm, dream.star, elahem, farizad, Maedeh, mamigigili, nigar_403, ONCE ALONE, raha16, samin96, Samiyar, sarina1994, sasha, shivva_alone, Sonetto, taniya n, دختر استقلالی*, فرمسک, مهراساجون, مهستی, گلاریژان |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز علی غیرتی شدی هاااا ![]() راست میگه دیگه آدم تو بعضی پروفایلا میره یا دخترا آبرو هرچی دختره بردن هی قربون صدقه میرن یا پسراااا خب واقعا آدم به این گونه حالت در میاااد>>>> ![]() ![]() ![]() خب بابا حتما باید قربون صدقه هم برید تا ما اینور تخلیه معدمون صورت بگیره ( ببخشید ولی واقعا من خودم یه پروفایل دیدم دیگه اسمشو نمیبرم ولی به حد>>>> <<<<< در اومدم ![]() در ثانی لازم به ذکره اینجاا همه +16 سال و اینا نیستن همه سنی داریم پس رعایت لازمه ی حضور در این سایته ![]() علی بالاخره آواتور فرشید به کارت اومد همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! ویرایش توسط Number-One : ۲۲ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۵۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | 23252, aili, arnavaz, Astrgirl, avazkhamoosh, brain storm, dream.star, elahem, farizad, fatima_59, isatis, KhaleGhezi, Maedeh, Mahed, mamigigili, Mina, mina68, nazi2000, nemesis, nigar_403, ONCE ALONE, raha16, rahgozar7, s.love, Samiyar, sarina1994, sasha, shivva_alone, smmomu, Sonetto, taniya n, YAS95, yasam, αгѕαпα, اسمانی, بی بی گل, دختر استقلالی*, فرمسک, مسافر كوچولو, مهراساجون, مهستی, گلاریژان |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
رفع انحراف: رعایت کنید دیگه گاهی اوقا یه چیزایی می بینم ![]() ![]() | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم موافقم باهاتون خوب میدانم آخر یک روز خفه میشوم از بس دردهایم را نجویده قورت میدهم ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تو, خورده, دهه, رعایت, پروفایلا, کنید, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |