| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: وسط زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 150
تشکر شده 651 بار در 248 پست
کتاب مورد علاقه : من او حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصلا این تاپیکا بیخیال حال میده اینجا اسپم بدیم به 2دلیل 1-پستمون میره بالا 2-لج مدیرا در میاد و بن میشیم پس اسپممممممممم ![]() نقل قول:
مدیرای فروم تراوینا باید این کارو باشون کرد من پوزش میطلبم ![]() ![]() و من این حرف اخر نیست به ارتفاع ابدیت دوستت دارم. حتی اگر به رسم پرهیزگاری های سوفیانه از لذت گفتنش امتناع کنم.... | |||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تازه تو خانواده هم رعایت کنید ![]() ![]() ![]() ![]() همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,881 بار در 746 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبه بعضی وقتا این چیزا رو به بچه ها گوشزد کرد تا فراموش نشه........ به نکته خوبی اشاره کردین علی خان...... ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الی بیا به جفتمون تذکر بده اسپم دادیم | |||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اومدیم یکی سیبیل نداشت ![]() واااااااااای اونوقت میایم تو پروفایل آقایون حس زمان شاه عباس به آدم دست میده ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() شبنمم از راه بدر کردی خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... | ||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به به می بینم که همه دلاشون پر بوده منتظر یه تلنگر (!!!) بودن... من همونطور که قبلا گفتم کاری با مسائل دیگش ندارم..اما وقتی یکی می یاد تو محیط مجازی چه می دونم عروسی مجازی می گیره یا از این کارای مجازی راه می ندازه اونی که می بینه یه احساس خیلی بدی بش دس می ده..می گه بابا طرف شه عقده ای !! ( ببخشید! ولی به خدامن همون لحظه عین همین ا مخم گذشت ) بوده کارایی که تو دنیای بیرون میخواد انجام بده نمی تونه می یاد زرتی اینجا مجازیشو را می ندازه کلا کار چیپ و سبکیه به قول یکی از دوستای دیگم که بالا گفت تو ذهنیت و افکارشون که بیشترم بچه های با سن پایین هستن تاثیر می ذاره... Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بسی موافق میباشم اصلا یعنی چی قربوت صدقه نامحرم میرین ![]() |
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زير همين آسمون
(View Stats)
تشکرها: 2,281
تشکر شده 728 بار در 216 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() | |||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به قول یکی از دوستای دیگم که بالا گفت تو ذهنیت و افکارشون که بیشترم بچه های با سن پایین هستن تاثیر می ذاره... یه جورایی مالیخولیا می یاره که میگی آخ جون! چه باحال هر کاری دلم بخواد میتونl اینجا انجام بدم..کلا تو تخیلاتت بسی غرق می شی... ویرایش توسط behiii319 : ۲۲ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۲۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 1,999
تشکر شده 2,022 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقم باش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم با علی آقا موافقم خود من همین امروز توی تاپیک سوتی ها متنی رو که یک خاطره بود از یکی از بچه ها خوندم که اصلا جایی توی این سایت نداشت واقعا زشت و زننده بود رعایت کنید خواهشاً مرسی علی جان خوشمان آمد ..... شنا کردن در جهت جریان آب ، از عهده ماهی مرده هم برمی آید . ضد پسرا و ضد دخترا برا کل کل بیایید www.forum.98ia.com/group126.html | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تو, خورده, دهه, رعایت, پروفایلا, کنید, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |