| |||
| | #191 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 2,634
تشکر شده 3,604 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی | پست معمولی : +1 امتیاز زدید تو خال... شاید یکی از بهترین پستایی بود که تو این چند مدت آخیر زده شده این یکی از مشکل جدید سایت و دومی پستایی که خیلی بی محتوی هستند مثل " اولین دوست دختر...اولین دوست پسر" اگه عشقت ولت کنه بره ...؟" "اگه عاشق شدی...؟" "حالا من 2 روزه عاشق شدم..." من واقعا این سایت رو دوست دارم به خاطر اطلاعات و امکانات مفیدی که داره... ولی این چند مدت خیلی این پست های بی محتوی زیاد شده که فکر می کنم خیلی توی سایت مفید نباشن و بهتره که از زدن اینجور پست ها کمی جلوگیری کنن بازم ممنون این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمر را حرامِ دیدارش کردم... " حسین پناهی" تایپ کتاب "داستان هایی باری بچه های ریش دار" http://www.forum.98ia.com/t364067.html رمان "فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t233547.html نقد رمان " فراتر از بودن" http://www.forum.98ia.com/t238108.html#post2322014 | ||||||||
| |
| | #192 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که اصلا پا نمیدم ![]() میگم پا نمیدم ولم کن ![]() آقا مزاحم نشو دیگه | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #193 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 9,180
تشکر شده 7,007 بار در 2,180 پست
کتاب مورد علاقه : مهدی موعود، نظراهاری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهی خیر از جوونیت ببینی .... ![]() والله ما هم دیگه از این همه اهدای عضو اونم به صورت رایگان شاخ دراوردم ![]() منم محیط سایت را به خاطر روابط سالمش همیشه تحسین میکنم و دوس داشتم، کاش بچه های جدید بیشتر رعایت میکردن ![]() هم این مطلب خیلی مهمه هم پست هایی که اخیرا بچه ها میزارن، واقعا گاهی خیلی بی محتواست و هیچ فایده و سودی نداره .... همش دور و بر عشق و عاشقی و شکست عشقی و اولین عشو و هزاران مورد عشقی دیگه میچرخه (وای خودم چقدر عشق عشق کردم) ![]() ![]() ![]() « راه گم کرده را به خانه رسان! » قامتم خمیده است. می دانم چندی پیش نخواهم ماند. بیش از آن که فرو افتد، بادا که خداوند مرا به آن کرانه خواهد رساند. سحر امروز دعا کردم؛ «خدایم! بس سرگردان بوده ام! راه گم کرده را به خانه رسان.» ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط kodaki : ۸ مهر ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۲۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #194 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 56 بار در 29 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاملا موافقم آفرین برشما | ||||||||
| |
| | #195 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: جايي فراتر از خود
(View Stats)
تشکرها: 318
تشکر شده 1,850 بار در 965 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط در كوير حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشم ...فقط جان من عكس امضاتو عوض كن........... همه چيز در جهان براي بودن ادميست ودرد اين است كه بودن.خود براي چيست؟چه خنده اورند انها كه بودن خويش را در جهان ابزار چيزي كرده اند كه خود ابزار بودن انهاست!وچه بسيارند ادمياني كه در اين گردونه ابلهانه دور ميزنند........ http://yek1press.com/post-10.aspx | ||||||||
| |
| | #196 (لینک مستقیم) | |||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: london-etrik saz
(View Stats)
تشکرها: 167
تشکر شده 333 بار در 166 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
همین کار هارو میکنید که به ایرانیا میگن عقب مونده دیگه...... یه مقدار دیدتون رو عوض کنید به همهی مسائل یک جور نگاه نکنید......هر چیزی رو بد جلوه ندید......و هر چیزی رو هم بزرگ نکنید..... و بین روابط همدیگه دخالت نکنید..... | |||||||||
| |
| | #197 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف تهرون
(View Stats)
تشکرها: 211
تشکر شده 818 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : پر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وا... ماهم جدیدیم ولی یه بار از این کارا نکردیم به خدا.........باور نداری؟برو ببین! | ||||||||
| |
| | #198 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 2,634
تشکر شده 3,604 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
فکر نمی کنم هیچ جای دنیا کسایی که نه همدیگه رو میشناسن نه تا به حال هم دیگه رو دیدن قربون صدقه ی هم برن!! این سایت صرفا برای ایجاد یک محیط "صمیمی" و "دوستانه" و دادن امکانات مفید و با ارزش برای ایرانی ها ساخته شده که متاسفانه خیلی ها با سایت دوست یابی اشتباهش می گیرن!! مطمئن هم باشید که هیچ جای دنیا حفظ شخصیت و نجابت عقب موندگی حساب نمیشه، مگر توی ذهن ادم هایی که می خوان با این جور حرف ها خودشون و کاراشون رو توجیه کنند. | |||||||||
| |
| | #199 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 3,102
تشکر شده 5,385 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون برای توجهتون حرفتون کاملا درسته سعی کنید محیط سایت رو خراب نکنید واقعا حیفه سایتهایی مثل نودهشتیا خیلی کم هستن. اگه ما قدرشو ندونیم چه انتظاری از بقیه داریم. فهميدن عشق را چه مشکل کردند ما را ز درون خويش غافل کردند انگار کسي به فکر ماهي ها نيست سهراب بيا که آب را گل کردند... | ||||||||
| |
| | #200 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خيلي موضوع خوبى رو اشاره كردى من خودم برام فرقى نميكنه طرف بسر باشه يا دختر معمولا عزيزم رو ميكم ب.نظرم اين عاديه ولى حرفتون واقعا درسته نبايد اينطورى باشه اينجا واقعا خيلي قابل اطمينان منم همينشو دو س دارم فقط بعضي اوقات بعضيا ميلن عضو ميشن واسه همين كارا و هى ب همه شماره نيدن ك خوشبختانهجندوقت بعد ميبينى بن شدن عمينجا از همه تشكر ميكنم ك اين محيط سو اختن تا جند وقت نميام بجه هاى نودهشتيا واقعا دوستون دارم و دلم واستون تنك ميشه ممنون از همه واسه ب وجود آوردن اين محيط آرامش بخش :** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تو, خورده, دهه, رعایت, پروفایلا, کنید, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |