| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() انحراف برو کنار:آقا اجازه ما به شدت مخالف این مسائل قبیح و خلاف شرع هستیم Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | |||||||||
| |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 9
تشکر شده 181 بار در 95 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز آي واقعا درست ميگين جنبه هم خوب چيزيه ؛بعضي ها چاي خورده و نخورده پسرخاله و دخترخاله ميشن بابا خوب رعايت كنيد تا هميشه احترام بين همديگر هم باقي بماند | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | 23252, aili, avayebaran, brain storm, elahem, isatis, shivva_alone, taniya n, اسمانی, فرمسک, مهستی, ياابالفضل |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اِ فقط یادمه اون سری یکی با یکی عروسی کرده بود!!!! اییییی به نظرم خیلی لوس اومده بود فقط ...کاری با بقیه مسائل ندارم خدایی به نظر خودتون کارتون خیلی لوس نبود؟ | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
حرفهایی میزنیدا شما خانوم ها که نتونین قلب و کلیه و جیگر خودتون رو اهدا نکنین به هم که اصلا شب خوابتون نمیبره![]() نه شما ها راحت باشین همین جوری ابراز احساسات کنین به هم نوعاتون.... پسر ها هم بهتره تبادلاتشون سیبیلی باشه... یعنی در حوضه سیبیل باشه... مثلا سیبیلتو برم... قربون سیبیلات و .... | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,366
تشکر شده 18,003 بار در 4,115 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر از استارت تاپیک " بنده هم به طور اتفاقی دیده بودم ، بنا به وظیفه توی تاپیک دنیای مجازی و احتیاط تذکر دادم که دوستان مراقب خودشون و شخصیتشون و البته احساسشون باشند باز هم عرض می کنم : دوستان ! کمتر از جنبه ی رعایت سلامت سایت و بیشتر از جنبه ی مراقبت از احساس و ذهنتون ، برای فکرتون و وقتتون بیشتر از این ها ارزش قائل بشید ویرایش توسط novin : ۲۲ شهريور ۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۰۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: شــــمال خونــــه بابام
(View Stats)
تشکرها: 21,794
تشکر شده 10,280 بار در 1,634 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی رمـــــــــانه!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داداش علی راست میگه دیه ![]() ![]() ![]() ![]() منم موافقم ....... اکثرا جدیدیا اینطورین......... نمیشه یه جوری جلوشون رو گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟......... اثر انگشتم به من می آموزد که من منحصر به فردم. ![]() امروز می گذرد.... دیروز و فردا مرا فریب داده اند.... دیروز با خاطراتش و فردا با وعده هایش.... وقــتی چــــشم گــشودم امروز گذشـــته بود .... ![]() وانيا جون من | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم خیلی وقته دارم این مسائل رو میبینم نمیدونم چرا این ملت پروفایل رو با خونه خودشون اشتباه میگیرن ![]() اخه بابا اینجا محیط مجازیه و نمیشه به راحتی به هر کسی اعتماد کرد تو دنیای واقعی ش ادم نمیتونه راحت اعتماد کنه و دل ببنده چه برسه به اینجا حالا این هیچی به خودشون مربوطه که دوست دارن چی کار کنن ولی اخه یکم رعایت کنید دیگه هم میتونن پروفایل شما رو ببینن خب یعنی چی این حرفها در ملا عام چشم و گوش بچه های مردم باز میشه دیگه نمونه ی بارزش هم همین جناب صاحب تاپیک![]() گاهی سکوت پرمعنا تر از هر حرفی ست........ | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی علی بابت تاپیکت... منم قبول دارم بعضی ها محیط سایت رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن... خود منم هم چند روز پیش مزاحم خصوصی داشتم فکر کرده بود اینجا بنگاه ... یابیه ![]() خب جان من کاربر محترم این تبادل حرفهای نامربوط رو میتونید برید تو مسنجر و چت هم بزنید تا بقیه مستفیض نشن | ||||||||
| |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: my dreams
(View Stats)
تشکرها: 21,121
تشکر شده 6,746 بار در 1,409 پست
کتاب مورد علاقه : Phantom of the Opera in Paris | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم کاملا با نظر دوستان موافقم.... درسته که اینجا یه محیط مجازیه ولی بلاخره هر چیزی یه حد و مرزی داره... حالا راه تو دوره دل من چه صبوره کاشکی بودی و می دیدی زندگیم چه سوت و کوره | ||||||||
| |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ...
(View Stats)
تشکرها: 6,203
تشکر شده 2,040 بار در 940 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتابها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم باهاتون موافقم. یه خورده نه بلکه باید کاملا رعایت بشه من بخاطر اینکه محیط سالمی داره و کاربراش به هم احترام میذارن و از کلمات نادرست استفاده نمیکنند و امثال اینها تو این سایت عضو شدم و ازین سایت خوشم میاد و خواهان پایداری همین محیط سالم و پاکم. منکه نمیدونم تو پروفایلا چه خبره اما بنابه گفته های بالا چیزی که فهمیدم منم میگم باید رعایت بشه. فاصله بين مشکل و حل آن يک زانو زدن است ، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا . . . خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان اما به قدر فهم تو کوچک میشود و به قدر نیاز تو فرود میآید، و به قدر آرزوی تو گسترده میشود، و به قدر ایمان تو کارگشا میشود . . . | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تو, خورده, دهه, رعایت, پروفایلا, کنید, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |