| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: semnan
(View Stats)
تشکرها: 224
تشکر شده 29 بار در 19 پست
کتاب مورد علاقه : اسکارلت-ربکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من این رمان را دانلود کردم ولی باز نمی شه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: آنجاییکه بین سبز و آبی فقط یک قدم فاصله است
(View Stats)
تشکرها: 6,125
تشکر شده 11,361 بار در 2,064 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خسته نباشین . چون نمی دونستم دقیقاً این موضوع رو کجا باید عنوان کنم اینجا دارم می گم . با تشکر از دوستانی که زحمت تایپ این رمانها رو می کشن اما فونت هایی که به کار می برن برای خوندن خیلی مناسب نیست . البته همه ی رمان ها این طور نیست اما این رمان فونتش از اون فونت های نامناسبه . بازم شرمنده . با تشکر خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: بهبهان
(View Stats)
تشکرها: 1,492
تشکر شده 1,154 بار در 52 پست
کتاب مورد علاقه : قلب طلایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام کتاب بعد از دانلود باز نمی شه پسورد که می زنیم پیغام می ده ممنون میشه برطرفش کنید « خداوندا اگر روزی بشر گردی .... ز حال ما خبر گردی .... پشیمان می شوی از قصه خلقت ، از این بودن ، از این بدعت .... خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است ، چه زجری می گشد آنکس که انسان است؛ .... و از احساس سرشار است » | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها من کتاب رو دانلود و باز کردم. فایل سالمه و 99 صفحه است دوباره پیوست کردم. اگر مشکلی هست از سیستم خودتونه رمز رو درست وارد کنید کد: www.98ia.com | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دافنه, دانلود, دوموریه, دونا, رمان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |