| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: کرمانشاه
(View Stats)
تشکرها: 2,875
تشکر شده 13,344 بار در 647 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دونا نویسنده : دافنه دوموریه این رمان قشنگ رو دوست عزیز (Darya_secret) تایپ کرده که بهش خسته نباشید میگم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | -2nya-, -نازلی-, 0123, ailasam, ana_b, aroosak, azin4000, bahar_19, blue69, bluetooth, Darya_secret, Elahe-Goddess, elektra, farnaz58, fati camando, fatima_59, golaleh, mamalisooti, nairika, nemesis, poooopak, rakina, safo, saye798, shahzad, SOHA1368, soniaaa_2003, still alive, شهاب طاهری, عشق یخی, فارسی1, نیلوفر دختر دریا, پروانه!, کاتی, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 42
تشکر شده 70 بار در 5 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من تا به حال چیزی از دافنه دوموریه نخوندم اما تعریفش را زیاد شنیدم ممنون از این کتاب | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
لطفا براي تشكر پست نديد! لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز | |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دافنه, دانلود, دوموریه, دونا, رمان, موبایل, نسخه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |