| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| Guest | توی این تاپیک هرکسی که دلش گرفته یا میخواد که با کسی درد و دل کنه و یا حرفی رو دلش سنگینی میکنه که نمیتونه به کسی بگه و یا کسی رو دوست داره و نمیتونه به کسی بگه و هر چیزی که مربوط به این نوع مسایل ودل گرفتگی میشه رو میتونه توی این تاپیک بنویسه. |
|
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | پست مفید : +3 امتیاز گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم ! چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی؟ گر بیایی دهمت جای! گر نیایی کشدم غم ! من که بایست بمیرم چو بیایی چو نیایی ! ممنون جای همچین تاپیکی خیلی خالی بود | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 565 بار در 95 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز آخ من دلم گرفته اگر یک چیزی بگم شما دخترا آتو نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گیرید پس نمیگم در دنيا هيچ چيز کاملاٌ خطايی وجود ندارد. حتی يک ساعت از کار افتاده هم میتواند دو بار در روز وقت دقيق را نشان دهد. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | - REZA -, abgine6620, azaliya, cole, dariush_4594, DarkGod, ESHGHE_AVVAL, farid.nostalgia, fery_mo_tala, girlstreet, hanoozhastam, hermine, LoVe DaY, mahtabjon, malmal91, masoud67, mina9, msghf, my love, N A F A S, Negin...Shz, omidi, ONCE ALONE, P-SIMORGH, parisa ma..., soody pink, SsHiIiVaA, tina_1390, vaghea, آیشا, اخر تنهایی, باروون, بی بی گل, جیگر 2012, حسنا72, دخترک کولی, رابين هود, زاپــاتــا, سارا1376, طلائی, فاطیمار, قلندر شب, مرگم, مهراساجون, مینوشی70, نورالعیون, یاشمین |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در دام دوست گوشه ای از اين سرزمين آريايی
(View Stats)
تشکرها: 1,124
تشکر شده 3,276 بار در 711 پست
کتاب مورد علاقه : رمان، شعر، | بدون امتیاز : 0 امتیاز چنان کز غم دل دانا گریزد دو چندان غم ز پیش ما گریزد مگر ما شحنه ایم و غم چو دزدست چو ما را دید جا از جا گریزد بغرد شیر عشق و گله غم چو صید از شیر در صحرا گریزد ز نابینا برهنه غم ندارد ز پیش دیده بینا گریزد مرا سوداست تا غم را ببینم ولیکن غم از این سودا گریزد همه عالم به دست غم زبونند چو او بیند مرا تنها گریزد اگر بالا روم پستی گریزد وگر پستی روم بالا گریزد خمش باشم بود کاین غم درافتد غلط خود غم ز ناگویا گریزد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **samanta**, abgine6620, azaliya, cole, dariush_4594, elahe.goddess, fery_mo_tala, girlstreet, hanoozhastam, hermine, LoVe DaY, maheabi, mozhoo, N A F A S, nadiha, noOoOoO, paria69, soody pink, SsHiIiVaA, T T--THR, tina_1390, toweety.1375, vaghea, ~ Marsa ~, آیشا, بی بی گل, حسنا72, رابين هود, قلندر شب, مرگم, مهراساجون, مینوشی70, یاشمین |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 408 بار در 90 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز كي مهربونيتو گرفت از من غرقابه درد؟ كي دستاي عزيزتو تبر براي ساقه كرد؟ كينه رو كي ياد تو داد تو هم شدي مثل همه؟ از تن گرم عاشقت كي ساخته يك مجسمه؟ شديداً دلم گرفته ، غم بزرگي رو دلم سنگيني مي كنه و .... شب تاريك من را صبح اميدي نمي باشد! خدایا گرچه این کفر است ولی یک شب از این شبها ، فقط یک لحظه، | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **samanta**, A.ROZ.M, abgine6620, cole, dariush_4594, elahe.goddess, ESHGHE_AVVAL, farid.nostalgia, girlstreet, hanoozhastam, hermine, LoVe DaY, maheabi, mahnaz.love, mozhoo, N A F A S, nadiha, paria69, serendepity, soody pink, Street love, tina_1390, vaghea, ~ Marsa ~, آزادگی, آیشا, بی بی گل, قلندر شب, مرگم, مهراساجون, مینوشی70, یاشمین |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| Guest | صاحب آوازه در اقلیم گمنامی منم نام خود را از زبان هیچ کس نشنیده ام...... |
|
| | #7 (لینک مستقیم) |
| Guest | من پریشان دیده می دوزم بر او بی صدا نالم که این است آنچه هست خود نمی دانم که اندوهم ز چیست؟؟؟؟ زیر لب گویم چه خوش رفتم ز دست.............. فروغ |
|
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: همین دور و بر!
(View Stats)
تشکرها: 1,828
تشکر شده 2,951 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | بدون امتیاز : 0 امتیاز "چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت......دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور" در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری..کوچکتر می شوی!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, **samanta**, *bi gharar*, abgine6620, dariush_4594, eh3an00, elahe.goddess, farid.nostalgia, girlstreet, hermine, LoVe DaY, maheabi, mahnaz.love, malmal91, masoud67, mina9, mozhoo, N A F A S, nadiha, nazi.firegirl, paria69, parisa ma..., settodeh, shabnam banoo, sonami, soody pink, susan1, tina_1390, venoos1993, zizi_loveless, آلیشیا, آیشا, اخر تنهایی, اميد1349, انائل, بی بی گل, رابين هود, قلندر شب, مرگم, مهراساجون, مو فرفری, مینوشی70, نورالعیون, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Biology حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم، شدم آن عاشق دیوانه که بودم! * در نهانخانه ی جانم گل یاد تو درخشید باغ صد خاطره خندید ، عطر صد خاطره پیچید. * یادم آمد که شبی با هم از آن کوچه گذشتیم پرگشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم ساعتی بر لب آن جوی نشستیم تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت من همه محو تماشای نگاهت آسمان صاف و شب آرام بخت خندان و زمان رام خوشه ماه فرو ریخته در آب شاخه ها دست برآورده به مهتاب شب و صحرا و گل و سنگ همه دل داده به آواز شباهنگ * یادم آید : تو به من گفتی : "از این عشق حذر کن! لحظه ای چند بر این آب نظر کن آب ، آئینه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا ، که دلت با دگران است! تا فراموش کنی، چندی از این شهر سفر کن!" * با تو گفتم : "حذر از عشق؟ "حذر از عشق؟ ندانم! سفر از پیش تو؟ هرگز نتوانم! روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم، تو به من سنگ زدی من نه رمیدم، نه گسستم" باز گفتم که: "تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم، همه جا گشتم و گشتم حذر از عشق ندانم سفر از پیش تو هرگز نتوانم، نتوانم…!" * اشکی ازشاخه فرو ریخت مرغ شب ناله ی تلخی زد و بگریخت! اشک در چشم تو لرزید ماه بر عشق تو خندید، یادم آید که از تو جوابی نشنیدم پای در دامن اندوه کشیدم نگسستم ، نرمیدم * رفت در ظلمت غم، آن شب و شب های دگر هم ، نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم، نه کنی دیگر از آن کوچه گذر هم! بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم! فریدون مشیری به شادیای کودکانه خو می کنم همیشه خوشبختیتُ آرزو می کنم دلم گرفته ،سرم عجیب سنگینه دارم دوباره عطرِ تو رو بو می کنم ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **samanta**, *bi gharar*, *kArAne*, *saba*, -فرزانه-, 123456789101112, 3D GIRL, abgine6620, amozhgan, Asal88, Black Sun, blue star, dariush_4594, elahe25131, ELHAM TAVASOLI, emo girl, fandogh jon, farid.nostalgia, fery_mo_tala, girlstreet, hermine, honey.m, kodaki, LoVe DaY, maha74, maheabi, mahnaz.love, malmal91, maryamale, mona.65, mozhoo, N A F A S, nadiha, nastaran.z, nazi.firegirl, Negin...Shz, padideh!, pardisa 1, paria69, RealIty, ronak voji, serendepity, settodeh, Soheil0068, soody pink, SsHiIiVaA, susan1, tina_1390, va-p2012, vaghea, venoos1993, yasifabrik, zizi_loveless, z_h0991, ~ Marsa ~, ~kurda smalt~, ~~asha~~, آلیشیا, آیشا, المین, امدن, انائل, بارون بهاری, باروون, بی بی گل, تمنای هستی, خوشگلم من, دخترک کولی, رابين هود, روشنکmj, زاپــاتــا, شب رویایی, فافانی, قلندر شب, مرگم, مو فرفری, مینا تنها, مینوشی70, کوروش بزرگ, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| Guest | دوستان توجه کنند از این به بعد شعرهاشون رو توی تاپیک دفتر شعر یا تاپیک بیا مشاعره کنیم قرار دهند. |
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آسمان, انتظار, اینجا, بیا, خشم, خوشحالی, دردودل, دلت, دلتنگی, صبر, غصه, کنید, گرفته |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |