| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد الرضا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,160 بار در 204 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها ازهمتون ممنونم به لطف خدا عمل به خیر گذشته و غده خوش خیم تشخیص داده شده خیلی اعصابم متشنج بود حالا خیلی آررومترم بگذاريد و بگذريد ببينيد و دل مبنديد چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: ankara
(View Stats)
تشکر شده 1,783 بار در 218 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بچه ها دلم خيلي دلم شكسته از زندگي بدم آمده ازعشق از همه چيز چرا زندگيئ اينقدر بي وفاست آخه چرا ♥♥♥سکوتم را به باران هدیه کردم تمام زندگی را گریه کردم به هر خاک رسیدم تکیه کردم♥♥♥ ۞۞۞۞ آرزو....18....دانشجو | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 565 بار در 95 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من وقتی دلم می گیره فقط میام توی اتاقم و یکم با خودم خلوت می کنم. فکرش اول دیوانه ام میکنه ولی بعد میگم بی خیال دنیا که آخر نشده [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] در دنيا هيچ چيز کاملاٌ خطايی وجود ندارد. حتی يک ساعت از کار افتاده هم میتواند دو بار در روز وقت دقيق را نشان دهد. | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,351 بار در 5,617 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز آهنگ غمگین گوش میدم . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جا
(View Stats)
تشکرها: 2,141
تشکر شده 2,970 بار در 999 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من وقتی دلم میگیره یا اعصابم خورد میشه میرم تو اتاقم و فکر میکنم اول به ناراحتیم یا مشکلم بعدش به یه چیزی که خوشحالم کنه . بعدشم مثل علی خان بیخیالش میشم . | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: یه گوشه از زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 2,667
تشکر شده 1,587 بار در 765 پست
کتاب مورد علاقه : رایکا،اریکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من وقتی دلم میگیره یه گوشه کز میکنم وبه اون موضوع فکر میکنم adam lambert is the best ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,071 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انگار باید بگیم وقتی دلمون میگیره چکار میکنیم . من وقتی دلم میگیره مینویسم،اهنگ مورد علاقمو گوش میدم البته دیوونه بازی(شعر) مینویسم پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنید خیلی خوبه و ارومتون میکنه وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,717 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه دلم بگیره، 3 تا 4 روز درگیر شدم! به هیچ کاره دیگه ای نمی تونم دست بزنم و به طور کلی از دور خارج میشم شاید گریه کنم، شاید با خدا حرف بزنم، شاید اهنگ ها مورد علاقمو گوش بدم، شاید هم بنویسم! واقعا سخته، خدا نیاره! من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکر شده 1 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من وقتي دلم ميگيره فقط گريه مي كنم | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: خیلی دور
(View Stats)
تشکر شده 7 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز می خوام گریه کنم خدا[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_cry.gif[/img] خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آسمان, انتظار, اینجا, بیا, خشم, خوشحالی, دردودل, دلت, دلتنگی, صبر, غصه, کنید, گرفته |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |