| |||
| | #2601 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همه ايران سراي من است
(View Stats)
تشکرها: 2,671
تشکر شده 409 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : هر كتابي كه جذاب باشه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خداجونم میدونی چه قدر دوستش دارم ولی یه مدتی خیلی دلم ازش گرفته مخصوصا امشب خدایا فقط یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشه که داریم داغون میشم خدایا سایه شون را از سرم کم نکن ......خدایا قدرت تحمل هم به من هم مامانم بده سكوتم از رضايت نيست....دلم اهل شكايت نيست.... | ||||||||
| | |
| | #2602 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همه ايران سراي من است
(View Stats)
تشکرها: 2,671
تشکر شده 409 بار در 178 پست
کتاب مورد علاقه : هر كتابي كه جذاب باشه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خداجونم میدونی چه قدر دوستش دارم ولی یه مدتی خیلی دلم ازش گرفته مخصوصا امشب خدایا فقط یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشه که داریم داغون میشم خدایا سایه شون را از سرم کم نکن ......خدایا قدرت تحمل هم به من هم مامانم بده | ||||||||
| | |
| | #2603 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: سلسله جزاير خندان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-دهل | پست معمولی : +1 امتیاز چي بايد بگم بايد بگم دلم گرفته آره بايد بگم بغض دارم بايد بگم كم آوردم چي بايد بگم همه اينا رو كه يه عمر گفتم حرف تازه يادم بده يه چيز جديد يادم بده بگو تا بگم هان هان هان چي بايد بگم آخه به جان خودم كه صبرم داره ته ميكش داغونم داغون بهترينم هستيت داره ضجه ميزن ميشنوي پس درياب دريابش دريابش هستي منتظر تو | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2604 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,968
تشکر شده 388 بار در 227 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی وقته دلم گرفته... حالم خوب نیست.... دیگه نمیتونم... کم آوردم.... خدایا یا بهم توان بده یا راحتم کن... خستم خیلی خسته ایکاش کسی بود که بهم کمک کنه خدایا کمکم کن خواهش می کنم بخدا کم آوردم سخت است حرفت را نفهمند، سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند، حالا میفهمم، که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ؛ اشتباهی هم فهمیده اند. «دکتر علی شریعتی» | ||||||||
| | |
| | #2605 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 33,744
تشکر شده 78,653 بار در 2,515 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است ... دلم گرفته ... خیلی خیلی زیاد ... دلم خونه ... از این روزگار ... از این زمونه ... از آدماش ... از مردایی که اسم مرد رو یدک می کشن، ولی نامردن ... !!! ... من خیلی چیزها و خیلی آدما رو بخشیدم ... ولی نمی دونم خدا هم می گذره یا نه ... گاهی فکر می کنم اگه خدا بگذره، از عدلش به دوره ... !!! ... چندین سال گذشته ... ولی بازم گاهی شبا که فکرم برمی گرده به اون روزا ... دلم خیلی می گیره ... اذیت می شم ... غمگین می شم ... دلگیر می شم ... شاکی می شم به درگاه خدا ... !!! ... همیشه خدا رو به خاطر همه چیزهایی که بهم داده شکر می کنم ... ولی خدایا چرا ... ؟؟؟ ... | ||||||||
| | |
| | #2606 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 233
تشکر شده 1,773 بار در 320 پست
کتاب مورد علاقه : همه جور کتاب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز انقدر حالم گرفتست که اینجا نظر گذاشتم... خودم که یه بار هم نمیخونمش! شما هم نخواستین، نخونین! من بلد نیستم مثل خیلی های دیگه که اینجا نظر میذارن شاعرانه و قشنگ حرف بزنم... پس با زبون خودم میگم... امشب دلم خیلی گرفته... از همه دلخورم. با کسی دعوام نشده ولی... حوصله کسیو ندارم! کاش ما دخترا هم میتونستیم مثل پسرا وقتی دلمون گرفت از خونه بزنیم بیرون... کاش یه جا داشتم برای خودم... کاش یکیو داشتم که وقتی واسش درد و دل میکنم نه مثل یه مادر نصیحتم کنه! نصیحتی که آخرش به دعوا ختم میشه! نه پدری که بی منطق باشه... پدری که سالهاست دیگه براش درد و دل نمکنی... نه دوستی که بعدها ازش خجالت بکشی... من نمیگم آدم کاملی هستم... ولی خیلی سعی میکنم به دل خانوادم راه برم... از خیلی چیزها، خیلی چیزها به خاطر رضایتشون گذشتم... میدونم که اونا هم واسم کم نذاشتن... ولی چرا واسه بعضی مسائل همیشه زخم زبون میزنن؟؟؟ واقعا نمیدونن که این زخم زبونا آدمو له میکنه؟ نمیدونن آدما رو از هم دور میکنه؟ دقت نمیکنن که دیگه کمتر باهاشون حرف میزنم؟ توجه نمیکنن که دیگه از توی خونه بودن لذت نمیبرم؟ نمیبینن که هر روز بیشتر تو دانشگاه، میمونم تا کمتر خونه باشم؟ واقعا چرا ما وقتی که یکی زیادی باهامون کنار میاد، به جای اینکه ما هم باهاش کنار بیایم و درکش کنیم، سعی میکنیم تو همه چیزش دخالت کنیم؟ چه مصر و چه شام و چه بر و چه بحر همه روستایند و شیراز شهر ![]() | ||||||||
| | |
| | #2607 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: کانادا
(View Stats)
تشکرها: 15,292
تشکر شده 9,988 بار در 2,417 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر و گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای خدا چرا هیچ کس حرف منو نمیفهمه ! ![]() اگه لبخند میزنم یا میخندم دلیل بر خوب بودن نیست ! چرا مردم اینو نمیفهمن ! وای خدا دارم از انتظارهای دیگران دییوونه میشم ! اینکه دیگران بیش از حد از انتظار دارن و وقتی تو گند میزنی ! بابا چرا باور نمیکنید گند زدم به کی قسم بخورم !این باور نکردنها و بت ساختنها داره داغونم میکنه ! هنوز خودم تو بهت موندم ! چی بگم اصلا ؟ ![]() خدایا میشه کمکم کنی..خیلی محتاجم ![]() دارم دیوونه میشم ! طاقت این شکنجه را ندارم ! خیلی سخته برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من فرزندی از فرزندان کوروش هستم که از دودمان ماد و پارس و زاده شده در انشان هستم. برای میهنم جان میدهم و در برابر متجاوزین به کشورم تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهم کرد. بر گفتار و کردار و اندیشه نیک استوارم. منــم کـــوروش منــم بابـــک منــم فرهـــاد منــم آذر منـــم آن رستـــمِ دستـــان منــــم آن بـبـرِ تنگستــان بــه نــام هـورمـزدایـم بـه اسـمِ پــاکِ ایـــرانـــــم قســـم تــا آخـرِ دنیــا کـه بــر ایـن خـاک دُژبـانــم قسـم بــر تختِ جمشیــدم بــه آبــیِ خلیــج فــــارس قســم بــر روحِ خرمّدیــن قســم بــر قــومِ پــاک پــــارس دوبـــاره مـی بــرم بــرعـرش تــو را ای مــامِ بـی همتــا دوبـاره مـی کنــم تـــاجـــى تــــو را مــن بـــر سَـرِ دنیـــا | ||||||||
| | |
| | #2608 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: همدان
(View Stats)
تشکرها: 14,287
تشکر شده 3,054 بار در 1,102 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ،شاهنامه حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خسته ام خسته تر از هیاهوی باد خسته تر از آن موج شاد خسته شدم از خنده های مستانه آن آدمها. بازی کودکانشان را ببین چه شاد و سبکبال به پرواز درآمده اند...؟؟؟ از آن هم خسته شدم. از خستگی خسته شدم دلم دلتنگی میخواهد. چشمانم باران میخواهد. لبانم میخواهد ساعتی خنده را فراموش کند. شاید بروم آنجایی که به وقت دلتنگی شانه ای تکیه گاهم باشد وبه وقت باران دستی جمع کند قطره های غلطانم را. شاید بروم و فراموش کنم که روزی خنداندم و خنجر خوردم و باز خندیدم... هستی این روزا علاوه بر دلتنگی...خسته ام.. خسته بگذارتاشیطنت عشق، چشمان تورابه عریانی خویش بگشاید هرچندمعنایش جزرنج وپریشانی نباشد، اماکوري را هرگزبه خاطرآرامش تحمل نکن. | ||||||||
| | |
| | #2609 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: توخودم
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 319 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : كيمياگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من ازين دنيا متنفررررررررررم روزمرگم اشک راشیداکنید روی قلبم عشق راپیداکنید روزمرگم خاک راباورکنید روی قلبم لاله راپرپرکنید جامه راخاک وخاکسترکنید خانه ام راوقف نیلوفرکنید پیکرم راغرق درشبنم کنید روی قلبم لاله هاراخم کنید روزمرگم دوست رادعوت کنید دورقبرم راکمی خلوت کنید بعدمرگم خنده راازسرکنید رفتنم رادوستان باورکنید | ||||||||
| | |
| | #2610 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 687
تشکر شده 669 بار در 365 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این روزها دچار سر گیجه ام! تلخ تر از تلخ! زود می رنجم! انگار گمشده ام! حتی گاهی میترسم !!! چه اعتراف بدی! شاید لحظه کوچ به من نزدیک شده! دلم هوای سردی غربت دارد… ویرایش توسط raha_210 : ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۱۱ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آسمان, انتظار, اینجا, بیا, خشم, خوشحالی, دردودل, دلت, دلتنگی, صبر, غصه, کنید, گرفته |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |