| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد الرضا
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,160 بار در 204 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز از بچه هاي 98 ي خواهش ميكنم برام دعا كنن . امشب يكي از عزيزام تو اتاق عمل با مرگ دست و پنجه نرم ميكنه بگذاريد و بگذريد ببينيد و دل مبنديد چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) |
| Guest | انشآله هرچه زودتر از مرگ نجات پیدا کنند.دعای خیر دوستان نودهشتیا پشت مریضتون باشه انشآله.[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_arrow.gif[/img] |
|
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 565 بار در 95 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا به خدا این شادمهر راست میگه!!!!!!!!!! میگه هر کی درد دل داره بگه شما بجاش دری وری در قالب شعر تحویل می دهید [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] در دنيا هيچ چيز کاملاٌ خطايی وجود ندارد. حتی يک ساعت از کار افتاده هم میتواند دو بار در روز وقت دقيق را نشان دهد. | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زير آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,029
تشکر شده 2,659 بار در 1,094 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گيسو جان اميدوارم كه عزيزتان به اميدخدا زودتر خوب شوند. انشالا كه صحيح و سلامت از اتاق عمل بيرون بيايند. اميد به خدا ودعاي 98ها بدرقه راهش. "ستيز من تنها با تاريكي ست، من براي نبرد با تاريكي شمشير نمي كشم چراغ مي افروزم." "جمله ای از زرتشت" | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: همین دور و بر!
(View Stats)
تشکرها: 1,828
تشکر شده 2,951 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="giso";p="5563":1qeglynd]از بچه هاي 98 ي خواهش ميكنم برام دعا كنن . امشب يكي از عزيزام تو اتاق عمل با مرگ دست و پنجه نرم ميكنه[/quote:1qeglynd] هیچی بد تر از این نیست که آدم عزیزشو رو تخت بیمارستان ببینه [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_cry.gif[/img]..من با تمام وجودم واسه همه مریضا دعا می کنم...انشاالله عزیز شما هم سلامتیشو دوباره به دست بیاره.. [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_cry.gif[/img] در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری..کوچکتر می شوی!! | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | بدون امتیاز : 0 امتیاز گیسوی عزیزم نگران نباش منم چون همدردتم کلی برای عزیزت دعا میکنم امیدوارم هر چه زودتر خوب بشه خدا بخیل نیست سخاوتمنده حتما دعای همه ما رو اجابت میکنه به دلت بد راه نده و امیدوار باشه یا من اسمه دوا و ذکره شفا | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,717 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گیسو جون امیدوارم زودتر حالش خوب بشه و دوباره زندگی قشنگ بشه! همه دعا می کنیم، خدا بزرگه من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) |
| Guest | [quote="خانومی";p="5773":3tkiew7y]یا من اسمه دوا و ذکره شفا[/quote:3tkiew7y] |
|
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,071 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجور که پیداست بچه های 98 خیلی دلشون میگیره من یه پیشنهاد دارم هر وقت دلتون میگیره هر حسی که در اون لحظه دارید رو بنویسید وقتی بهتر شدید اونارو بخونید خیلی خوبه یجورایی ارومتون میکنه هم اون لحظه که دلتون گرفته و مینویسید هم وقتی میخونیدش این فقط یه پیشنهاده من امتحان کردم ،واسه من که خوب بود وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با نظر کانا جون موافقم خیلی راه حل خوبیه من چند ساله دارم این کار رو انجام میدم هر وقت که دلم میگیره یه دفتر دارم که توی اون مینویسم و ساعت و تاریخ و مکانش رو مینویسم و از خدا میخوام که کمکم کنه و وقتی که برمیگردم و اونا رو میخونم خیلی آروم میشم به خاطر اینکه میبینم که اون مشکلم حل شده و به بعضیهاش هم خنده ام میگیره که چرا به خاطر موضوعی به این کوچیکی دلم گرفته. آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آسمان, انتظار, اینجا, بیا, خشم, خوشحالی, دردودل, دلت, دلتنگی, صبر, غصه, کنید, گرفته |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |