| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : Cosmic dust
تشکرها: 2,335
تشکر شده 3,066 بار در 988 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ماهی قرمزها غالبا اندازه ای بسیار کوچک دارند به طوری که در یک تنگ کوچک نیز جا می شوند. همچنین وزن آن ها از 100 یا 200 گرم بیشتر نیست. به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، یکی از معروف ترین انواع ماهی را می توان ماهی قرمز دانست که از جمله ماهی های آکواریوم هستند و البته ما بیشتر با دیدن آن یاد روزها عید می افتیم. ماهی قرمزها غالبا اندازه ای بسیار کوچک دارند به طوری که در یک تنگ کوچک نیز جا می شوند. همچنین وزن آن ها از 100 یا 200 گرم بیشتر نیست. ![]() از آنجایی که در دنیای حیوانات همیشه عجایب بسیار شگفت انگیزی به وقوع می پیوندد به تازگی یک ماهیگیر به نام "مایک مارتین" از دریاچه میشیگان ماهی قرمزی 1.5 کیلوگرمی گرفته است. این ماهی قرمز سنگین وزن نزدیک به 30 سانتی متر نیز طول دارد و این ماهیگیر می گوید پس از صید آن بسیار شکه شده بودم و چشمانم را باور نداشتم. او گفته است که صید این ماهی بسیار سخت بود و البته به دنبال آن هست که این ماهی بسیار عجیب را در کتاب گینس به ثبت برساند. ![]() سعی کن تو زندگی درخت باشی ؛ که اگه کسی بهت لگد زد ! شکوفه بارونش کنی ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : خانه ای در طرف دیگر شب ساخته ام
تشکرها: 355
تشکر شده 356 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : سینوحه و بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این دیگه جاش تو تنگ نیست..جاش زیر سبزی پلو ه... قدم زدن با تو را، حتی در کوچه ی علی چپ دوست دارم... ویرایش توسط بهار و زمستان : ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۵۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 684
تشکر شده 4,822 بار در 1,011 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من / قرار نبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخی نازی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : کرمانشاه
تشکرها: 1,052
تشکر شده 1,373 بار در 547 پست
کتاب مورد علاقه : سکوت | بدون امتیاز : 0 امتیاز حیف این نبود کشتنش! یکی از بهانه های معنی بخشه آرامش در زندگی مشاهده ی لبخند متقابل دخترک گل فروشیه که پشت چراغ قرمز با هول و هراس میگه:عمو..توروخدا یه گل بخر به خونت شادی ببر من امروز این آرامش رو درک کردم.. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 348
تشکر شده 5,687 بار در 800 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چه نازه...عاشق ماهی هام همیشه دوست داشتم یه آکواریوم تو اتاقم داشتم ایشالا مخ باباامو میزنم یکی بخره برام رمانم شاعر از کوچه گذشت لیک شعری نسرود نه که معشوقه نداشت نه که سرگشته نبود سالها بود که کوچه مهتاب خیابان شده بود... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج
تشکرها: 3,850
تشکر شده 1,915 بار در 938 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا کشتنش خووووووو؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : تو فکرو ذهنش
تشکرها: 1
تشکر شده 16 بار در 10 پست
کتاب مورد علاقه : س تفنگدار.غصه ی ما ب سر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چ ماهیای خوشگلی .ای کاش نمیکشتنش!!???? | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : 500 متری ساحل
تشکرها: 2,989
تشکر شده 3,095 بار در 1,008 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا اینا یه گونه از ماهی های اوشین هستن دیگه .............هر چیزی هم که می تونن رو می خورن............1 کیلو چیزی نیس که ........شمام می تونین ماهی قرمزاتونو تا اون حد بزرگ کنین...............من 3 سال ماهی قرمزامو نگه داشتم بعد زده شدم بردم ولشون کردم ...................خیلی بزرگ شده بودن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 8,112
تشکر شده 862 بار در 450 پست
کتاب مورد علاقه : خوب خيلي زيادن..... | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره كاش نميكشتنش :((((((( به "بعضیا" باید گفت یه برنامه بزار دیگه نبینمت... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : اصفهان نصف جهان
تشکرها: 22,893
تشکر شده 1,883 بار در 1,014 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه رنگه قشنگیم داره ............... آری ، آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |