| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : آینده
تشکرها: 19,470
تشکر شده 5,897 بار در 718 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای دکتر شریعتی حالت من : | ![]() ![]() ![]() متاسفانه مطلع شدیم "کامبیز دیرباز" عزیز (نفر دوم از راست) بازیگر نقش مجید در اخراجی ها به خاطر از کار افتادن کلیه ها در حال دیالیز هستند برای سلامتی این بازیگر همگی دعا کنید ویرایش توسط sana1994 : ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۰۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, * sogand 21 *, **سولماز**, *asemani*, *Hamraz*, *shakiba*, *tina, .:~LiYaN~:., .Fereshteh., .ƦoManCe., aqua, asal~khanoomi, B . A, cheshmaloo, CIVIL, D0nya, delish, down13, Fa TeMeH, fari ♥ al, galapagOos, Ghazaleh_k, hadis00, m.nafas, Mahi jo0o0n, mahtab26, maryam.khakbaz, melanie stryder, mk70, moein sh, nastaran_702, nazy69, PaRiiSsa, PARIS A, parisa.ss, rashna, saghi.m, samanda, shaghayegh91, shima.7, Sokout, VIDA / H, yase_sefid, yasna:s:.:, z-sadr, zahra.96, zahra.gol, ~ sara bala ~, اسپینوی, الیــــسا, بهار بارانی, بیانکا, تینا97, رها 69, ز=زینت پدر, سامانتا, سكوت ابريشم, سهیل76, سپیدک, فاطمه76, فانتین, فهیمه.ر, نام کاربری, ✖SOƲSᗩƝ✖ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 4,837
تشکر شده 2,093 بار در 1,068 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-قرار نبود حالت من : | اخی خیلی بازیگر خوبیه ایشالا خدا شفاش بده زودتر خوب شه دوستای گلم 1مدت نیستم ولی برمیگردما فراموشم نکنید واسم دعا کنین امتحانام خوب پیش بره دوستون دارم اگه احیانا نیومدم حلالم کنید ![]() گاهی اونقدر خدا زود به خواسته مون جواب میده که باورمون نمیشه از طرف اون بوده اینجاست که میگیم عجب شانسی آوردم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 5,312
تشکر شده 3,928 بار در 1,227 پست
حالت من : | امیدوارم هر چه سریعتر خوب شهــ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ღ♥ღ ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ عــَزیـزم اونـی که بـا دیـدَنـت کـَفـ میکـنه دلسـتـرهـ ِ ، نـَ مـَن ... !! ویرایش توسط الیــــسا : ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ در ساعت ۰۹:۱۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : esfahan
تشکرها: 9,564
تشکر شده 4,577 بار در 1,718 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابای 98ia حالت من : | وای خدای من ![]() خیلی دوسش دارم...انشاا...خوب بشه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیره آواره زندگی!
تشکرها: 5,041
تشکر شده 4,385 بار در 656 پست
کتاب مورد علاقه : غریبه ی آشنا,ملکه ی عش حالت من : | آخی... ایشالا زودتر خوب شه
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ❤ زیر گنبد کبود
تشکرها: 19,144
تشکر شده 4,433 بار در 2,562 پست
کتاب مورد علاقه : ❤ عشق روي پياده رو حالت من : | وای خدا ، چقد عوض شده ، الآن حالش خوب شده ؟؟؟ ایشالا حالش بهتر بشه . روح من در جهت تازه ء اشیا جاری است . روح من کم سال است . روح من گاهی از شوق ، سرفه اش می گیرد . روح من بیکار است : قطره های باران را ، درز آجرها را ، می شمارد . روح من گاهی ، مثل یک سنگ سر راه حقیقت دارد . ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : پشت درياها
تشکرها: 1,816
تشکر شده 842 بار در 497 پست
کتاب مورد علاقه : هرى پاتر،آشيانه افسان | Vayyy khodaia eeshala ke zodtar khob beshe Always remember to forgot the things that made you sad But never forget to remember the things they made you glad. And also remember that the life is wonderful so do not let anything that make it woeful!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : کره زمین...قاره اسیا..ایران
تشکرها: 8,338
تشکر شده 3,263 بار در 848 پست
کتاب مورد علاقه : .همنام.اگنس گری حالت من : | اخه الهی همه بیماراشفا پیدا کنن.....
being human | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : به درد تو نمیخوره
تشکرها: 5,485
تشکر شده 2,928 بار در 1,052 پست
کتاب مورد علاقه : مودب پور و ماندا معینی حالت من : | شفا پیدا میکنه انشاا.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا.... ![]() قبول كنيد كه هركسي خطرناك است و قبول كنيد كه هيچكس خيلي خطرناك نيست!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : SOME WHERE
تشکرها: 58
تشکر شده 221 بار در 73 پست
حالت من : | ای ای ای ا ی دونیا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |