| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی همین نزدیکا
تشکرها: 21
تشکر شده 542 بار در 291 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ماندگار حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() زندگی حکمت اوست............... زندگی دفتری از خاطره هاست............. چند برگی را تو ورق خواهی زد..............ما بقی را قسمت.............. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : مازندران
تشکرها: 982
تشکر شده 587 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/جدال پرتمنا حالت من : | خوشگله... من وخداوند هر روز فراموش می کنیم او گناهان من را ومن لطف او را | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 538
تشکر شده 461 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بچه مایه داره ها!اسمش یعنیچی؟دنیز؟ ![]() دختر وحید هاشمیان خیلی نازتره اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : in Words
تشکرها: 33
تشکر شده 96 بار در 54 پست
حالت من : | سلام ممنون از عکسها من درست ندیده بودمش تا حالا علی دایی رو دوست دارم آدم سالم و پاکیه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو اتاقم رو تختم
تشکرها: 358
تشکر شده 1,493 بار در 909 پست
کتاب مورد علاقه : بـــــــــــــــــــ حالت من : | همچین خوشگلی هم نداره ها.......لوسه ........... ولی خب بچه پولداره دیه....... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید پسري که از اين سرِ شهر ميکوبه مياد دنبال تو, پسري که بدون ترس و محکم, همه جا دستاشو دورت حلقه ميکنه, پسري که اس ام اساش کوتاه هست اما پر احساسه, پسري که دستات رو تو چراغ قرمزِ خيابونا محکمتر ميگيره, ... پسري که بي هوا برات اس ام اس هاي غمگين ميفرسته, پسري که تو بيرون رفتناي دسته جمعي ساکت تر از هميشه است, پسري که وقتي داري حرف ميزني تو صورتت لبخند ميزنه, پسري که موهاتو از جلوي چشمات ميزنه کنار, پسري که وقتي تو خودتي, قلقلکت ميده؛ اين پسر رو حق نداري اذيت کني؛ حق نداري...... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال
تشکرها: 1
تشکر شده 403 بار در 262 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی حالت من : | اسم دخترش نوراست اینم دخترش نیست برادر زادشه عکس ماله 2 :3 ساله پیشه حاکمی به مردمش گفت: صادقانه مشکلات را بگویید حسن نزد حاکم رفت و گفت: گندم و شیر چه شد؟ مسکن چه شد؟ کار چه شد؟ حاکم گفت:ممنوم که منو اگاه کردی همه چیز درست میشه! 1 سال گذشت... حاکم گفت:صادقانه مشکلات را بگویید کسی چیزی نگفت! کسی نگفت گندم و شیر چه شد ؟ کار چه شد؟ تنها از میان جمع کسی ارام گفت: حسن چه شد؟! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : زیرچترخدا
تشکرها: 1,820
تشکر شده 82 بار در 35 پست
حالت من : | بالاخره دنیز یا نورا؟ دنیز یعنی دریا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : شیــــراز...
تشکرها: 2,595
تشکر شده 23,754 بار در 414 پست
کتاب مورد علاقه : باد بادک باز و.... حالت من : | ![]() ![]() نورا دایی... این دختر علی داییه تابوی من یک تابوت است... در خودم تاب می خورد!!! تابوتِ تابــــوی من... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون پر ستاره
تشکرها: 2,582
تشکر شده 1,704 بار در 663 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه حالت من : | دوتا دختر داره این فقط عکس یکیشونه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : آسمون دل داداشی
تشکرها: 558
تشکر شده 5,978 بار در 1,273 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بچه پولداره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |