| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : توى قلب ادماااا
تشکرها: 2,439
تشکر شده 3,172 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی اند ... حالت من : | مال سريال دختران حواء اون يكي زن سامان بوده تنها...زیر...باران http://www.forum.98ia.com/t741087.html![]() ![]() ![]() به خدا گفتم بیا اسمون رو قسمت کنیم.اسمون واسه من.ابراش مال تو.دریا مال من. موجش مال تو. خورشید مال من. ماه مال تو... خدا خندیدو گفت: تو بندگی کن همه دنیا مال تو... حتی من هم مال تو | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,840
تشکر شده 804 بار در 579 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | نمیشناسمش و من هنوز عاشقم آنقدر که می توانم هر شب - بدون آنکه خوابم بگیرد از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم و دست آخر همه را فراموش کنم آنقدر که می توانم اسمت را روی تمام آبهای دنیا بنویسم و باز هم جا کم بیا ورم آنقدر که می توانم شب ها طوری به یادت گریه کنم که خدا جایم را با آسمان عوض کند! و من هنوز عاشقم آنقدر که میتوانم چشم هایم را ببندم و خیال کنم: شاید دوستم داری !!!! | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : ye jaye dur,kheyli dur
تشکرها: 4,152
تشکر شده 3,270 بار در 1,468 پست
کتاب مورد علاقه : bolandi haye bad gir حالت من : | نمیشناسمشون | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱
تشکرها: 2,714
تشکر شده 3,437 بار در 723 پست
کتاب مورد علاقه : furugh farokhzad-sohrab sepehri حالت من : | اتفاقا چهرش سینماییه من زنم و به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو! درد آور است که من آزاد نباشم تا تو به گناه نیفتی قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشم هایت می آیند تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم. | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی که روحم هست
تشکرها: 1,731
تشکر شده 1,481 بار در 1,035 پست
کتاب مورد علاقه : دهل.مجنون تر از فرهاد حالت من : | نمیشناسمش! پایدار تا پای دار این روزهایم به تظاهر میگذرد تظاهر به بی تفاوتی تظاهر به بیخیالی به شادی...!!!! به اینکه دیگر هیچ چیز مهم نیست اما... چه سخت میکاهد از جانم این نمایش ![]() میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست وای به حال من با این بهاری که شروع کردم ![]() راز موفقیت چیست؟ تصمیم گیری درست. تصمیم گیری درست از چه ناشی میشود؟از تجربه. تجربه ار چه به دست می آید؟ از تصمیم گیری های غلط !! | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 7
تشکر شده 738 بار در 319 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.بامدادخمار حالت من : | قیافه باحجابش تو فیلم جذابتره | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : کرمان
تشکرها: 2,388
تشکر شده 333 بار در 176 پست
کتاب مورد علاقه : اسکارلت حالت من : | راستش من خیلی تلوزیون نگاه نمی کنم برای همینم نمی شناسمش به هر حال ممنون که اطلاعات بازیگر شناسی منو بالا بردید زندگی مثل بازی حکمه مهم نیست که دست خوبی نداری مهم این که یار خوبی داشته باشی اینطوری شاید حتی بازی باخته رو هم ببری ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : توی قلب عشق زندگیم همسرم
تشکرها: 1,380
تشکر شده 744 بار در 387 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا از دافنه دوموریه حالت من : | .................. | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمان شهر
تشکرها: 2,173
تشکر شده 2,022 بار در 1,253 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | کجا بازی کرده؟ از هیاهوی زمین خسته شدم. سهراب! قایقت جایی برای من دارد؟ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 21,133
تشکر شده 6,175 بار در 1,252 پست
حالت من : | تا حالا ندیده بودمش اما قیافش خوشگله یافتن عشق مانند یافتن کفش است.گاهی آدمهابه دنبال آنهایی که زیبا هستند می روند اما در نهایت یکی که با آن احساسراحتیمی کنند را بر می گزینند معشوقه شیطان طالع ماه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |