| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 2,613
تشکر شده 4,378 بار در 1,007 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی هستن.... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز میوم رحم میوم رحم یک تومور خوش خیم از عضلات صاف رحم استو شایع ترین تومور خوش خیم می باشد. در حدود 20-50 درصد خانوم ها در سنین بارداری وجو دارد. سن شایع آن 35-49سالگی است .و در زنان چاق یا خانوم هایی که هرگز حاملگی نداشته اند شایعتر است. علت اصلی این میوم نا شناخته است. اما یکی از دلایل بروز آن وجود استروژن بالا ( هورمون زنانه ) در بدن زن است. میوم در زمان بارداری ممکن است باعث سقط جنین ، زایمان زود رس ، قرار گرفتن غیر طبیعی جنین شود . حاملگی معمولا بدون عارضه به ثمر میرسد. درمان آن دارویی یا جراحی است که با توجه به اندازه و محل وقع آن نوع درمان توسط پرشک معلوم میشود. شایع ترین عوارض میوم عبارتند از : خونریزی زیاد به هنگام عادت ماهانه ، دردناک بودن آن ، تکرر ادرار ، احساس پری و بزرگی زیر شکم ، احتمال کم نازایی و درد ناگهانی و... تحقیقات اخیر نشان داده است که مواد شیمیایی موجود در تولیدات مختلف می تواند همانند استروژن عمل کند . دهها ماده شیمیایی در سوپر مارکت ها موجود است مانند افزودنی های مورد استفاده در بطری های پلاستیکی ، مواد دندانپزشکی ، کنسرو های غذایی ، لوسیون های بدن که می توانند عوارض ناشی از استروژن بالا را ایجاد کنند. از ترکیبات استروژنی در پرورش سریع دام و طیور نیز استغاده می شود که این ماده جذب بدن شده و عوارض استروژن بالا را ایجاد می کنند. کاهش وزن ، افزایش ورزش ، کاهش کالری در کاهش رشد میوم موثر است. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کنار دریا زیر آسمان آبی
تشکرها: 5,415
تشکر شده 20,939 بار در 2,061 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه، شطرنج عشق | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی خیلی مفید بود. دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : ناکجاآباد
تشکرها: 3,065
تشکر شده 2,172 بار در 699 پست
کتاب مورد علاقه : شعر و زبان انگلیسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من واقعا نمیدونستم؛ بسیار مفیدبود امیدوارم ادامه بدین موفق باشین ![]() ![]() استفاده از و نشانه بینش بالای شماست.![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 2,062
تشکر شده 4,972 بار در 310 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا اموزنده بود زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچکیست انتهایش میرسد پیش خدا... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : ناکجاآباد
تشکرها: 3,065
تشکر شده 2,172 بار در 699 پست
کتاب مورد علاقه : شعر و زبان انگلیسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این مطلب خیلی به دوست من کمک کرد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رحم, میوم, چیست؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |