| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بین کوه و دریا
تشکرها: 1,206
تشکر شده 13,258 بار در 2,740 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ![]() Tiger JK , Yoo Mi rae و Bizzy در قالب گروه رپی به اسم MFBTY امروز عصر آلبومی به همراه موزیک ویدیو یی سه بعدی رو منتشر میکنند ! این اولین موزیک ویدیوی سه بعدی در کره و در تاریخ KPOP هست ! آلبوم این کار شامل سه آعنگه که آهنگ اصلی Seet Dream هست و آهنگ ساز اصلی اون Smells آهنگ ساز محبوب کره ایه ! دیگر آهن این آلبوم یک ریمیکس رپ از همین آهنگ Sweet Dream هست که Bizzy و Tiger JK با هم اون رو ادیت کردند ! آهنگ دیگه ی آلبوم که اسمش اعلام نشده ساخته آهنگساز بین المللی illmind هست ! اتفاقا illmind تهیه کننده کل آلبوم هم نیز هست ! این تهیه کننده جهانی سابقه کار با رپر های مشهوری مثل 50 Cent و Eminem رو هم داره و حالا حضورش در یک کار کره ای میتونه کاری کنه که کاری جهانی دیگر در راه باشه ! این توضیح رو بگم که قبلا موزیک ویدیو سه بعدی شده در کره بوده که بعدا ورژن سه بعدیش ر با کامپیوتر درست کردند و یا حتی ورژن سه بعدی Mr.Simple هم با دور بین سه بعدی برای کاری تبلیغاتی برای LG ساخته شد اما این اولین کار سه بعدیه که هم با دوربین سه بعدی فیلم برداری شده و هم مختص KPOP هست و استفاده تجاری نداره ! پس چند ساعت دیگه منتظر اولین موزیک ویدیو سه بعدی KPOP باشید …. منبع:http://ksunyfans.ir/?p=3470#more-3470 | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Far Away
تشکرها: 1,144
تشکر شده 2,484 بار در 527 پست
کتاب مورد علاقه : Mulra حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
ایول من یکی که منتظرمتایگر جی کی خیلی دوستش دارم دمشون گرم...قیافه ی بامزه ای داره...الهی که آهنگشون اوج بگیره بترکونه ![]() ![]() ![]() ![]() - - - بچه ها جونم من پروفایلمو بستم به این معنی نیس که میرم.. میام ولی خیلی کم شاید ماهی یکبار.. بعضی از آبجی هامو دوستدارم.. ![]() از هم صحبتی با آجیهام خیلی خوشحال شدم برای همه آروزی موفقیت میکنم.. فراموشم نکنید.. ![]() خداحافظ... ![]() | ||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |