| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: قزاقستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ان سوی خیال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اقا این جوری که نمیشه یهو عوض میشن ما نمیشناسیمشون اااااااااااا کاش میدانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری میشود و اخرین سیاه پوشی که مرا به فراموشی میسپارد کیست تا قبل از مرگم جانم را فدایش کنم --------------------------------------------------- عضو گروه انفجار ستون و ضد پسر ها ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,351 بار در 5,617 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز سلام یه هو همه با هم درخواست ندید ، نمیرسم همه رو عوض کنم . نقل قول:
نقل قول:
خوبه که گفتم ، توی فهرست کاربران بگردید که یوزرتون نباشه . اینایی که شما درخواست دادید وجود داره . بار بعدی اگه یوزر وجود داشته باشه و شما درخواست تغییر به اون یوزر رو داشته باشید ، براتون عوض نمیشه . پس لطفا دقت کنید و قبلش بگردید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *ghazali_aho*, -2nya-, .ELHAM., avazkhamoosh, boyegandom, Darya_secret, dokhtare sahra, elahem, Elnaz, farnaz mt, fatima_59, hermine, mahbano, mahdieh67, mahdiyeh, mehrnusheh, Mina, mrkh792, nairika, narg-s, nemesis, NILOUFAR, parsa.a, prance, SaRa, sheida joon, shirin1366, Star-Crossed-Lover, zb7373, بی بی گل, خانم فسقلی, ناهور, ياابالفضل, پرهوده, پروانه! |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جناب ادمین شرمنده دخالت می کنم ولی مثل اینکه یادتون رفته اسم ایشون رو درست کنید! یه y کم داره امشب لیله الرغائب است؛ | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز محمد جان ببخشید پابرهنه افتادم وسط یوزر عوض کردنت اما به خدا خوب نیس این یوزر عوض کردنا..همه چی قاطی شد از صبح تا حالا که اومدم دیدم یه عالمه اینا که تو لیستمنو نمی شناسم بچه ها حالا ادمین مهربونه هر چی گفتین گوش می کنه..شما مراعات کنین....فکر ما رو هم بکنین Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: U.S.A
(View Stats)
تشکرها: 17,700
تشکر شده 20,771 بار در 1,601 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام، ممنون میشم یوزر منو از pegah/h به sokoute-momtad تغییر بدین ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: *esfahan*
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام اگه میشه یوزر منم از pediبه eli_zelzele تغیر بدید مرسی خدایـــــــــــــــــــــ ــــــا . . . اینکه میگی از رگ ِ گردن نزدیکتری و این حرفا ، در سطح ِ شعور و درک ِ من نیست بقرآن ! ! یه دیقه بیا پائین ، بغلم کن......... ![]() ![]() ![]() وبلاگم..... http://www.forum.98ia.com/blogs/41772-eli_zelzele.html | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: هر جا که دل انجاست
(View Stats)
تشکرها: 18,018
تشکر شده 17,963 بار در 2,139 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام اگه میشه اسم کاربریم رو به paradise تغییر بدین.اسمش تو لیست کاربران هس ولی مال خودم بوده اولین بار با این اسم عضو شدم ولی رمزش رو گم کردم نتونستم با اون بیام زندگی باور میخواهد ان هم از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید قلبی به تو گوید که خدا هنوز هست ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 2,911
تشکر شده 3,970 بار در 678 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خندون باشید میشه اسم کاربری منو از اشوزدنگه به اشوزدنگهه تغییر بدید ؟ خیلی ممنون میشم اخه تلفظ این دوتا فرق داره ببخشید که زحمت میدم | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,698
تشکر شده 13,961 بار در 1,785 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام منم مي خواستم از elahe 18 به elahe 70 تغيير كنم . اسمش هست تو ليست ولي يوزرش مال خودمه .قبلا يه مشكلي بود اونو ساختم كه باهاش وارد شم (به جان خودم سو استفاده نكردم .اصلا رمزش يادم نيست)مرسيييييييييييييييييييييي ييييييييي مدير ادي | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 56
تشکر شده 1,588 بار در 690 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام منم میخواستم نام کاربریمو از zahra sبه zahra74 تغییر بدید ممنون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تغییر, درخواست, نام, کاربری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |