| |||
| | #191 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: البرز
(View Stats)
تشکرها: 26,255
تشکر شده 1,115 بار در 266 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون و خسته نباشيد | ||||||||
| |
| | #192 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,697
تشکر شده 93,382 بار در 7,761 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ممنون دوست عزیز. خسته نباشید. ![]() کارتون عالی بود. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #193 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: 021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : lovely bones حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خســــــته نباشی | ||||||||
| |
| | #194 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی خسته نباشید | ||||||||
| |
| | #195 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که تو نباشی
(View Stats)
تشکرها: 12,827
تشکر شده 20,739 بار در 2,701 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی ![]() همیشه یکی بود و اون یکی ،هیچ وقت نبود همیشه واسه بودن یکی ؛اون یکی اضافه بود همیشه این تنها بود و اون نبود وقتی که اون اومد ؛ این دیگه تنها نبود ![]() | ||||||||
| |
| | #196 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 34,158
تشکر شده 67,386 بار در 1,767 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی خسته نباشید ![]() | ||||||||
| |
| | #197 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 35,712
تشکر شده 37,942 بار در 3,886 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی عزیزم وموفق باشی خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ | ||||||||
| |
| | #198 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,697
تشکر شده 93,382 بار در 7,761 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز با تشکر مجدد. قفل::. | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| البلاغه, تایپ, نهج |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |